- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
[ı]burda amaç sağlıklı beslenmeyi öğrenmek banu' cum. Eğer bunu öğrenir tüm hayatına yayarsan eğer emin ol verdiklerini tekrar almıyorsun. Bir süre sonra neyin zararlı neyin yararlı olduğunu öğreniyorsun. Dengeli ve düzenli beslenerek eminim ki tekrar istediğin kiloları göreceksin. Düşünsene ben diyete başladığımda 85,5 kiloydum. Hayatımdaki en kilolu halim. Hatta ilk hamileliğimde 82 ikinci hamileliğimde 83 kilo aldım yinede ulaşamadım 85,5 e. Sonra burayı buldum. Takıma geldiğimde 82 küsürlerde bir kilom vardı. Bu takımın sayesinde yaklaşık 6 ayda 61,8 kiloya kadar indim ve mezun oldum. Hemen arkasından ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim ve tekrar 83 kiloya çıktım. şimdi bebişim 7 aylık ve ben 63,5 kiloyum. Beni örnek al. Veremezsem eğer ben veremezdim.
[/ı]
[ı]ben diyet konusunda çok ama çok katıyım. Yememem gereken bir yiyeceği kimse asla bana yediremez. Her şeyden azar azar yemekte büyük bir sorun. Dediğin gibi sonrasında kendini tutamıyorsun. Katı olacaksın ve yememen gereken yiyeceğin tadına bile bakmayacaksın ben bu sayede yaklaşık 23 kilo verdim. Ama arada birde kendimi ödüllendirdim. Mesela şimdi 60 olayım çok güzel ödüllendireceğim kendimi![]()
[/ı]
sende çok iyi vermişisn ama hani demişsin ya veremezsem ben veremezdim diye onun altına imzamı atmak istiyorum neden dersen pko (polikisitk over hastasıyım) reglilerim çok düzensizdi ve glisemin endeksi düşük yiyeceklerle tanışınca beslenmemde , reglimde düzene girdi.
Inanki şuanda bir diyet kitabı yazacak kadar bilgiye sahibim
amaaa irademi kaybettim burada arıyorumm
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
çocuklara tatlı, pasta börek yapar agzıma sürmezdim ve ciddi kilollar verdimm
herşeyden az diyeti banada uymuyor malesefff dediigim gibi glisemi endeks e dikkat etmem lazım zaten..
Sen hç ekmek yemiyormusun?