insallah diledigine ulasirsin canim
anliyorum seni kaptancim bir süre etkiliyor bu insani.
benimde anlatmistim bir hakaret durumu olmustu polise sikayet etmistim, ifade alindi sonra.
daha yeni mektup geldi tekrardan bir avukata okutacagim artik cünkü yasal islem bu konuda nasil oluyor bilmiyorum.
ne diyecegimi bilemedim ama baya kendi kendini davet ediyor üstelik sadicin olacakmis sen teklif etmedigin halde bu ne cürret, kiz neyin kafasini yasiyor
sen cagirmazsin nisana kimsede agzindan tarihi filan kacirmaz olur biter.
ne güzel eski zayifkenki kiyafetlerine girebilmen, bu senin icin büyük bir motive olmali.
gendimeli yogurt, gendime pisiriliyor sonra icine yogurt katiliyor tam sogumadan.
ben böyle yogurtlu seyleri cok severim bana mantiyi hatirlatiyor, manti yer gibi hissediyorum
gendime sanirim bugday tanesi gibi bisey.
kaptancim ben stajim bitene kadar mesaj sayisi bildirmesem olurmu, cünkü günlük 5 mesaj sayisini dolduramiyorum
gecmis olsun sanada bebisede
doktora göster egzamaysa kolay kolay gecmez ve büyük ihtimalle her yil baska bir yerinde tekrarlar.
bende kislari egzama olmaya basladigindan beri her kis tekrarliyor mutlaka, sanirim benim toridlerle alakalidir.
genelde bagisiklik siteminin verdigi bir alarm oldugu icin egzama, atlatmayip doktra gitmekle iyi edersin.
o degildir insallah ama icin rahatlar en azindan.
süper süper
38 bedeni giyip bizlede resmini paylasirsin artik
bu arada bravo 67 kilo ile 38 pantolon, boyun baya uzun heralde :26: