- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. İş yerinde fırsat bulursam gelirim. İnşallah bugün yoğun olmaz. Bugün herkes menülerine dikkat etsin lütfen. Yarın cuma. Şişkinlik yapacak, su tutacak yiyeceklerden kaçının. Yarın mutlaka ilk üçe girmemiz lazım çünkü takım olarak sarı kartımız var
tamda adet olucak haftayı buldum :26:
günaydın kızlar. dün bayaa ateşim vardı. tüm gün yattım gelemedim. bugün birz daha iyiyim. şimdi geçmişe bakayım
geçmiş olsun gülüüüüm
Kızlar yaaa bugün aç kaldım resmen. Öğle yemeğinin menüsü nohut yemeği, bulgur pilavı ve cacıktı. Ben sadece cacık yiyebildim. Birde diyet menüsünden 1 tane köfte. Aç kaldım resmen Tam cuma öncesi çıkan menüye bakın yaaaa yesen bir türlü yemesen bir türlü. İki tane iddialı rakibim var. Yemek hiç işime gelmedi
Bu arada dünkü mesaj sayılarını yazmadı hiç kimse. Hadi bakım pamuk eller klavyelere mesaj sayılarını mutlaka yazın. Haftaya listelemeye geçiyoruz.
ayy kıyamam sana ya arada felan bi meyve ye bari olmaz mı
ben ne yapcam yarın tartılınca bakalım :26: ekside çıkarsan listesin dedi hem de ebru. şu şansıma bakın ya. 54.6 dan aşağıda çıkarım umarım yarın. valla deli gibi dukan yaptım eziyet çektim. diyetim de mahvoldu çöktü valla moralim yaa
ah bebeğim bide bana sor hiç kaçamak yapmim bu hafta sporumuda düzenli yapim yarın - de olamazsam vay halime hem reglim hem tuvaletimi yapamıyorum
Kızlar benim minişim hasta oldu yine. Kreşte olunca sürekli hasta oluyor maalesef Saat 15:00 te doktora götüreceğim. Akşam da dışarda işlerim var. Gelemezsem merak etmeyin. Kocaman öpüyorum hepinizi.
ayy yerim ben onuuu geçmiş olsun canım