Sorun kiloda değil Buse' cim. Yeteri kadar zaman ayıramıyorum takıma. Bu hafta izinliyim diye böyle oldu. Ufaklığı uyutur uyutmaz pc başına geçip takıma bakıyorum. Ama pazartesi işe başlayınca sadece akşamları gelebiliyorum. O da akşam buraya mı bakayım, ufaklığa mı bakayım, büyüğüne ders mi çalıştırayım, temizlik mi yapayım, yemek mi yapayım, eşimle mi ilgileneyim, kendime zaman mı ayırayım bilemedim. Yani anlayacağın takım bana çok ağır gelmeye başladı. Bende hiç istemezdim bırakmayı ama şuan vazgeçebileceklerimin en başında takım var maalesef
ebrunun cevap yazdığını görmemiştim. ben de baktım. liste doğru canım. kilo veren herkesi tebrik ederim
yehuuuuuuuben de istiyorum ben deeeeeeee zayıflık önemli değil önemli olan vücut
Hanife' cim paylaştığın resimler süper. Bende suquata başlayacağım en kısa zamanda. Hatta bu akşam başlarım belki. İyi hatırlattın teşekkürler
rica ederim canım ben squatın çok faydasını gördüm gerçekten o yüzden herkese tavsiye ederim
ya burcucum ben de anlamadım:44::44:en azından + da değilsin tubi ama kaçamaklar kötü oluo işte
bravooooo zeynebim gururumsun
olsun nihalim geçen hafta çok güzel kilo verdin olabilir böyle
100 gr 100 grdır çok fazla bi kilon yok çünkü kuzucum
ahhhh nur ahhhhh
kaptan hedef ve eza olayına dönmeliyiz diyorum bunu yaptığımız zaman hep ilk 3 teydik
kaçamaklarr kaçamaklarrrrrrr
ebrucugum anlamadım gıttı:44: + degılım ve reglım ben.belkı kılo verdım ama sıskınlıgım olabır.merak etme hemen canlanıyorum,daha cok dıkkat edıcemPardon canım yaa unuttum ben senin hasta olduğunu. Hastayken en iyi gelen şey bol limonlu şehriye çorbası. Hatta bizim evde adı şehriye çorbası değil hasta çorbası
Menülerinde en çok dikkatimi ekmek çekti Seda' cım. Sandwiçler ve ekmek çoğunlukta. Bence daha çok dikkat etmelisin bu konuya.
Bak bu olmasaymış iyiymiş hem de geç saatte yemişsin. İnşallah yakın zamanda hayır demeyi öğrenirsin çünkü hayır diyemezsen sonuç hep böyle olacak. Birileri ısrar edecek ve sen ısrarlara dayanamayacaksın. Gün içinde ki bütün çaban boşa gidecek. Akşam eşimle kızım pizza yedi. Eşim o kadar çok ısrar etti ki anlatamam ama ben tadına bile bakmadım. Kararlı olmak lazım.
Menün içerik olarak gayet güzel canım. Ama biliyorsun ki dukanda olsa ben belli bir saatten sonra yemek yenilmesinin sakıncalı olduğunu düşünenlerdenim. Akşam yemeğinin saati hariç güzel bir menü olmuş. Mümkün olduğunca akşama erken ye lütfen.
Günaydın Tuba' cım. Bence bu hafta yeteri kadar dikkat etmediğin için böyle oldu. Takımdan uzak kalıyorsun hatta ben senin menüleri bile görmüyorum. Bu hafta sadece bir gün menü yazdın ve tahmin ediyorum ki kaçamak yapıyorsun. Yine iyi diyorum yani aynı kiloda kalman. Haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden.
Tebrik ediyorum Zeynep' cim. Çok güzel bir sonuç. Hadi bakalım toplamda 10 kg olmasına az kaldı.
Geçen hafta kilo verenlerin hepsi bu hafta olduğu yerde sayıyor. Neden böyle oldunuz anlamadım. Bir haftanız boşa gitti. Hadi bakalım canlanın biraz ki haftaya güzel bir sonuç görün tartıda.
Günaydın canım. 100 gr 100 gr dır. Ya hiç veremeyip üstüne alsaydın. Ayrıca senin menülere göre yine iyi bir sonuç bence. Sadece son iki üç gündür düzenli beslenmeye başladın. Ama geçmiş menülerini dönüp okursan neden az kilo verdiğini fark edeceksin. Bu günden itibaren tam dikkat et bakalım haftaya ne gidecek.
