- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
sabah(08:15)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir
2 zeytin
1 kızarmış tam bugday
10:00
yarım poğaça(dershaneden arkadaş
yapmış tadına bakın dedi)
11:15
1 mandalina
öğle(13:15)
1 kase şehriye çorba
2 yk fasulye turşu kavurma
salata
akşam(18:30)
1 kaseden az mercimek çorba
salata
2 yk tze fsulye
2.5 litre su
yarına daha iyi bi menü olcak inş.
ben beğendim afiyet olsun
bugün menüm
12:30
1 haslanmis yumurta
yarim dilim kizarmis tb ekmegi
4-5zeytin
itiraf: 1 lokma muhlamaya ekmek bandirdim
(kahvaltida cok gzl seyler vardi, sucuklu tost ve muhlama özellikle, bende 1 lokmayla nefsimi körelttim)
15:30
1 kase nefit + süt
suan burada saat 18:20
disaridan gelecek yemegi yiyecegim ne zaman gelecegini bilmedigim icin simdiden yinede yaziyorum
yarim közde kizarmis tavuk (kabugunu hic yemem eskiden beri)
yaninada arap ekmegi pita tarzi bisey gelecek 2 tane.
sanirim 1 tanesini yerim
suyum kötüydü bugün ölcüyü bilmiyorum ama azdi
1 bardak yesil cay
1bardak siyah cay
hareket yok
kaptancim kizacak ama ben yine tartildim bugün, motive oldum cuma güzel olur insallah
menümde degisiklik oldu
az önce yedim yemegimi bu arada.
yarim tavugun da yarisini yedim, yani 4de 1 sayilir.
ve gendimeli yogurt geldi ondan 5 kasik yedim.
pita ekmegi yerine tam bugday ekmegi dilimininde 3de 1ni yedim.
bu arada yogurtlu gendime nasildir sizce bana diyet icin uygun geldi, ona göre evde daha var yarin kahvalti olarak yemek istiyorum yorumlariniza göre
ben menünü beğendim ama bilmiyorum o gendime nasıl bir şey. o da uygunsa menün güzel bence. afiyet olsun
arkadaslar yarın konsere gıdıcez esımle ,atatürkün sevdiği sarkılar konserı var.balkan muzıklerı,türküler...aksam bır de mesaıye kalıcam ek çalısma var.sımdıden yemegımı yapayım dıyorum.yarın vaktım olmayacak,belkı yemeyız dırekt ısten oraya da gecebılırız belkı ama yıne de hazır olsun yemegım.ya bız kadınları allah nasıl da dırayetlı yaratmıs,her seye nasıl da yetıyoruz degıl mı..
yarın ıspanak gunu
ay ne güzel imrendim vallaaa iyi eğlenceler şimdiden, yemegin de hazır olduğuna göre hazırsın bence hatta kücük bi kaba suyunu süzüp koy yanına al. bi tane de yanına marketlerde satılan kücük minik yogurtlar var onlardan al. kücük de bi kaşık. her şey hazır. ben geç geleceğim de böyle yapardım. çok faydasını gördüm