kizlar az önce gecmisi okurken kaptanimizin yazdigi seyden aklima geldi bende belki motive olur diye yazayim dedim.
kendime 1 senedir söz vermistim yeni kiyafet almayacaktim zayiflayana kadar ve almadim.
fakat 1,5 yil önce filandi bana patlayacak derecede dar olan begendigim kiyafetler almistim, zayiflayip bunlari giyecegim diyordum.
ve simdi 10kilo verdikten sonra o zaman zayiflayacagimi hayal ederek aldigim kiyafetleri giyiniyorum. bir zamanlar patlayacak kadar dar olarak aldigim kiyafetler bana tam oluyor hatta bol geliyor accik
inanilmaz bir mutluluk kendime kötülük etmisim bu güne kadar.
neyseki zararin neresinden dönersen kardir ve cok gec olmadan karar vermisim buna.
benim belim basenlerime göre cok daha incedir ama 10 kilo fazlayken su südyen izleri ve sirtta yaglanma vardi simit gibi oluyor, onlar yok olmus resmen
ölctügümde cok fazla incelme olmamis olsada aynada ve kiyafetleri giydigimde kendimi cok daha ince hissediyorum.
haftasonu cok gzl iltifatlar aldim. herkes zayiflamissin güzel olmus ve belli oluyor kilo verdgn dedi.
sevinmedim. sevinmek ne kelime uctummmmm.
ucmaya devam etmek istiyorum kizlar. hepimiz istedikten sonra basarabiliriz, tamamen bogaz meselesi