- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
Egzersiz programını ben anlamadım Hanife. Nasıl yapacağımızı yazar mısın? Yukarda da söyledim ama araya karışmış.
Bu arada nasıl zayıfladı Gülben ama![]()
ebrucum ben haftalık program yapıyorum mesela pazartesi karın çalışıcam yada cardio çalışıp tüm vücudum hareket etsin
salı bacak gibi felan
ama ben haftada 4 gün spor yapıcam diye karar verdim çarşamba cumartesi spor salonuna gidiyorum zaten
pazartesi karın ağırlıklı çalışırım
çarşamba aerobik var zaten
perşembe zumba yaparım oda tüm vücudumu çalıştırır
cumarteside plates yapıyorum
haftada 2 gün karın ağırlıklı 2 gün cardio ağırlıklı çalışıcam yani
ek olarakta yarından itibaren squata başlıyorum oda hem kalça hem bacak çalıştırır
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
dershaneye başlamadan önce hergün yapıyodum bi gün bacak bi gün cardio bi gün karın vs hergün vücudumun heryerini çalıştırıyodum ve baya incelmiştim
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
hatta programımı hazırlarım buaraya videolarıyla birlikte atarım yararlanmak isteyenlerere faydam olur
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
selam kızlar menüm tamamıyle koruma menüsü diyet değil zaten başımda o kadar iş var ki 2 gündür anlam vermiyorum annemle kavga ettik gencayla ipleri koparma aşamasına geldik dün gece çok fazla gerginim bugün ödevimi tamamlıcam ders çalışırım gece uyumadığım için dershaneyede gitmedim bugün telafi etmem lazım umarım hakkımda güzel şeyler olur![]()
herşeyin hayırlısı olsun canım
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)