- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Kizlar regl oldum en gec 2-3güne gecer insallah siskinligim cünkü motivasyonum doooownnn downn downn(( resmen 67oldum ya inanamiyorun ( hedefi 64.9yapacaktim ama biraz bol krse oldu galiba. Eski kiloma dönmeye calisacGim. Hedefim 65.4kg
Sabirsizlikla bekliyorul canim haftaya süper ekside olmam icin elinden geleni ardina koyma. Yüklü bir ceza olsun
Afiyet olsun cnm.menun cok guzel.sen boyle gidersen en kısa zamanda hedefine ulasirsin.
çok az değil mi yediklerin? birde mücveri nasıl yapıyorsun ki ilginç geldi?Bugünkü menüm
10:30
Sac gibi ince hamurdan
Küçük ıspanaklı börek
Küçük parca peynir
4 zeytin ve cay
14:45
4yk yogurt
4 yk yulaf ezmesi
1 yk keten tohumu
18:00
2 dilim cavdar ekmegi
Yesil sogan,maydonoz ve naneli mücver
Salata
Ayran
400ml yesil cay+rezene cayı
Suyu bugün hesaplayamadım:-/ ama cok icerim zaten.
Spor 08:00
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
hııı kabkalıyı biliyordum da nane faln olunca değişik bişi sandımYesillikler dogranıyor,icine yumurta kırılıyor,baharat koyuyorsun.cok az un ilave ediyorsun piserken dagilmasin diye.yemek kasigiyla tavaya koyup pisiriyorsun cnm. Bugun un yerine yulaf ezmesi koyim dedim.baktım dagilacak gibi oldu sanki.esim belki begenmez diye biraz yaptiktAn sonra kalanlara un ilave ettim. Istersen kabak rendeleyipte yapabilirsin.
canım ben bi ceza düşündümbu hafta boyunca her gün spor yapıcaksın hiç aksatmak yok her gün rapor bekliyorum:))verdiğim linktekini yapıyorsun bunu yaparsan haftaya cuma çok iyi sonuçlar alıcağına eminim.ceza senin için ödül olacak :))
http://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Y
Ayy bu süper ben leslieyle yürümeyi cok seviorum ana kendimu kaldirio yapamiodum bi türlü. Sindi mecbur hergpb yapicammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?