Burcu söyle bakim sen kaç kilosun bugün?
ben sabit ebrucum 60.3
Tuncel kurtizi kaybettik evinde düşüp başını vurmuş malesefAllah rahmet eylesin amin
ev kızı olmak zor hele evli çocuklu ve çalışan olmak daha zordur ebrucum seni anlamak için evlenmek gerekmiyor sanırım şu durumda bile anlıyorum
kızlar akşama ne yemek yapayım :44:
Kizlar basima gelmeyen kalmadi bugun. Anca geldim. Kilom 78.
2 gün oncede eşimle çocukluk arkadaşimizin annesinin kendini banyoda astıgini ogrendik ruslardi anne ogul bi turkle evlenmisti burda musluman olmustu arkadasimiz kuran-ı kerim'i hatim bile etmişti burdan tasinmislardi simdi askerdeymis annesinden haberi varmi bilmiyorum yapa yanliz kaldi Allah sabır versin kaç gündür aklımdan çıkmiyo annesi
kızlar ben bi mutfak dolabı silmeye g,d,yorum yarım saate gelirm inş.
sana kolay gelsın cnm bende bugun izinlıyım evı temızlıycem ve saglık ocagına gıdıcem 43 gundur REGL olmuyorum
Ayşenur çok kızdım sana çokkkkNasıl + çıkarsın hemde 600 gr. Şuan takımdaki herkesin hakkına girmiş oldun. Lütfen bir daha böyle olmasın. Sadece sana değil herkese söylüyorum. Biz bir takımız ve verdiğimiz her kiloda bir diğerimizin hakkı var. Kimseden + kilo istemiyorum.
2 gün oncede eşimle çocukluk arkadaşimizin annesinin kendini banyoda astıgini ogrendik ruslardi anne ogul bi turkle evlenmisti burda musluman olmustu arkadasimiz kuran-ı kerim'i hatim bile etmişti burdan tasinmislardi simdi askerdeymis annesinden haberi varmi bilmiyorum yapa yanliz kaldi Allah sabır versin kaç gündür aklımdan çıkmiyo annesi
Bu hafta zorla bakalım biraz kendinide gör artık şu 5 li rakamları.
Benim bu haftaki hedefimi not al canım. Geçen hafta hedef söylememiştim. Bu hafta hedefim 1 kg haftaya 63,4 olacağım inşallah.
[ı]hedefine ulaşamayanlar
vasthanerada,jelibonum,fndkkrdu,
kızlar mümkünse hedeflerinizi yazar mısınız yeni hedefler [/ı]
Ayşenur çok kızdım sana çokkkkNasıl + çıkarsın hemde 600 gr. Şuan takımdaki herkesin hakkına girmiş oldun. Lütfen bir daha böyle olmasın. Sadece sana değil herkese söylüyorum. Biz bir takımız ve verdiğimiz her kiloda bir diğerimizin hakkı var. Kimseden + kilo istemiyorum.
[ı]ayşenur çok kızdım sana çokkkkNasıl + çıkarsın hemde 600 gr. şuan takımdaki herkesin hakkına girmiş oldun. Lütfen bir daha böyle olmasın. Sadece sana değil herkese söylüyorum. Biz bir takımız ve verdiğimiz her kiloda bir diğerimizin hakkı var. Kimseden + kilo istemiyorum. [/ı]
[ı]ayşenur sen bu mesajımı gördün mü? Herhangi bir cevap görmedim çünkü:44:
[/ı]
haklısın cnm cook uzgunum ama soz azaltacagımm arkadaslar sızde k. Bakmayın lutfenn
yenı gordum cnm
Kacinci olduk kizlar bellimi
hedefine ulaşamayanlar
vasthanerada,jelibonum,fndkkrdu,
kızlar mümkünse hedeflerinizi yazar mısınız yeni hedefler
Bundan sonra yediğin her lokmada aklına biz gelelim olur mu? Hanife' ye şişko pisboğaz dedim. Sende koca popolu, iradesine hakim olamayan şişkonun tekisin tamam mı? Bundan sonra böyle rencide edeceğim kilo veremeyenleri.erkese duyurulur. Hatta daha ağır şeyler söyleyeceğim. Ona göre haftaya herkes kendine çeki düzen versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?