- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
kazananları tebrık ederım,bız kaybedenlerse sımdı daha gucluyuz
tesekkurleeeerrr....
benı sızler varettınız efendım
merak etme ne kendıme ne de sıze bunu yaparım,hele kı yolun sonuna bu kadar yaklasmısken
ebrucugum cok mütevazısın,fakat olmaman gerek.demınden berı gecmıse goz atıyorum da,hıc atlamadan herkese cevap verebılme yetenegıne sahıp olanlara kadınlar kulubunde sanırım kaptan denıyor bunun yanında evlı ,ıkı cocuk sahıbı ,(bırısı daha mınnacık) ,ıs sahıbı,aynı zamnda evde calısan ve takım kaptanı olan kısıye de yapılan artık ıltıfat degıl,hakıkatın ta kendısı oluyor...
günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum dershaneye gtcem
günaydınnnn menümü yazıp altınada itirafımı yazıcammm
kahvaltı
2 dlm tb ekmegi
peyir ile tost
çay
öglen
1 kase mercimek çorba
salata
yogurt
ara
10 fındık
7 badem
2 incir
nescafe
akşam
minik bir kase yogurt
çok güzel dimi menü? hayır digillllllllll
sonrasında 1 sıcak çikolata
çubuk krakerr
olmaması gerekirid biliyorum ama oldu reglimde çok yakın bir tatlı patlaması yaşamaktayım,
bugün ceza verdim kendime ekmek ve meyve yemiyce m dünki yediigm karbonhidrat ve
sıcak çikolatadan dolayı
ben 18 yaşındayım canım dershaneye gidiyorum üniversiteye hazırlanıyorum istanbuldayım
ay çok fena bişey ya nasıl sarıldığımı bi görseniz çocuğu boğcaksın hanife derdiniz
peynir roka felan vardı canım saatleri yazmayı unutmuşum acelem vardı
çok zevkli bişey ama ben ilk kez bindiğim için çok korktum
haftaya inşallah güzel bi sonuç alırım canım
azmedince yapılamıcak hiçbir şey yok
anladım kaptancım azmedicem bu hafta - çıkıcam eski kiloma dönücem.
dün zaten ayça kaya önerilerine felanda baktım onun paylaştığı bi liste var onu yapıcam benim kendi listem artık bana fazla geliyor. bugün başladım verdiği listeye
haftaya sporla birlikte çok iyi bi sonuç almış olurum inşallah
bencede çok tehlikeli ama allahtan motor onun değil onun olsa hiç inmez izin vermiyorum çünkü. Namaza gitmiş bakkal tanıdığı var oda gelirken bişey istemiş motoru ona vermiş ondan kullanmış yoksa benim gazabımdan korkar binmez bi ara arkadaşı kullanmış oda varmış motorda kaza yaptılar kızıyorum o yüzden
Allahım rezillikkk
ay hale bak ben de üni hazırlanıyorum. ne kadar pek başaramasam da istanbulda nerdesin? ben beylikdüzündeyim hanife. tm bölümüyüm. ege üniversitesi psikoloji istiyorum. sen ne istiyorsun?