regl dönemindeysen normal canim, yada asiri duygusal üzücü seyler yasadiysan.
bende regl dönemi yakinken hep öyle oluyorum sacma sapan seylere aglayip gülüyorum.
bayan olmak cok zor gercekten
anladim canim. ama mutlaka kendine seker, un vs. tarzi yiyeceklerde yasak koy digerlerinide miktarini az ye verirsin.
uni cok önemli ve etkiliyorsa tabiki uzak durman daha iyi olur.
bende sinav zamanlari buradan uzaklasmistim gercekten kendimi ders yapmamak icin forumun derinliklerinde veya baska sayfalarda buluyordum. fakat bu uzak kalma süresi, sinav stresi yemek yemek icin fazla vaktim olmayip o an kolay ne varsa onu yemem cok iyi olmadi. cok yemedim ama yenilmemesi gereken seyler yemistim, cabuk olan ne varsa yani.
3 kg almistim. neyseki cok bisey kaybetmeden geri dönmüstüm.
insallah almaz ve kilo verirsin canim. sinavlardan hemen sonra gruba dönmelisin bence. gercekten grupta olmak cok önemli.
ben hic bukadar uzun soluklu dikkat etmemistim yediklerime. aralarda uzak kaldim 3 ay filan ama yinede sonra hemen basladim ve en önemlisi baslangic kiloma geri dönmedim. grup cok önemli sende biliyorsun.
canim yumurtaya peynir koydugun icin tekrardan ayriyeten peynir yemesen daha iyi olurdu.
birde bana bal yeme demislerdi yedigimde. neden bilmiyorum ama oda iyi degil demekki glukoz iceriyor sanirim.
birde 16daki arayi yapmasaydin veya yaptiysan 17:30da tekrar yemeyip daha gec yapsaydin daha iyi olurdu. zaten daha sonrada 18:30 yine yemissin bu iyi olmadi.
son 2 ögünü birlestirip 18:30da filan yapsaydin daha iyi olurdu.
merhaba canim, iyi sohbetler misafirlerinle
hayirli geceler canim