kızlar selam alıntı yaptım ama bilgisayarım kapandı hepsi gitti okuldan geldim direk halamlara yemeğe gittik bugün yediklerimi yazıcam şimdi
buseee bende kendime dur diyemiyorum baya kaçamak yapıyorum o nedenle herkese söledim 1.5 ay diyetteyim bana bulaşmayın dedim ardı arkası kesilmiyo kaçamakların ama tk iyi yanı şu eskisi gibi değilim mesela sınırsız kurabiye yerdim şimdi birden fazla yemiyorum yarın kesin spora başlıyorum jillian eve gelişime bağlı ama başlıcam
İyi geceler benim şarz bitiyor...
burcucum kaçamak çok canımsabah(06:00)
1 kase special k
10:00
1 mandalina
öğle(12:30)
biraz kısır
1 avuç içi poğaça
1 avuç içi mantar kurabiye
ayran
16:00
2 parça çekme helva
akşam(18:30)
2 parça alabalık
salata
kara lahana yemeği
1 dilim ekmek
19:30
biraz cips
2.5 litre su
su ana kadar 16387 adım
Yarın doktora gideceğim ..fazla giremeyebilirim..Sol kolumun altinda bu kis başı yag bezesi olmuştu. 2 gündür feci sekilde şişti ve kızardı acısından duramıyorum. Yarın cildiyeye gidecegim ebru cildiye olur değil mi?Ordan göz muayenesine gireceğim. .aslinda Ebru sana sorup randevuyu öyle alsaydim
Geçmiş olsun kuzucum keşke cildiyeye değil de genel cerraha gitseydin. Onlar daha iyi anlar bu yağ bezelerinden. Ayrıca yanlış bilmiyorsam ampisid bir penisilin türevi ama ısrarla sana bişey olmaz dedilerse bir bildikleri var. İecilin türevi penisilinler daha problemli. Burcu benden daha iyi anlar bu işlerden. Burcu sen ne diyorsun bu konuya? Bence önce araştır sonra kullan. Yeniden geçmiş olsun kuzucummerhabalar ben geldim..
canım sıkkınsırtımdaki yağ bezesi iltihap olmuş..ceviz kadar büyük kırmızı bir şişlik ..doktor hem iğne hem hap verdi amaaaaaaaaa..benim penisilin alerjim var bunu hem doktora hemde eczaneye ısrarla söylememe rağmen ve yok penisinle alaksı yok diye verdikleri iğnede hapta penisilin alerjisi olanlar kullanmamalı diyor..of ağrım sızım bir yana tedavide saçmalık extra canımı sıktı.Ankara'daki eczacımızı ve aile hekimizi arayıp onlara danışıp gidip ona göre ilacımı yazdıracağım..gözdede öyle yaptım şükür sorun yok..Ebru iğne ampisid diye bir iğne sabah akşam 8 adet vurulacaktım..içini okumasam vay halime. .tek artım yürüyerek gidip geldim..
Geçmiş olsun Gül' cüm. Allah beterlerinden saklasın.iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün ufak bir trafik kaası geçirdim. Bindiğim servise bir otomobil çarptı benim oturduğum sağ ön kapı göçtü. Eve geldim pc açılmadı komşudan adaptör aldım geçici olarak taktım çalıştı. Sorun aşarj aletinin adaptör kısmındaymış :) bu mesajdan sonra geri vercem. Ebrucum yok yazmayın Yarın telafi etcem. Bugün menüm çok güzeldi yarın işyerime gidince sabahtan yazarım menümü. Öptüm herkese iyi geceler
Sitede arada bir oluyor böyle şeyler. Bazen beğen butonları da gidiyor. Alıntı iyi oluyordu haberin oluyordu kim sana cevap vermiş ama böylede bütün geçmişi okuman gerekiyor. Bir yönden daha iyi oluyor. Geçmişi tam okumayanlar içinkızlar ya bu bıldırımler nıye gelmıyor of ebrucum senın haberın varmı neden boyle :26:
Tamam canım. Kaçamak yapmamaya çalış yeterli. Allah sabır versin sana ve aileni.kızlar bu hafta benden menü beklemeyin olur mu pek giremem ama cuma bildirim yaparım kaptancıım kusura bakma lütfen olur mu cenaze haftası gelen giden benimde moral 0 zaten kusura bakma
Kızlar çok kötüyüm çok. Sanırım nazar değiyor bana. Kendimi zor tutuyorum. Tam dört gündür ne yediğimin ne yaptığımın farkında değilim. Resmen krize giriyorum. Biran önce toparlanmam lazım. Ben hiç böyle birisi değildim. Beni tanıyan iyi bilir ama insanlar sen ne güzel zayıfladın diye diye nazar ediyorlar.
