arkadaslar alıntı yapmıstım ama cıkmamıs.ogle ara menumde portakal ve elma yemıstım.fazla demıssınız de neyı fazla anlayamadım acıklar mısınız ?
menüm
sabah 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
2 çeri domates
ara 11.00
1 bardak ayran
öğle 13.00
4 yk ızgara kuş başı et
2 yk yoğurt
akşam 17.30
4 yk ızgara kuş başı et
2 yk yoğurt
bundan sonrasında çok acıkırsam 5 fındık yerim ya da 1 bardak ayran içerim
3,5 lt su
40 dk jillian yapcam
güzel menü spor da çok güzel yarına iyi sonuçlar alıcaksın belliii
doymazsın tabi burcuuu öğleni yememişsin resmen çok düzensiz olmuş akşam kurt gibi açsın tabi nasıl doyucaksın. böyle yapma
jillian michael cılaryorumlarınızı okuyorum.baya ter atıyorsunuz,acı cekıp yoruluyorsunuz.
sızınleyım arkadaslarım
kalben
jillian michael cılaryorumlarınızı okuyorum.baya ter atıyorsunuz,acı cekıp yoruluyorsunuz.
sızınleyım arkadaslarım
kalben
meyve ıcın de boyle oldugunu bılmıyordum.2 porsiyon olmuş. ara öğün 1 porsiyon yani avuç içi büyüklüğünde olmalı canım o yüzden o şekilde yorum yapıldı sana muhtemelen. ben o yüzden söyledim en azından
güzel menü canım
canım annem evde olunca nedense düzen olmuyo ya o yemiyo bende o yemeyince benmde yiyesim gelmiyoama doymamak onunla ilgili değil gözüm doymadı sanırım
göz doymama olayını ben tabaklarımı küçük tabak kullanarak yendim canım. küçük tabak olunca tabak doluyor çok görünüyor. bir de aç gibi hissedersem su içiyorum. zaten yemekten önce 2, yemekten sonra da 1 bardak su mutlaka içerim. çok işe yarıyor
acı çekmiyoruz canım emin ol ripped ve six pack daha çok can yakıyo dimi buse :)
meyve ıcın de boyle oldugunu bılmıyordum.
oglen yenılen meyvenın ne zararı olabılır kı dıyerek tuketmıstım.
bıze burda hep saat 3 e kadar yenebılır seklınde tavsıyeler verılmıstı
ben kesın demedımkaçak seniiiiiiiii
hani başlıyordun bizleeeeeeee
acı çekmiyoruz canım emin ol ripped ve six pack daha çok can yakıyo dimi buse :)
kız tabagımda küçüktü bildiğin tatlı tabakları var ya yemek takımı içinde ondan su konusunda bende öyleyim aman açlık çekmiyorum ama açıkırsam ayran içerim
ben kesın demedım
arastırıcam once dedım
sız bı devam edın
ben doncem sıze
burcucum cıcım
ne yazayım
sen anladın
arkadaslar gorsellerden baktım sızın yaptıgınız sporun gerı donuslerı super gorunuyor.sızınde oyle olucak merak etmeyınben de tatlı tabaklarıyla yiyorumeevet kurtarıcımız ayran kesinlikle
bak seeeeeeeennnnnnn
seni seniiiiiiii
canım ben aynıyım galıba kılom yanı.
noolcak
anladım canım.eveeeeeeeettttttbu da acı çekmek mi onlar abartmıyorum 10 kat daha beter şuan sadece bacaklarımda çok hafif sızı var benim ve biraz da kalçamda ama ripped yaptığım da tam 5 gün kıpırdarken dahi acıyordu bacaklarım ağlıycaktım artık o dereceee
haklısın canım sen de, bundan sonrası için dikkat edersin. aslında kilon çook olsa ve aç olsan 2 meyve de yenir ama senin ihtiyacın yok 2 meyveye bence
arkadaslar gorsellerden baktım sızın yaptıgınız sporun gerı donuslerı super gorunuyor.sızınde oyle olucak merak etmeyın
ben sıze takılıyorum sadece sız bana bakmayın
ben baslayamadım yayemedı ya
alıntıların çıkmıyor canım. ne noolcak anlamadım? sarı kartı diyorsan bu takım ortalamasıyla alakalı bir durum. kilo veremediğimizde ortalamayı etkiliyoruz. hele bir de yarın + da çıkanlar olursa vay halimizebir kere sarı kart aldık ve haftalarca ilk 3 e giremediğimiz için sildiremedik. 2 kere sarı kart almanın cezaları var. halimiz yarın belli olur takımca
canım sonuc alacagınızdan emınım.zor değil biliyor musun ben bile hayret ettim kaslarım pek ağrımayınca. burcu da çok şaşırdıçok memnunum valla bu durumdan. şimdi birazdan gidip yapıcam jillian
anladım canım.
ama mandalın portakalı cok sevıyorum yaaa:26:
bu arada arkadaslar salep ıcebılır mıyız?
lakın ben suan ıcıyorum da
anladım.ınsallah artı cıkan olmaz
canım ben de onu dıyorum gunlerdır kımsenın alıntıları bıldırılmıyor bana.bu nasıl olcak bılmıyorum:44:
canım sonuc alacagınızdan emınım.
su regl donemımı bı atlatayım ben de bakıcam yapmaya calısıcam.
sana kolay gelsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?