kilonnn süper yaaa hayalimdeki kilo daha niye vermeye çalışıyosun ki?
boyun kaç canım ben yarın pirinç lapası detoksunu yapıcam 2 gun tavsıye ederım
kızlaaarrrrrrrrrrgünaydıııınnnnnnnnnnn
önce kilo bildirimi yapıyorum hemeeen
başlangıç:55.5
geçen hafta: 55.9
bu hafta:53.9
fark: 2kg
geçen hafta cumartesi 54.7 çıkmıştım. yani aslında 800 gr. verdim ama cuma baz alındığı için 2kg vermiş oluyorum kızlaaaar :))
Çok kötü olmuş bu sonuç canım yaaaİki haftadır üst üste veremiyorsun. Ondan öncede + kilodaydın zaten. Bu hafta ne yap ne et kilo ver çünkü takım kurallarına göre üç hafta üst üste kilo veremeyen üye eleniyor. Bunun olmasını hiç istemem :26:
Bence yeme işini hemen bırak. Diyet olarak düşünme sağlıklı beslenmeye odaklan zaten kilolar kendiliğinden gidiyor. Ben sabahları hemen tartılmıyorum. Sabah kalkar kalkmaz tartılırsam ödemden dolayı fazla çıkıyor kilom. O nedenle biraz geç tartılıyorum.
Tebrik ediyorum seni Buse. Harika bir sonuç. Listeye girmek istiyor musun?
tebrikler canım:)))
ayyy süpersin
vucud ideal kilosuna yaklaştıkça daha kolay veriyor di mi..
benim de hayalimdeki kilodasın canım.
ama senin hayallerin önemli tabi:))
ikişer ikişer gidiyor maşallah!!!!!
boyuma göre fazla canım
1.58 canım . yok pirinç lapasını yapmıcam pirinçten detoksta olsa uzak durmalıyım
tebrik ederim tatlımmmmmm
kaptancım beni izne ayıramaz mısın lütfen en azından detoks felan yapıp kiloma gelmeye çalışim elenmek istemiyorum eski kiloma gelince tekrar girerim listeye olmaz mı lütfen rica ediyorum izne ayrılim
hiçde hızlı veremniyorum haftalardır sabitim canımdaha zor veriliyo kilom azaldı çünkü
yok canım ya ben yiyorum baya baya kendime şok uygulamam gerek sanırım ama yemek yiyerek değil bayramda şokun alasını yaptım o yaramadı bana şimdi tersini yapıcamdarısı başına hanifee
senin bu diskalifiye durumun hiç aklıma gelmemişti :26:üzülme canım elenmezsin bence bi çaresi bulunur, izinli falan gösterilirsin bu hafta, o halledilir
ama verirsin bence bu hafta, vücudun duraklamada ama sporla yeşilçayla vs kurtulunuyor bu durumdan. benim de başıma gelmişti 1,5 ay verememiştim 100 gr bile. hep sabit kalmıştım. sonra biraz yemeğe başladım baktım kilolar gidiyor. meğerse az yiyormuşum ondanmış benimki. belki az geliyorsa yediğin seninki de bundandır bilmiyorum.
kaptancım teşekkür ederim izine ayırdığın için
detoks yapıp vücudumu arındırıcam önce sonra kilo vermeye odaklanıcam önerdiğiniz bi detoks var mı ben bakıyorum ama çok saçma detokslar var
yok canım ya ben yiyorum baya baya kendime şok uygulamam gerek sanırım ama yemek yiyerek değil bayramda şokun alasını yaptım o yaramadı bana şimdi tersini yapıcam
kaptan tamam mı dedi hanife? ben kaptan değilim çünkü bana dediysen şaşırdın bence :26:
canım pirinç lapası detoksu var 2 günlü. geçen sefer yapmıştım ama 1 gün yapabildim. işe yaramıştı dene istersen
hanife pirinç lapası kilo yapmıyor. bence ön yargılı olma. cünkü o lapa hiç öyle yediğin pilav gibi değil inan. tadı tuzu yok baharatlarla tatlandırıyorsun
hanife pirinç lapası kilo yapmıyor. bence ön yargılı olma. cünkü o lapa hiç öyle yediğin pilav gibi değil inan. tadı tuzu yok baharatlarla tatlandırıyorsun
bend eyapıyordum eskiden 1 gün yapıyordum cidden çok etkili tavsiye ederim bend ehatta evde olsma bend eyapıcma bir gün ama iş yerindede yapılır sanki
yapılabilir bence iş yerinde daha güzel yapılır hemde yapalım bence
cuma yarışma sonuçlarının olduğu yerde gördüm canım kaptan bana izinli yazmış
hadi ya sen faydasını gördün mü cidden
ona göre başlıcam ona
bend eyapıyordum eskiden 1 gün yapıyordum cidden çok etkili tavsiye ederim bend ehatta evde olsma bend eyapıcma bir gün ama iş yerindede yapılır sanki
bu yüzdeleri filan naısl hesaplıyosnuz
çok ilginçç geldi bana
Geçen haftanın kilosu - bu haftanın kilosu = fark
(Fark / geçen haftanın kilosu) x 100 = %
formül bu canım
evet ben de faydasını görmüştüm 500 gr falan vermiştim o gün, ödemdir bir kısmı ama olsun ilaç gibi gelmişti kızlaaryapın bence deee hatta ben de yapayım
yapalım hafta içi bir gün
eskiden sık yapıyordum bol dometes rendesi ve dere otu süpe roluyor içine
sen çalışıyormusun yasemin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?