duraklama yaşıyorsun sanırım. bunu hergün düzenli sporla ve bol yeşilçay la kırabilirsin. biz dukanda böyle yapıyorduk. 4 gün bu şekilde devam etmelisin. hatta dukan da 1 lt yeşilçay yapıp gün boyu sıcak soguk demeden içiyorduk. öyle diyordu. en önemlisi spor. yani 1 saatlik tempolu yürüyüşler...
sınavda da iyi bi şey yaparız inş :/
ben onu 1 dilim ekmek yerine diye düşündüm yagsız tuzsuz olunca :26:
çok güzel
kıyamam yaaa
ben de eskiden gitmiştim ama yarım bıraktım. parayı da peşin vermiştim
uzaktaydı merkez gidemedim kışın
dengeleriz inş :26:
makarnayı ekmek diye yemiştim kızlar 2 kaşıkcık cok canım cekmişti:26:
bilmiyordum barbunyanın şişireceğini. nohut diye aklımda kalmış o :26: zaten evde yiyecek başka bir şey de yoktu ondan onu yedim dün hep
ip atlama gercekten cok kısa zamanda cok etkili bi spor. 100 kez atladım yere yıgılacaktım 2 dk içinde
canım arkadaşlar da demiş, hiç muhattap olma
hımm anladım canım ama proteini yumurtadan al yağda kavrulmuş kavurma iyi değil diyette. hem yumurta cok doyurucu
şu nesfitten ben de almalıyım valla
geçmiş olsun ikinize de kaptancım
sen ne diyorsun ben dün aksam saat 8 de bi kase aşure yedim. utandım buraya da gelip diyemedim :18:
sağ ol tatlıım
bütün gün metabolizmayı çalıştırıyor hem de sabah yapıncaa
tebrik ederim canım süper sonuuçç
tebrikler harikaaaaaa
canım ben dün 100 kez toplam 2 dk ip atladım nasıl terledim anlatamam. bu kadar vaktin yoksa ip atla ve sonuçları gör
başka spora gerek bile yok.
hem sarkabilirsin sen tivker ına baktım 90 kilo ile başlamışsın. mutlaka kendine zaman yaratmalı ve spor yapmalısın sonra çok üzülürsün :26:
eyvah eyvaaahhh
bu hafta cok dikkat et de kilolar üstüne yapışmasın geldiği gibi gitsin canım
çok geçmiş olsun canım. evet başla diyete güzelce
teşekkürler kızlaaarrr
tebrik ederim çok güzeeeeeeeeellllll