Birazdan resimlerimi ayarlayayım da albüme ekleyeyim. Belki motive oluruz. :26:
canım insanların övgülerini duyunca rahatlıyosun bence o yüzden de kaçamaklar oluyor
ama ebrucun 1-2 haftan kaldı sık dişini canım bende bu gğnden itşbaren kaçamak yapmıyacam diye söz verdim kendime
Yok bu öyle değil Zeynep ' cim ciddi ciddi elimde olmayan bir durum. Hayatımda ilk defa resmen tatlı krizine girdim. O rahatlamayı da biliyorum ama dediğim gibi bu başka bişey. Ama pes etmeyeceğim. Ne olursa olsun hedefe ulaşacağım. Son günlerde iyice dikkat çekmeye başladım. Bugün aynada bende daha iyi fark ettim kendimi 28 beden kotta çok ince görünüyorum. Hastanede tanıdığım tanımadığım herkes zayıfladığımın farkında. Hiç tanımadığım insanlar söylüyor sen ne güzel zayıfladın diye. :26:
Ne hapı canım? Rahatsızlığın yoktur inşallah.
kızlar selam alıntı yaptım ama bilgisayarım kapandı hepsi gitti okuldan geldim direk halamlara yemeğe gittik bugün yediklerimi yazıcam şimdi
buseee bende kendime dur diyemiyorum baya kaçamak yapıyorum o nedenle herkese söledim 1.5 ay diyetteyim bana bulaşmayın dedim ardı arkası kesilmiyo kaçamakların ama tk iyi yanı şu eskisi gibi değilim mesela sınırsız kurabiye yerdim şimdi birden fazla yemiyorum yarın kesin spora başlıyorum jillian eve gelişime bağlı ama başlıcam
afiyet olsun canım güzel menü
geçmiş olsun canım
danış bir kaç kişiye daha
güzel canım bence
öğlen boş geçseydin daha kötü olurdu bence
canım sade mantarın tadı nasıl oluyor bilemedim merak ettim
ama fena olmamış
başınız saolsun canım
Kızlar çok kötüyüm çok. Sanırım nazar değiyor bana. Kendimi zor tutuyorum. Tam dört gündür ne yediğimin ne yaptığımın farkında değilim. Resmen krize giriyorum. Biran önce toparlanmam lazım. Ben hiç böyle birisi değildim. Beni tanıyan iyi bilir ama insanlar sen ne güzel zayıfladın diye diye nazar ediyorlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...basari-oykusu-28-kilo-verdi.html#post20032209
Banu' cum öyle güzel öyle içten anlatmışsın ki bir solukta okudum başarı hikayeni. Kocaman tebrik ediyorum seni. Kızlar yukardaki link Banu' nun başarı hikayesi. Okumanızı tavsiye ederim.
Ayrıca Banu' cum en kısa zamanda fotoğraf istiyorum senden. Topiktekiler silinmiş galiba görünmüyor.
afiyet olsun canım güzel menü
geçmiş olsun canım
danış bir kaç kişiye daha
güzel canım bence
öğlen boş geçseydin daha kötü olurdu bence
canım sade mantarın tadı nasıl oluyor bilemedim merak ettim
ama fena olmamış
başınız saolsun canım
Geçmiş olsun kuzucum keşke cildiyeye değil de genel cerraha gitseydin. Onlar daha iyi anlar bu yağ bezelerinden. Ayrıca yanlış bilmiyorsam ampisid bir penisilin türevi ama ısrarla sana bişey olmaz dedilerse bir bildikleri var. İecilin türevi penisilinler daha problemli. Burcu benden daha iyi anlar bu işlerden. Burcu sen ne diyorsun bu konuya? Bence önce araştır sonra kullan. Yeniden geçmiş olsun kuzucum
Geçmiş olsun Gül' cüm. Allah beterlerinden saklasın.
Sitede arada bir oluyor böyle şeyler. Bazen beğen butonları da gidiyor. Alıntı iyi oluyordu haberin oluyordu kim sana cevap vermiş ama böylede bütün geçmişi okuman gerekiyor. Bir yönden daha iyi oluyor. Geçmişi tam okumayanlar için
Tamam canım. Kaçamak yapmamaya çalış yeterli. Allah sabır versin sana ve aileni.
Kızlar öncesi sonrası bir sürü fotoğraf ekledim. Bakın bakalım önceden nasılmışım şimdi nasıl olmuş
ben biraz evvel bakip yorum yazdim kaptancim tekrar tebrik ederim.
sanirim baska resimlerde var görmedigim hemen bakyiorum
Evet canım şipşişko fotoğraflarımı da ekledim. Çok kötü bir durumdaymışım yaaaaa bir kez daha gördüm ve tövbe ettim yine kaçamak yapmaya
Evet canım şipşişko fotoğraflarımı da ekledim. Çok kötü bir durumdaymışım yaaaaa bir kez daha gördüm ve tövbe ettim yine kaçamak yapmaya
Eeeee boşuna kaptan olmamışım demek kikendinide bizide gaza getiriyorsun mtive oluyorsun kaptancim
Teşekkürler canım. İnsan eğer isterse yapamayacağı hiç bir şey yok. Bu arada benim eşimde diyettemaşallahh size... gerçekteninsan kilo verince daha bi genç gösteriyo bende acık daha verirsem tam olacak :)) eşimi bile diyete soktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?