Ayy bende baslicam pazartesi sporuma bayadir ihmal ettim olmuyor boyle :)
afıyet olsun cnm.kızlar ben daha yemeğimi yemedim babam balık yapıyo çünkü
Kızlar ya ben telefon alıcam ama maximum 750-800 tl verebiliirm hangi markayı önerirsiniz ?
samsung HTC LG vs..
s3 mini istemiyorum :26:
slm ebrucugum.ıyıyız,bı sorun yok kendı adımaSlm kızlar gelemedim masa üstü pc format bekliyor netbookta sorun çıkardı cepten yazıyorum geçmişe bakabilirmiyim şuan bilmiyorum inşallah sorun yoktur kimsede.
soguk falan deme canım bence aksatma yuruyuslerını.zaten bı sure sonra vucut ısınmaya baslıyor.sadece esıntıden koru kendını,hemen eve gel ve dus al,sorun olmazolsun kosu dahada faydalidir belkide.
aslinda benim yürüyüslerim mesurdu ama artik cok soguk oluyor yürüdügüm yerde agac filan yok cook bos bir alan rüzgar cok sert esiyor yagmur desen artik havalar hep bozuk. birde kostugum yeri kuslar basti gecen cok korktum bidahada gitmem oraya yaza kadar
ama walk at home yapabilirim pedaldan bikarsam.
mekik cekmeyi hic sevmiyorum. ama benimde karin bölgemde sorun var onun icin baska hareket yapiyorum biktirmak istemiyorum kendimi istedigim tarz spor yapayimki aliskanlikhaline gelsin
canım kahvaltını cok gec yapmıssın,oğle ıle aksam arasında cok vakıt yok ama meyve tuketebılırdın.17.00 de yemıssın umarım acıkmazsın yatana kadar.bu sebeple bence sen o 1 lt yı 2 lt yap.bugünki menüm
kahvalti 12:30
2kk peynir ( 45%yag)
ve 2 yumurta ile omlet
1tk siviyag
1 domates
salatalik
1kk peynir
6 zeytin
1 tam bugday topuz ekmek
15:00
1 nektarin
17:00
2 balik filet izgara
ile 1 limon
salata:
2 domates
salatalik
marul
1 limon
1tk sivi yag
2 bardak yesil cay
( 1 bardak daha icecegim)
yarim litre su ictim,
yatana kadar en az 1 lt icmek zorundayim.
bu ara su icme problemim var
1 saat pedal cevirme
60 squat
birazdan 2-3 pilates hareketide yapacagim
Selam kızlarr
Butun gunum temizlikle geçti, annem sağolsun cam perde hiç bir şey bırakmadık ^^
BAkalım neler kaynatmışsınız bugün
günaydin canim,
ben nur 22 yasimdayim, ögrenciyim, bu grupta eskiyim biraz. tatil, ramazan, sinavlar derken ancak döndüm.
hosgeldin canim
kizlar spor icin bugün 4. günüm.
dün hamlamakdan zor oturup kalktim ve yürüdüm ona ragmen spor yaptim.
spordan kastim, bacak,popo ve bir tane karin egzersizleri arti pedal cevirme ve su siseleri ile kol kaslarini calistirma.
dizlerim ve popomun agrisi cok fazlaydi dün. yürükende sanki dizlerim gevsemis gibi hissettim bandlari zedeledim diye cok korktum.
aslinda cok yüklenmedim ama cok fena agriyordu, bugün halen biraz agiriyor.
bu derece hamlamamnormalmidir sizce, nerede yanlis yaptim bilmiyorum.
detayli sekilde yazayim 3 gün yaptiklarimi
1.gün 55dk. normal tepo yürüyüs, 5 dakika kosu
2.gün 1,5saat pedal cevirme (kücük bisiklet tarzi); ebru salliyla pilateste bi kac karin ve bacak hareketi, 50 squat
3. gün 70dk. pedal cevirme; 55 squat, su siseleri ile kol calisma
bugün yine squat yapacagim, eger gezmeye cikmazsak yine pedal cevirecegimen 1saat civari
belki bir kac pilates hareketi yapabilirim, özellikle karin hareketi bana cok gerekli
kızlar ben daha yemeğimi yemedim babam balık yapıyo çünkü
Kızlar ya ben telefon alıcam ama maximum 750-800 tl verebiliirm hangi markayı önerirsiniz ?
samsung HTC LG vs..
