benim sıkıntımm yok canım şu an sadece mat ve cografya görüyorum ama cografya hep ezber ve hiç hatırlamıoyrum desem yeridir
ben dengeleyemicem diye korkuyorum kuzum ya
geçmiş olsun kuzucum menün bana hep az geliyo
mkarna dışında iyiymiş cnm cuma öncesi olmamış
afiyet olsn cnm
olumsuz düşünce yaratmaaaaaa
olmamış sedacım biliyorsun zaten
Herkese iyi gecelerrr, güzel sonuçlar dilerim yarın içinnn
Bana günde 2 kere süt ve 4 porsiyon meyve vermişti de.. Pek örnek bir menü olmayacak sanırım devam edersem. Ama denemeyi çok istiyorum
Bayılıyorum sabah spor yapanlaraaa :)
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, beni de uyarmışlar, barbunda şişkinlik yapabilir..
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım, endişelenme iyi düşün iyi olsun :)
Özür dilerim kızlar..
Afiyet olsun canımm
Ben de 3 sene önce bir gitmiştim, anca şimdiye kısmet oldu tekrar gitmek.. Uygun bir fiyata anlaştım ve peşin değil taksitle ödeyeceğim..
Seni çooook tebrik ederim, ben dayanamadım sen başarmışsınn.. faydasını da yarın göreceksin inşallah
Verme dicem ama iyi niyetli bir kız olduğuna inanıyorsan, belki bir sebepten mesajlarını almamıştır? Cevap atıp sorabilirsin bence.. sana 5 mesaj attım görmedin mi diye?
Çok geçmiş olsun ebrucummm
Teşekkürler Nur' cumAllah acil sifalar versin, ikinizede gecmis olsun
Teşekkür ederim Seda' cımÇok geçmiş olsun ebrucummm
Tebrik ediyorum Nihal' cim. Önceki haftalara göre gayet güzel bir sonuç.
canım niye kendini aynı kiloya programlıyorsun? düşünce çok önemli diyette. sen kilo verdin belki de karamsar olma
diyetine uydugun halde mi kilo veremiyorsun bu arada?
sorma canım pc başına geçince bana da öyle geliyor.ama ikisini de dengelemeye çalışıyorum.
canım öyle düşünme. belki de vermişsindir. nasılsa bu dönem geçici sonrasında kilo vermeye devam ediceksin üzülme, diyetine uy spor yapmaya çalış yeter
Kızlar ben çok kötü hastalandım yine. Boğazım felaket ağrıyor. Minik kuzudan kan aldılar daha doğrusu alamadılar bas bas bağırdı yavrum. Çok canım yandı onu öyle görünce. İyice hastalandım. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. İlaç içtim şimdi inşallah sabaha biraz düzelirim. İyi geceler herkese.
geçen hafta 82
bu hafta 80
toplam giden 2 kilo
kılzar ya benım dun adet gunumdu ama olmadım ve sabahta wcye gıtmeden tartıldım ben daha fazla beklıyodum :26::26::26::26:
merhaba ben spor yapamıyorum neden dersen çünkü çalışma saatleirm çok uzun
eve gittigimde saat 7:30 oluyor akşam 2 çocuk yedir, ilgilen , uyut derken saat 9 ertesigüne yemek yap evi topla derken saat 12 ve ben bitmiş oluyorum malesef((( ama diyet konusund aartık daha dikkatli olucma eskisi gibiii
GEÇMİŞ OLSUN CNMMMM
,
tebrikler yasmeincim gözün aydın bak haftaya 7 leri görüceksin ne güzel
kilo bildiirmi
geçen hafta :70,6
bu hafta :72,2
gelen :1600
reglim 4 gün geçti ve ben reglim gecikinc eçok fazla şişiriyorum
ha bu arada tabiki irademe sahip olamayıp saçma sapanda yedim
Kızlar ben çok kötü hastalandım yine. Boğazım felaket ağrıyor. Minik kuzudan kan aldılar daha doğrusu alamadılar bas bas bağırdı yavrum. Çok canım yandı onu öyle görünce. İyice hastalandım. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. İlaç içtim şimdi inşallah sabaha biraz düzelirim. İyi geceler herkese.
Çok güzel bir sonuç canım tebrik ederim. İnşallah haftaya da güzel bir sonuç gelir. Ama biliyorsun ki ilk hafta genelde olan ödem çözülüyor. Bu hafta daha dikkatli olman lazım.geçen hafta 82
bu hafta 80
toplam giden 2 kilo
kılzar ya benım dun adet gunumdu ama olmadım ve sabahta wcye gıtmeden tartıldım ben daha fazla beklıyodum :26::26::26::26:
Çok teşekkürler Banu' cum.merhaba ben spor yapamıyorum neden dersen çünkü çalışma saatleirm çok uzun
eve gittigimde saat 7:30 oluyor akşam 2 çocuk yedir, ilgilen , uyut derken saat 9 ertesigüne yemek yap evi topla derken saat 12 ve ben bitmiş oluyorum malesef((( ama diyet konusund aartık daha dikkatli olucma eskisi gibiii
GEÇMİŞ OLSUN CNMMMM
,
tebrikler yasmeincim gözün aydın bak haftaya 7 leri görüceksin ne güzel
Büyük ihtimal bunun nedeni ödemdir. İnşallah haftaya çok güzel bir sonuç alırsın.kilo bildiirmi
geçen hafta :70,6
bu hafta :72,2
gelen :1600
reglim 4 gün geçti ve ben reglim gecikinc eçok fazla şişiriyorum
ha bu arada tabiki irademe sahip olamayıp saçma sapanda yedim
canım cok gecmiş olsun umarım daha ıyısındır
Çok güzel bir sonuç canım tebrik ederim. İnşallah haftaya da güzel bir sonuç gelir. Ama biliyorsun ki ilk hafta genelde olan ödem çözülüyor. Bu hafta daha dikkatli olman lazım.
ewet canım kesınlıkle sudan gıtmıstır o ıkı kılo
kızlar bırde benımde en kısa zamanda dıjıtal tartıya ıhtıyacım var en kısa surede temın etmem gerekıyor
ben zaten pko hastasıyım yeme düzenim degişip kilo almaya başlayınca reglileirme düzeni kaçıyor malesef bugünden itibaren
sıkı bir diyet programına gaçicem inşş
yoksa hortlayacak benim pko
kaptancım ben kilo veremiyorummmmmmm
kilom sabit
benim detoks yapmam gerek sanırım dün arkadaşımla oda kk daydı ikimiz çok güzel kilolar vermiştik oda kilo veremiyomuş artık karar verdik detoks yapıp vücudumuzu arındırıcaz aylardır diyetteyiz bunu yapmamız gerekiyo kaldım haftalardır aynı kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?