Menün gayet güzel olmuş canım. İstavritleri nasıl pişirdin? Eğer yağda kızarttıysan çok olmuş. Onun haricinde aldığın yeşillikler hakikaten mis mis bayılırım yeşilliğe. Suyu mutlaka 2,5 yap. Yoksa çok az olur.
Canan cım sabah evde hiç bişey yoktu. Yumurta bitmiş, salam bitmiş. Ekmekle peynir vardı tost yaptım. Öğle yemeğinde hastane menüsü bulgur pilavı, nohut yemeği ve cacık tı. Nohut ve bulgur cuma öncesi şişireceği için yiyemedim. Hatta sadece cacık yiyecektim. Kızımda yemeğe geldi bugün benimle. Diyet menüsün de köfte vardı. Çocuk köfte diye tutturunca ona diyet menüsünden iki tane köfte aldım. Onun birisini de ben yedim. Yani mecburen aç kaldım. Eve gelince çok acıktım başka birşeylere saldırmayayım diye galeta yedim. Ama sonradan onu yediğime pişman oldum sanki çok yemişim gibi hissettin. Arkasından da bir kase nesfit yedim o çok doyurdu. İnşallah yarın tartıda iyi bir sonuç görürüm çünkü ağzımdan en ufak bir kaçamak dahi geçmedi. Bakalım yarın ne diyecek tartı
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
menününe gelince bazen işler planladığın gibi gitmiyor di mi:)ama maşallah sana iradelisin bu durumda bile bozmamışsın
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ben 3 gündür hiç kaçamak yapmadım.ama kendimi cok tok hissediyorum.iştahım bile azaldı.hiç diyet yapıyor gibi değilim.o kadar ki yarın tartıda eksik çıkmayacağım diye korkuyorum:18: