Özlem hiç zaman kaybetmeden en kısa zamanda bir doktora git. Çünkü insilün direnci önemli bir durum. Kilo verememenin başlıca nedeni odur. Çünkü her hafta en az 1 kilo verebilicekken sen 200-300 gr ancak veriyorsun. Tedavi olman lazım eğer insülin direnci geliştiyse.
***4. TAKIM 347. ETAP***
Beril77 (73.3/ 73.0/0.3/%0.41) izne ayrilmak istiyor
Ebrueva(76.4/ 76.0/0.4/%0.52)
masumcuk(84.3/84.3/0/0) kilosu sabit
Adigegupse(70.9/ 70.9/0/%) kilosu sabit
oluröylebazen(79.0/78.3/0.7/%0.89)
Merve10er(77.2/ 77.2/0/%0) kilosu sabit
Poem35(76///) kendi isteğiyle ayrıldı
Damla10(73.3/70.8/2.5/%3.41) yeni üye hedef Kilo 60
Kararrrsabirr(92.9/91.3/1,6/%1.72) hedef Kilo 75
4.TAKIM ORTALAMASI: %0.77
Beril' cim iki tane yuvarlama hatası vardı. Düzelttim. Ortalamayı etkilemedi aynen bu şekilde listeniz. Böyle paylaşabilirsin. Tebrik ederim kilo veren herkesi.
Kolay gelsin cnm.
Artık yediklerine dikkat edersin. Misafirlik bitti şimdiye kadar yiyeceğin herşeyi yemişsindir zaten. Şimdiden iyi yolculuklar.
Hımm demek ki kaçamak yapmasaymışsın daha güzel kilo verebilecekmişsin. Neyseki kaçamak olmasına rağmen verdiğin kilo tam olması gerektiği gibi. Ama bundan sonra kaçamak yok biliyorsunuz ki artık her kaçamağa ceza var. Hatta bir ceza listesi oluşturalım. Boş bir vaktimde araştırma yapayım bu konu hakkında.
Aslında diyecektim ki herkes Nur' a ceza versinBu biraz ağır olur ama bir daha kine herkesten ceza isteyeceğim ona göre kaçamak yapsın herkes. Listede olan 8 kişi var ve 8 ayrı kişinin cezasının toplamda ne kadar ağır olacağını düşünmek istemiyorum. Çünkü gerçekten bu haftaki sonucun sebebiyle 0,30 un altına düşüp uyarı alacağız. Kilo verememiş olsan bile bu kadar etkilemezdi. Almak çok kötü çok
Eeee hadi bakalım inşallah devamı gelir. Artık bırakma kendini başla lütfen. Kendine daha fazla zarar verme.
canım ya bu mesajları nasıl yazcaz yani oturup saycaz mı yoksa bakabilcemiz bi yer var mı?Mesaj sayıları
6 şubat: 7
5 şubat: 8
4 şubat: 13
3 şubat: 7
2 şubat: 4
1 şubat: 9
31 ocak: 12
Hedef kilom yine 79.9
4 şubat 7
5 şubat 8
6 şubat 6
hedeff kilom 52 değişiklik yok.:26:
genel hedefini değil bu haftalık inmek istediğin kiloyu yazman gerekiyor.
Kızlar saat 10:30da kahvalti ettim.pek aclik hissetmiyorum ama yogurt+yulaf ezmesi yiyim en iyisi hem aksama fazla acikmami engeller.Sanırım.
Aksamki menümde bol yesil soganlı,maydonozlu,naneli mücver ve salata var.
Özlem'cim kereviz aldım.senin şu portakallı kereviz yemegini denemek istiyorum.tarifini paylaşırsan sevinirim cnm.
Tatlım öncelikle o sabah ki içtiğin sirkeli suyu hemen bırak ve bir daha içme. Mideni delmeyi mi düşünüyorsun. Onun yerine oda sıcaklığında ılık su iç yeterli. Ayrıca kilona göre yediklerin çok az. Menün makarna dışında güzel ama daha doyurucu protein ağırlıklı beslen ki sağlıklı bir şekilde kilo ver. Ayrıca en az 2,5 litre su içmeye çalış. Yürüyüşün çok güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?