Günaydın canım evet herkes şikayetci halimden baya kötü alışkanlıklarım varmış benimde ya ne kadar salmışım ben öyleDoktor işi gıcık sevmiom anca hap veriyorlar sevmiyorum hap kullanmayı kendim bi yolunu bulmaya çalışacağım yarın bi gün çocuk olursa iyice zombi olmak istemiyorumüzüldüm senin için canım. bi doktora danışıp bir süre uyku hapı kullanabilirsin düzene sokmak için. çünkü çok mühim bir konu. uyurken vücut kendini yeniliyor. yaralar iyileşir vs. :26:
bence bu şekilde durumunu kabullenme ve elinden geleni yap canım. olana kadar devam et çözüm bulmaya. çünkü genç yaşta yaşlı görünen kadınlardan olmak istediğini sanmıyorum. şuan kilon var. yüzün gözün bile derinin gerginliğiyle kırışmamıştır diye umuyorum. benim annem o şekilde. ben bile öyleydim. 20 kg önce hiç kırışığım yoktu. sonra gözümün altında bi çizgi oluştu onca dikkat etmeme, uyku düzenime, sporuma ve aldığım proteine rağmen şimdi kremler aldım onu geçirmeye çalışıyorum inan. bence bu konunun üstünde durmalısın.
go to doctor canım
ay ay ayyy pek güzel bir haber. yarına kadar da 100 gr verirsen hedefini başarmış oluyorsu canıım
GÜ NAY DIIIINNNNNNNNNNN