Pardon canım yaa unuttum ben senin hasta olduğunu. Hastayken en iyi gelen şey bol limonlu şehriye çorbası. Hatta bizim evde adı şehriye çorbası değil hasta çorbası
Menülerinde en çok dikkatimi ekmek çekti Seda' cım. Sandwiçler ve ekmek çoğunlukta. Bence daha çok dikkat etmelisin bu konuya.
Bak bu olmasaymış iyiymiş hem de geç saatte yemişsin. İnşallah yakın zamanda hayır demeyi öğrenirsin çünkü hayır diyemezsen sonuç hep böyle olacak. Birileri ısrar edecek ve sen ısrarlara dayanamayacaksın. Gün içinde ki bütün çaban boşa gidecek. Akşam eşimle kızım pizza yedi. Eşim o kadar çok ısrar etti ki anlatamam ama ben tadına bile bakmadım. Kararlı olmak lazım.
Menün içerik olarak gayet güzel canım. Ama biliyorsun ki dukanda olsa ben belli bir saatten sonra yemek yenilmesinin sakıncalı olduğunu düşünenlerdenim. Akşam yemeğinin saati hariç güzel bir menü olmuş. Mümkün olduğunca akşama erken ye lütfen.
Günaydın Tuba' cım. Bence bu hafta yeteri kadar dikkat etmediğin için böyle oldu. Takımdan uzak kalıyorsun hatta ben senin menüleri bile görmüyorum. Bu hafta sadece bir gün menü yazdın ve tahmin ediyorum ki kaçamak yapıyorsun. Yine iyi diyorum yani aynı kiloda kalman. Haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden.
Tebrik ediyorum Zeynep' cim. Çok güzel bir sonuç. Hadi bakalım toplamda 10 kg olmasına az kaldı.
Geçen hafta kilo verenlerin hepsi bu hafta olduğu yerde sayıyor. Neden böyle oldunuz anlamadım. Bir haftanız boşa gitti. Hadi bakalım canlanın biraz ki haftaya güzel bir sonuç görün tartıda.
Günaydın canım. 100 gr 100 gr dır. Ya hiç veremeyip üstüne alsaydın. Ayrıca senin menülere göre yine iyi bir sonuç bence. Sadece son iki üç gündür düzenli beslenmeye başladın. Ama geçmiş menülerini dönüp okursan neden az kilo verdiğini fark edeceksin. Bu günden itibaren tam dikkat et bakalım haftaya ne gidecek.
Kızlar takımın hali içler acısı. Şimdiye kadar Zeynep' ten başka listede olup da kilo veren yok. Biran önce bu duruma bir çözüm bulmamız lazım. Bu böyle gitmeyecek çünkü.
Ebrucugum ben yogunluktan bugunun cuma oldugunu unuttum gerci izne ayrilmak istedigimi sana ozelden mesaj yazmistim ama geri bildirim yapmadin bana ne kadar sure izinli sayiliyorumKızlar birazdan dışarı çıkacağım. Çıkmadan menümü yazayım.
Kahvaltı (10:00)
Kepekli ekmek arası beyaz peynirli sandwiç (Ekmek bimin kepekli sandwiç ekmeği)
Öğle (13:30)
1 kase tarhana çorbası
Minik bir dilim peynir
Ara (15:00)
1 tane elma
Akşam (18:30)
4 tane minik kuru kayısı
1 tabak kara lahana salatalı bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Su 1,5 lt ama 2,5 lt ye tamamlamaya çalışacağım. 15 dk bel, basen, bacak ve kol hareketleri
Kızlar birazdan dışarı çıkacağım. Çıkmadan menümü yazayım.
1 kase tarhana çorbası
Minik bir dilim peynir
1 tane elma
4 tane minik kuru kayısı
3 yk yoğurt
Su 1,5 lt ama 2,5 lt ye tamamlamaya çalışacağım. 15 dk bel, basen, bacak ve kol hareketleri
kızlar selam
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenler de haftaya asılmaya davet ediyorum
ben bu hafta verdim ama haftaya da asılıcam
yarışıcak rakip arıyorum kendime
Ebrucugum ben yogunluktan bugunun cuma oldugunu unuttum gerci izne ayrilmak istedigimi sana ozelden mesaj yazmistim ama geri bildirim yapmadin bana ne kadar sure izinli sayiliyorum
kızlarrrrrrr
regl olcam ve ole bı sıskınlık varkı uzerımde tartıya cıksam 2 kılo fazla cıkar heralde . allam ılk defa bole oluyorum. ne yapabılırım bı fıkrınız var mı ?
Kızlar birazdan dışarı çıkacağım. Çıkmadan menümü yazayım.
1 kase tarhana çorbası
Minik bir dilim peynir
1 tane elma
4 tane minik kuru kayısı
3 yk yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?