s3 mini istemiyorum
bugünki menüm
2kk peynir ( 45%yag)
ve 2 yumurta ile omlet
1tk siviyag
1 domates
salatalik
1kk peynir
6 zeytin
1 tam bugday topuz ekmek
1 nektarin
2 balik filet izgara
ile 1 limon
salata:
2 domates
salatalik
marul
1 limon
1tk sivi yag
2 bardak yesil cay
yarim litre su ictim,
1 saat pedal cevirme
60 squat
gecmıs olsun dıyelım sana,guzel kalorı harcamıs oldun ne guzel.pazartesı ben de perde falan yıkayıp cam sılıcem:18::18:
arkadaslar bugunku yedıklerımı paylasayım:
sabah 10.45 klasık kahvaltı (bır dılım kızarmıs kepek,bır k k peynır,5 zeytın,bır domates,esımın omletınden ıkı uc catal)
oğle 13.30 bır kase nanelı yoğurt (her zamankınden)
ara 15.00 2 havuc,yarım elma
aksam 18.30 bır porsıyon tavuk goğus ızgara,çoban salata (2 yk zeytınyagıyla yapıldı)
su yatana kadar 3 lt olucak
30 dk tempolu acıkhava kosu
15 dk cesıtlı egzersız hareketlerı(bacak ve karın ağırlıklı)
günaydin canim, nereye gidiyorsunki istemiyorsun canim
günaydin canim, afiyet olsun görüsmek üzere
günaydin canim,
ben nur 22 yasimdayim, ögrenciyim, bu grupta eskiyim biraz. tatil, ramazan, sinavlar derken ancak döndüm.
hosgeldin canim
kizlar yesil cayi hepimiz biliyoruz ve cogumuz iciyoruz.
icinde kafein olan seyler troid yavasligi icin zararli. yesil cayin troide zarari varmidir biliyormusunuz?
birde dün forumda okudum,
yesil cayin icerisine yarim limon suyu, 5-10 dakakika demlenmesi icin limon kabugu ve sonra onu cikartip icine soda/maden suyu döküp iciyorlar.
bunu yapan var mi, yararini gördü mü?
forumdaki arkadaslar yemeklerine dikkat edip bu karisiminda yani sira cok efektiv bir karisim oldugunu yazmislar.
kizlar spor icin bugün 4. günüm.
dün hamlamakdan zor oturup kalktim ve yürüdüm ona ragmen spor yaptim.
spordan kastim, bacak,popo ve bir tane karin egzersizleri arti pedal cevirme ve su siseleri ile kol kaslarini calistirma.
dizlerim ve popomun agrisi cok fazlaydi dün. yürükende sanki dizlerim gevsemis gibi hissettim bandlari zedeledim diye cok korktum.
aslinda cok yüklenmedim ama cok fena agriyordu, bugün halen biraz agiriyor.
bu derece hamlamamnormalmidir sizce, nerede yanlis yaptim bilmiyorum.
detayli sekilde yazayim 3 gün yaptiklarimi
1.gün 55dk. normal tepo yürüyüs, 5 dakika kosu
2.gün 1,5saat pedal cevirme (kücük bisiklet tarzi); ebru salliyla pilateste bi kac karin ve bacak hareketi, 50 squat
3. gün 70dk. pedal cevirme; 55 squat, su siseleri ile kol calisma
bugün yine squat yapacagim, eger gezmeye cikmazsak yine pedal cevirecegimen 1saat civari
belki bir kac pilates hareketi yapabilirim, özellikle karin hareketi bana cok gerekli
bugünki menüm
2kk peynir ( 45%yag)
ve 2 yumurta ile omlet
1tk siviyag
1 domates
salatalik
1kk peynir
6 zeytin
1 tam bugday topuz ekmek
1 nektarin
2 balik filet izgara
ile 1 limon
salata:
2 domates
salatalik
marul
1 limon
1tk sivi yag
2 bardak yesil cay
yarim litre su ictim,
1 saat pedal cevirme
60 squat
kizlar sporda bugün 4. günümdü,
fakat ben sabah 200gr artida ciktim
kac zamandir 74.9kg olan ben 75.1kg ciktim
bukadar kisa sürede 3 günlük spor gecmisiyle kas yapmis olamam degil mi?
hani kas daha agir yapiyormusya insani
sabah 10.45 klasık kahvaltı (bır dılım kızarmıs kepek,bır k k peynır,5 zeytın,bır domates,esımın omletınden ıkı uc catal)
aksam 18.30 bır porsıyon tavuk goğus ızgara,çoban salata (2 yk zeytınyagıyla yapıldı)
kizlar sporda bugün 4. günümdü,
fakat ben sabah 200gr artida ciktim
kac zamandir 74.9kg olan ben 75.1kg ciktim
bukadar kisa sürede 3 günlük spor gecmisiyle kas yapmis olamam degil mi?
hani kas daha agir yapiyormusya insani
kızlar selam ben geldim güzel bi gündü ama yorucuydu kahve börek çörek yedim valla yalan yok ama kurban bayramına kadar yani şu 2 haftada sıfır kaçamk , sağlıklı menüler ve sporla karşınızda olacağm hedefime ocaga kadar ulaşmam lazım evdekiler herkes zayıflama diyor ama bu basenler gitmeli diyorum başka birşey demiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post32092827
aylık kilo verme listesi yayınlanmış herkes sırasına baksınnnbu arada ebru venüs ben ve sevgi ilk 4 yiz bu nedenle püsküüt bizi tebrik etmiş çünkü bu bi rekormuş :):):):)
Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen o kadar zayıflaa. O kadar kilo verdin bir kere kaçamak olur boşver :)
Ben sondan ikinciyimm..Aslında gülüyorum ağlanacak halime... eski kilom duruyor orada...
