- Emoji Skoru
- 3.112
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 5:45 te kalkıyorum giyiniyorum hemen kahvaltı yapıyorum Allah'tan süslenme huyum filan yoksadece staj günleri böyle ders günleri 6:30 da kalkıyorum
![]()
Merhaba arkadaslar
bende kahvalti yapip ciktim daha yeni geldim eve bugun yine disarda oldugum icin menunu begenmuyceksiniz ama))
sabah 10 kahvalti
2 dilim tam bugdayli ekmrk
iki kucuk kare peynir
zeytin ve 2 bardak cay
15:00 6-7 tane ceviz
16:30 5 tane lahana sarmasi ve kucuk kase yogurt
gecmisi okuyup geliyorum
Canim zaten evde degildim anneanneme ziyaretteydim ne yemekler vardi :)))
Sarmalar inca ve kucuktu digerleri cok agirdi yemeklerin eve gelmem 20;00 bulacakti o saate yemeyi hic istemedigim icin sarmalari degerlendirdim :) birazdan elmali cayimi icerim
Antep fıstığı haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun. Keşke yemeseydin. Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara. Ben o pastaları kaçamaktan saymıyorum sen eritmişsindir şimdiden.Kızlar bugünkü menüm:
Sabah 8:00
2 dilim tam buğday arası beyaz peynirli tost
Ara 10:00
Sade türk kahvesi
Öğle 12:00
1 kepçe şehriye çorbası, domates soslu fırında tavuk göğsü
14:30
2 minik mandalina, 1 sade soda
Akşam 18:00
1 kase süte nesfit, 1 avuç antep fıstığı
1,5su
Daha su ve yeşil çay içeceğim, 30 dk yürüdüm.
Burada olmadığım günlerin menülerini not alamadım ama tek kaçamağım birazdan söyleyeceğim durum dolayısıyla oldu.
Kızlaar geçen hafta cuma günü benim doğum günümdü. O gün işyerinde ve evde kutlamak için pasta almışlar sağolsunlar, 2 kere yemiş oldum, benim için alınan bir şeyden yemeseydim ayıp olacaktı. İkisinin de yarısını bıraktım.
Sabah ki böreklerin hiç olmamış canım. Onun dışında gayet güzel afiyet olsun.Bugun yediklerim
Sabah : 1 yumurta
4-5 tane kucuk dilim borek ( 1 porsiyon aldik dilimlemislerdi ben cok yemedim sozlum basta cok israr etti sonra tamam bunada sukur dedi kendisi yedi)
1 bardak cay
Ogle : toktum sabah yediklerim tok tuttu
Saat 4de : 1 parca tavuk ve salata yedim
Aksam 18.30da : 1 kepce tavuk corbbasi yapmis annem ondan ictim
Su iciyorum hala yesilcayi daha hic icmedim ama 2 buyuk kupa icerim yatana kadar
Sporumu daha yapmadim ama kesin yapicam
Afiyet olsun ama sanki sadece iki ana öğün bence olmamış gibi. Keşke şu kahvaltılarını yapabilsen erkenden o zaman çok güzel olacak menülerin.bugün menüm
12:30
yarim tabak barbunya pilaki:
sogan, barbunya, kirmizi pul biber, 1yk sivi yag
yarim tam bugday topuz ekmek
18:20
1 tabak (3kepce) kara lahana yemegi
icindekileri tam bilmiyorum ama kara lahana, barbunya, sivi yag, yarma, salca, kirmizi biber vs. vardi
2 bardak siyah cay ictim
henüz 1ltye yakin su
yatana kadar yarim-1lt daha icerim.
cayimida kupuma koydum siyah cay bikac bardak daha icerim.
bu arada dün suyumu 3lt yapmistim ve 3-4 bardak daha siyah cay icmistim.
Afiyet olsun Burcu' cum. Akşam ki bir avuç leblebi ve ceviz haricinde çok güzel bir menü. Hele 12 bin adım süpersabah(06:10)
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
08:30
1 mandalina
öğle(12:30)
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
2 zeytin
1 ayran
akşam(18:30)
1 kase turşu dingili(fasulye turşusu çorbası)
4 yk fasulye ymeği
az soğan
19:30
1 avuç leblebi ceviz karışımı
3 litre su
12bin adım
Menün yetersiz olmuş canım. Hele akşamı çok erken yemişsin. Gerçi artık günler kısaldı ama yine de 16:30 çok erken. Sarmalar bulgurluysa hiç bir sakıncası yok ama pirinçliyse eğer yememen lazımdı.Merhaba arkadaslar
bende kahvalti yapip ciktim daha yeni geldim eve bugun yine disarda oldugum icin menunu begenmuyceksiniz ama))
sabah 10 kahvalti
2 dilim tam bugdayli ekmrk
iki kucuk kare peynir
zeytin ve 2 bardak cay
15:00 6-7 tane ceviz
16:30 5 tane lahana sarmasi ve kucuk kase yogurt
gecmisi okuyup geliyorum
Allah kolaylık versin canım yaa, ben 7'de kalkıyorum zor geliyoo
Canım kendinde demişsin zaten.. Öğle yemeği yok sanırım, o yüzden akşam yemeğini erken yemişsin gibi olmuş.. Öğün atlamışsın olmamışBir de biz içtiğimiz suyu da menümüze yazıyoruz
Allah kolaylık versin canım yaa, ben 7'de kalkıyorum zor geliyoo
Canım kendinde demişsin zaten.. Öğle yemeği yok sanırım, o yüzden akşam yemeğini erken yemişsin gibi olmuş.. Öğün atlamışsın olmamışBir de biz içtiğimiz suyu da menümüze yazıyoruz
Antep fıstığı haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun. Keşke yemeseydin. Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara. Ben o pastaları kaçamaktan saymıyorum sen eritmişsindir şimdiden.
