kızlar çok merak ediyorum yarın tartıdaki durumumu :26: listeye girmeye karar verdim. burda olmazsam yapamam ben bu işi. sayenizde menülerim de düzeliyor
umarım yarın tartıda eksi de çıkarım. geçen hafta 55.9 gelmiştim
ertesi gün 54.7 çıkmıştım. yani büyük ihtimal eksi de çıkıcam. diyeti batırdığım 2 günde her şey mahvolmamışsa tabi :18:
canim barbunya yemissin bgün 2 kez, büyük ihtimalle yarin sende sislik olacak. yinede istedigin sonucu alirsin insallah
ben cok heyecanliyim
canim su cok iyi. ben suyu daah cok tükettigimde ertesi gün cok daha az oluryor kilom tartida. buna ragmen birtürlü 2,5ltyi dolduramiyorum.
spor yaptım
bacak eğzersizi yaptım 30 kez
kol eğzersizi 30 kez
veee 100 kere ikibacağımla zıplayarak ip atladım
öldüm öldüüüm ne kadar zor ip atlamak valla nasıl terledim 2 dk içinde. 100. yü yapana kadar canım çıktı. hamlıkta var tabi. resmen cardio oldu. bundan sonra sabah akşam ip atlıycam. herkese tavsiyeee
vaktim yok spora diyorsanız 2 dk da sporunuz hazııırrr
ohh süper iyi yaptin canim. ip atlamak cok iyi acayip terletiyor ve vücudundaki bütün kaslar calisiyor hicte düsünüldügü gibi kolay bir spor degil ip atlamak
kızlar bu şarkıyla gaza geliyorum yaaaaaaa
nedendir anlamadım çok eğlenceli benceeeeeee
Panpa (Oğuzhan Uğur feat. Bora Öztoprak) - YouTube
bir dinleyeyim dedim bir girdim 3 sarkisini dinledim cok komigime gitti sarkilar
yalniz o duvagin altindaki surati ben merak etmistim göstermediler
Yazdım yazdım sistem gitti. Çok sinirlendim
taniyorum bu olayi cok fena
kızlar eskisi kadar sık gelemiyorum ben laptop bana kalmıyo hemde sınavlar ödevler filan bide pc başında vakit geçirince vicdan azabı duyuyorum bi yandan sorular beni bekliyo
taniyorum o sinav varken laptopa girdiginde dersini aldatiyormussun gibi vicdan yapma hissini
Allah kolaylik ve zihin acikligi versin canim
MENÜM
sabah 9.45
dukan krep
1 dilim çemensiz pastırma
2 zeytin
1 light üçgen peynir
10.30
1 bardak %0.1 yağlı sütle şekersiz nescafe
14.30
5 yk barbunya yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yk yoğurt
18.00
4 yk barbunya yemeği
2 yk yağsız tuzsuz makarna
1 yk yoğurt
3 lt su
30 bacak egzersizi
30 kol egzersizi
100 kez ip atlama
menü cok güzel cok begendim ama cuma öncesi barbunya olmamaliydi canim.
menüm
sabah 08.15 : 1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim salam
1 yumurta
1 dilim ekmek (kepek )
1 bardak şekersiz çay
öğle : 15.00 : 1 tane rosto köfte
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
akşam: hamsi
bol salata
su içiyorum hala 2.5 ltre olur
rosto köfte nasil birsey?
eger hamsi tavada kizartma degilse güzel menp.
afiyet olsun.
Selamlar herkese...
Eve yeni geldim.. Lazer epilasyona başladım bugünnn.. İnşallah sonuç güzel olur :)
hayirlis olsun bende lazer epilasyon yaptiriyorum fakat uzuuun zamandir gidemedim maddi acidan dolayi. burada cok pahali ne yazik ki, her seansta variyetim gidiyor
zamanim oldugunda calisip para kazanip gitmeliyim yine
Menüm
Sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
Öğlen
Mercimek çorbası, elimden az tavuk ızgara, ayran
Ara
Sütlü Nescafe
Akşam
1 lahmacun, ayran
2lt su, 2 sade soda
Pek iyi bir menü olmadı...
toplam kac ekmek canim?
lahmacun cok fena olmus canim, bizimde bugün lahmacun vardi inan kendimi onlari görünce zor tuttum.
sonra düsündüm yiyicem pisman olucam diyetimi bozucam sonra yine corap sökügü gibi ye bisey olmaz diyip yemeler yemeler sonra yine kilo alma. sonra yine ben niye yaptim diyip diyete baslama. ölme essegim ölme artik bir dur demek gerekiyor.