- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Ekledim fotooooooooooooo bakabilirsiniz canlar
ya naısl yani sen 95 kilomusunn hiç göstermiyosun valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım boyun kaç ya hiç 95 gibi durmuosun :26:
ya naısl yani sen 95 kilomusunn hiç göstermiyosun valla
1.73 kızlar yalnız eskii yazanlarla karıştırmayın şu siyah kotlu olan 95lik son iki foto
heaa boyun uzunmuş ama yine 95 durmuosun ya
Bende inanamamıştım tartıda 102yi görünce bana hiç öyleymişim gibi gelmiodu ama gerçek valla
Gençlik yıllarımda iyi spor yapardım voleybolcuydum belki ondandır pek sarkık değil etlerim
ders çalıştım zilli jillian yapıp gelcem
Bende inanamamıştım tartıda 102yi görünce bana hiç öyleymişim gibi gelmiodu ama gerçek valla
Gençlik yıllarımda iyi spor yapardım voleybolcuydum belki ondandır pek sarkık değil etlerim
olabilir canım benm sarkık kilo verincede çok toparlanmadı jillian ile bunu yapmaya çalışıyorum ya bakalım başlıyım ben bi
Teşekkür ederim en azından kendimi kandırmamışım göstermiyorum diyerek fikirleriniz önemli sağlama yapmış oldum :)BEn funda canımyok cnm yinede göstermiyorusnnn
ismin ne idi bu arada
olabilir canım benm sarkık kilo verincede çok toparlanmadı jillian ile bunu yapmaya çalışıyorum ya bakalım başlıyım ben bi
bu ara da 70 kilo halinde çok güzelsin canım ya. kurtulmalısın kilolarından güzelliğini kapatıyor resmen
Valla canım acelem yok 24 gündür dietteyim sporsuz 8 kiloya yakın verdim.aslında mesele zayıf olmakta değil sıskalıktan hoşlanmıyorum kadın dedğinde biraz popo biraz göğüs olmalı Allahtan boyum uzun (1.73) 70 kiloda çekici durabiliyorumBi de benim vücut orantılı hani bu kilodakilerin genelde bi tarafında çok toplanır yağlar bende çok adil dağılmış zuhahaha çok abes durmuyorum hatta bi foto koyayım bakın bi tipime:)Kendimin farkında olmayadabilirim.
saol cnm sanirim evet oglenle telafi ettim muz en azindan yagli degilsağ ol canım toparladım şükür
ay cnm cok sanslison bende o konuda sansli hissediyorim kendimi bende 170 boyunddayim gorenlr hic belli etmiyosun diyo ama dedigin gibi siskalik cok kotu ben sikilasmak istiyorum fotonu gormeyi cok istiyorum ama telden giremem heralde
ama bende foto koymayi dusunuyorum
muz haricinde güzel menü canım. öğlen az olmuş muzu telafi etmiş olabilir. afiyet olsun
Farkındayım önce bi 80i göreyim sonra 70.....Sonrası içinde planlarım var:)
günaydın sana iyi yürüyüşler canım..
günaydın
günaydın ..amin amin..irade için ya murid ve açlık krizi için ya samed zikri öneririm..
günaydın..mesaj sayma işi herkes yazdığı her mesajın başına numara koyarsa kolay olacaktır..
günaydın..
günaydın.. bu zilli iyi terletiyor ..kolay gelsin size..
az uyku kilo yapar ..uyuman gereken saate mecburi bir işin yoksa erken yatmaya çalış derim..
kilo çok kötü gerçekten her türlü zarar...
bu menüyü paylaştığın için tebrik ederim.. baklava pasta ..aminnnn bol su iç insan susayınca acıktım zannedermiş açlık hissetiğinde önce su iç açlık hissini kesecektir..
harikasın bunu ikik kere başardığını da söylemeliyim..kilo veremiyoruma oldukça net yanıt bu resimler..
kilo sağlıklı olmak için verilmeli zayıf olmak sağlıklı olmak değil..görüntün canlı ve iyi olmalı soluk halsiz ve hastalıklı bir görüntü iyi olmayacaktır..ve başka insanlar bizim aynamızdır..aynanın karşısında kendini objektif bir biçimde incele bakalım spora mı ihtiyacın var diyet yapmayamı..
çok geçmiş olsun canım yaa
tamam canım başın sağ olsun tekrar
ah nur ahh dur diyemiyorum boğazıma resmen battıkça batıyorum :18:
çalış canım çalış
berbat haldeyim valla burcu :18: dışarı cıkcam birazdan. akşam gelince de jillian yapcam
cidden fena yemişsin burcu :18:
kaptan takım felaket halde. hepimiz kaçamak yapıyoruz ne oldu bize yaa nazar olduk bence biz. bu hafta sonuncu olmazsak iyidir
hemen bakıcam şimdi kaptan. banu nun hikayesini de okuycam :)
valla nazar olduk diyorum susuyorum yani
boyun kaçtı canım senin yaa ? boyun uzunsa dogru diyor olabilirler. ben 1.58 im bana bile diyorlar aklımı çelicekler nerdeyse yaa
bilmiyorum onu hiç. merak ettim şimdi ben de. acil kilo vermeliyim 2 gün içindeee
bakıyorum hemennn
canım baktım. 95 gbi durmuyorsun ama basen ve göbekte daha fazla toplanmış kilolar. özellikle basenlerde canım
ay süpersin ben de akşam yapcam coğrafya çalışmaya başladım bugün
ben de orta okul ve lise de voleybolcuydum sanırım benim de o yüzden bacaklarlarım sıkı biraz
neresi sarktı senin burcuuu :26:
Teşekkür ederim en azından kendimi kandırmamışım göstermiyorum diyerek fikirleriniz önemli sağlama yapmış oldum :)BEn funda canım
70e inince sarkabilirim ama çok genleşmişim çünkü:)İnşallah tatlım iyi jillianlar sana o aşamaya gelemedim ben henüz.
bende jilliana baslamak istiyorummmm
pazartesi baslicam ama hqngisine baslasam acaba 30 day sharedin ilk 2 levelini yapmistim 3.level ramazana denk gelmisti bitirrmemistim napsam acaba ?