ah o gülbeeen
umarım hakkında hayırlısı olur canım. üzülme, zor bir süreçtir elbet nişanlılık. tabi ben bilemem ama etrafımdan görüyorum her şey sorun olabiliyor. anneni üzmemeye çalış, o da seni tabi. bol bol konuşun annenle güzelce. her şey güzel olur yine bir an önce umarım
ben kendimi bu kadar zorlayamam valla
sana kolay gelsin
valla öyle çok video egzersiz varki napcağımı şaşırdım şuan
bence de olmamış canım ya. nerdeyse hiç sağlıklı bir şey yok :26: yarına toparla kendini muhakkat yoksa yağ depoladın şuan resmen
menülerin neden bu kadar kötü senin canım ya. bir an önce düzeltirsin umarım. nerdeyse hiçbiri olmamış ki bu yediklerinin. mesela 11 zeytin diyete değil, korumaya bile fazla. o derecek. herşeyden bir kaşık 2 kaşık alırım kilo da veririm diye düşünüyorsun ama bu yanlış. bu şekilde yağ değil kas su kaybedersin cünkü sürekli vücuduna yağ alıyorsun, nasıl yağ yakmış olucaksın? spor da yok yağı yakman için üstelik. bak ben suan 54 küsürlerdeyim ama sporu bırakıp vücuduma hep yağ aldığım için her yanım yağlı, iğrenç hatta. ben burda bu durumun canlı örneğiyim. umarım yazdıklarım olayın ciddiyetini fark ettirir sana. :26:
eceeeeeeeeeemmmmmm koooş
ben de burdayım hem de 6 kg fazlamlaaaaa
kuymak tereyağı ve sıvıyağ içinde yüzen unlu sütlü yumurtanın adı
onu da erken yemişsin ama o yağları yakmaya yetmez. spor yapmamışsın. ben pek beğenmedim rakibem bu menüyü. işime de geldi valla
cezanı düşünüyorum şuan
olmamış canım yaa ne desem bilemedim :26:
çiğköfte hakkında bir şey diyemem ama gerisi güzel kaptan. afiyet olsun
tüh yetişemedim sana kaptan
mesaj alınmıştır