valla sağlam kaçamak oldu canım bugün metabolizmam az bi kendine gelsin yarından itibaren tam gaz devam olsun sende elbet tepelere çıkıcaksın bende 74. sırada başlamıştım
birde suyum var demistim yaklasik yarim litre daha kaldi. daha fazla icmeyi denerim ama sanmiyorum yine cok su icmeye alismam lazim.
birde canim istemedigi icin icine cubuk tarcin attim tadi gelsin diye
ben yaptım geldım canım kosumu.ınan kendıme geldım vucut alısmıs,ıstedı.kendımı cok ıyı hıssedıyorum
afıyet olsun cnm.
bence ı phone 4 al. 999.00 tl su aralar.cok ıyı telefon,ınternetı falan cok hızlı,hafıf,şık,kaba degıl.800 ü verene kadar 200 daha bırıktır derım.
slm ebrucugum.ıyıyız,bı sorun yok kendı adıma
soguk falan deme canım bence aksatma yuruyuslerını.zaten bı sure sonra vucut ısınmaya baslıyor.sadece esıntıden koru kendını,hemen eve gel ve dus al,sorun olmaz
canım kahvaltını cok gec yapmıssın,oğle ıle aksam arasında cok vakıt yok ama meyve tuketebılırdın.17.00 de yemıssın umarım acıkmazsın yatana kadar.bu sebeple bence sen o 1 lt yı 2 lt yap.
Hoşgeldin canım, seda ben.. Ben de eski sayılırım 1 sene kadar önce buralardaydım.. ara verince 13 kilo aldım geri döndüm ^^
Biraz yavaştan al istersen canım, yavaş yavaş başlaa
Bende LG var, düşük bir model sayılır senin vereceğin paraya ama çok memnunum.
Afiyet olsun canım, ayrıca spor için tebrikler
Bugünkü menüm
Saat 12:30- 13:00 arası
Domates, beyaz peynir, 2 dilim salam, 1 kaşık hakiki bal, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat : 16:00
1 bardak süt, 1 armut
Saat : 19:30
Fırında tavuk göğsü, yoğurt
1 sade soda, 2bardak yeşil çay, 2 lt su, biarada 1 avuç leblebi yedim
gencaylara canım ya doğum günü vardı kardeşinin resmen kaçamak günüm oldu diyebilirim bugün için ama anladım ki beni halsiz yapan metabolizma yavaşlamasıymış bugün bünyemi baya şaşırttım yarından itibaren spor ve diyete devam
canım yeşilçay folik asit bağlıyor günde 3 fincandan sonrası zararlı çünkü vücutta fazla folik asit neredeyse hormonların çoguna etki ediyor ama senin için ve benm için en öenmlisi tiroid bu nedenle 3 fincandan fazla içme ben limon kabuğu atıyorm ama tadı güzel oluyor diye bide zayıflama kürlerinde soda karıştırıyorlar bi ara yaptım 3 gn ödem attırıyo ve mideyi rahatlatıyo bu aralar fazla yeşilçay içmediğim için ve metabolizmam yavaşladığı için elim ayagım yüzüm şiş kalkıyorum nerdeyse
canım çokda fazla yklenme derim kasların çok şişer ve öle kalır yani kas yapmış olursun
su hariç harika bi menü nurun geri dönüşü
kas şişkinliğir yarın ara ver
harikasın nihalcim
kızlar selam ben geldim güzel bi gündü ama yorucuydu kahve börek çörek yedim valla yalan yok ama kurban bayramına kadar yani şu 2 haftada sıfır kaçamk , sağlıklı menüler ve sporla karşınızda olacağm hedefime ocaga kadar ulaşmam lazım evdekiler herkes zayıflama diyor ama bu basenler gitmeli diyorum başka birşey demiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post32092827
aylık kilo verme listesi yayınlanmış herkes sırasına baksınnnbu arada ebru venüs ben ve sevgi ilk 4 yiz bu nedenle püsküüt bizi tebrik etmiş çünkü bu bi rekormuş :):):):)
diger arkadaslarda ara veremi söyledi, yarin büyük ihtimalle spor yok banaCanım bence etkilemiş olabilir, acaba her gün değilde gün aşırı mı yapsan??:44:
İnşallah canım o günleri iple çekiyorumm
Gün içinde içmen lazım, son anda 1lt içmeye kalkınca kötü olursun zaten..
Ben suyun faydasına çok inanıyorumm
burcu canim sen neden izinli görünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?