[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]04.10.2013
[/TD]
[TD]05.10.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssercecik[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy [/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cerenberen16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evamaria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sabah ki böreklerin hiç olmamış canım. Onun dışında gayet güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun ama sanki sadece iki ana öğün bence olmamış gibi. Keşke şu kahvaltılarını yapabilsen erkenden o zaman çok güzel olacak menülerin.
Afiyet olsun Burcu' cum. Akşam ki bir avuç leblebi ve ceviz haricinde çok güzel bir menü. Hele 12 bin adım süper
Menün yetersiz olmuş canım. Hele akşamı çok erken yemişsin. Gerçi artık günler kısaldı ama yine de 16:30 çok erken. Sarmalar bulgurluysa hiç bir sakıncası yok ama pirinçliyse eğer yememen lazımdı.
tatlım zaten öle ahım şahım bi yemek ye demiyorum bi kase yoğurt yesen yeterli diye düşünüyorum
sabah
08.05
bır dılım kızarmıs kepek
bır k k peynır
bır domates,salatalık
ara
11.00 bır salkım üzüm
öğle
12.45
bır porsıyon ızgara köfte,bır kase yoğurt
aksam
17.40
bır porsıyon zeytınyağlı taze fasulye,üç kasık domateslı bulgur pilavı,cacık
2.5 lt su
2 kupa kış çayım
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine. Minik mızmızlanmaya başladı. Bu aralar uyku saatleri kaymaya başladı normalde bu saatte çoktan uyumuş olurdu ama. Onu uyutup gelmeye çalışırım yine.![]()
Meyveli yogurt yesem :)
Artik elma cayi ile idare edicem baska yogurdum yok :)))
iyi bakalım canım ilk haftan ama böle eleştirmezsek menüler düzelmiyor![]()
tsk ederim canim
sabahki börekler haric ve salatada 1tkdan fazla yag yoktu ise güzel.
yatmaya yakin yesil cay icmeni cok tavsiye etmem rahat uyumayabilirsin ve sürekli wcye kalkman gerekebilir.
Evet canim dedim demeseydin vicdan azabindan bogazimda kalirdiAfiyet olsun, sabah dışarıda yerim demiştin zaten :)
Allah hayırlı işler nasip eder inşallah canım
cumaya kadar 500 giderse ve liste iyi olursa alır diye düşünüyorum cnm
afiyet olsun cnm bnim doğum günün de kutlu olsun
sabah dışında iyi canım ama cumaya kadar dikkat etceğine inanıyorum
Allah kolaylık versin canım. Zor iş temizlik. Valla ben normal temizliğimi bile zar zor yapıyorum. Bayramda ekstra bişey yapmayacağım. Çünkü bayramda annemlerdeyiz inşallah. Bayramlık içinde ben genelde çocukların alışverişini LCW dan yapıyorum. Kızlara kot etek ve bluz aldım. Minik kuşa henüz bişey almadım büyük ihtimal almayacağımda. Evde olanlardan yani hediye gelenlerden giydirmediklerim var onlardan birini seçeceğim.
Hadi bakalım inşallah. Güzel bir sonuç alırsın girersin listeye ama biliyorsun ki verdiğin kilo bölünüyor. Yine de iyi bir ortalaman olmayacak.
Ben bunu hep söylüyorum zaten. Özellikle çok kilolu olanların yapması gereken tek spor yürüyüş. Yürüyebilirsin ama diğer sporları yapma.
Hayırlı olsun canım sözlünün arabası. Nazar boncuğu güzel bir hediye. Eskiden karpuz örerlermiş hatırlayanınız var mı
Nur' cum ben listeleri bir kontrol edeyim. Ona göre cevap yazarım sana.
Geçmiş olsun canım. İnşallah iyice hasta olmadan iyileşirsin.![]()
Antep fıstığı haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun. Keşke yemeseydin. Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara. Ben o pastaları kaçamaktan saymıyorum sen eritmişsindir şimdiden.
[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]04.10.2013
[/TD]
[TD]05.10.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssercecik
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine
[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cerenberen16
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evamaria
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sabah ki böreklerin hiç olmamış canım. Onun dışında gayet güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun ama sanki sadece iki ana öğün bence olmamış gibi. Keşke şu kahvaltılarını yapabilsen erkenden o zaman çok güzel olacak menülerin.
Afiyet olsun Burcu' cum. Akşam ki bir avuç leblebi ve ceviz haricinde çok güzel bir menü. Hele 12 bin adım süper
Menün yetersiz olmuş canım. Hele akşamı çok erken yemişsin. Gerçi artık günler kısaldı ama yine de 16:30 çok erken. Sarmalar bulgurluysa hiç bir sakıncası yok ama pirinçliyse eğer yememen lazımdı.