• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yine çok güzel olmuş menün ve spor canım:)
cok tesekkur ederım cnm :16:
09:30 kahvaltı: 1acı biber, 5dal maydanoz, 1 haşlanmış yumurta salatalık 4 zeytin bir avuç kadar peynir

14:30 öğle yemeği : 1 kase zeytinyağlı semiz otu yemeği
15:30 ara öğün: 1 şeftali ve 1 bardak ayran

19:30 Menemen, 4 kaşık kadar bulgur pilavı cacık

45dk yürüyüş. 2,5lt su

senınde menun cok guzell :9:

Ebrucum fotoğrafların bana ilham verdi, Burcucum o yayınladığın video bana başka bir kapı açtı... Bu hafta diyet yapmadım sadece kesinlikle çekinmeden yediğim herşeyi doğrusuyla yanlışıyla yazdım size. 2 hafta yine diyet yapmayacağım ama dikkatli olacağım yine haftada 1 kilo benim için başarı iken bu hafta diyetsiz 1200 verdim. Ödem attığımı biliyorum burcucum ama ben mayıs ayında diyet yaparak 100 gr veremedim :( hemen hastaneye koştum troit, şeker ve kolestrole baktırdım :D hepsi mükemmel çıktı hatta doktorum şaşırdı nasıl olur kilo fazlalığınız var dedi :D ben de kilomun bebeklikten olduğunu söyledim. O da o zaman normal olduğunu söyledi.
Bu bana aşk verdi şevk verdi internetten inanılmaz kilo veren insanların değişim resimlerine baktım burcucum sayesinde. Şimdi bile bakıyorum ve evet ben kilo vereceğim diyorum...

Ebrucum fotoğrafların bana ilham verdi, Burcucum o yayınladığın video bana başka bir kapı açtı... Bu hafta diyet yapmadım sadece kesinlikle çekinmeden yediğim herşeyi doğrusuyla yanlışıyla yazdım size. 2 hafta yine diyet yapmayacağım ama dikkatli olacağım yine haftada 1 kilo benim için başarı iken bu hafta diyetsiz 1200 verdim. Ödem attığımı biliyorum burcucum ama ben mayıs ayında diyet yaparak 100 gr veremedim :( hemen hastaneye koştum troit, şeker ve kolestrole baktırdım :D hepsi mükemmel çıktı hatta doktorum şaşırdı nasıl olur kilo fazlalığınız var dedi :D ben de kilomun bebeklikten olduğunu söyledim. O da o zaman normal olduğunu söyledi.
Bu bana aşk verdi şevk verdi internetten inanılmaz kilo veren insanların değişim resimlerine baktım burcucum sayesinde. Şimdi bile bakıyorum ve evet ben kilo vereceğim diyorum...

Senin adına çok sevindim canım, çok güzel düşünceler bunlar:)

Baktım mesajlarıma..

Bugunku menum

Sabah 10:45
Domates sal atalık
1 etimek
Peynir.zaytin
2 sivri biber
Azıcık bal kaymak

1 ttane incir

16:45
1 kase nesfit ( bende aldım nesfit sonunda)

19:00
2-3 servis kasıgı patlıcanlı kabaklı yemek
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
Yogurt

Su simdilik 2, yatana kadar 2,5-3 olur
100 mekik cekicem, yazarım zaten cekince

Afiyet olsun canim, belki nesfiti aksam yiyebilirsin dedikleri gibi

Kizlar bugun 79.9 da kendime kuafor odulu vermistim onu gercgerceklestirdim komple bakima girdim manikur pedikur agda falan sacimi yaptirmadimcunku hedef kiloma ulasinca eski halime geri onucem sari rofleli halime 70 kiloda ayakkabi ve canta alicam kendime 60 kilodada bebisimlealisverise cikicagiz

Kendin motive etmen super.

Dunku menum
Sabah 10.00
1dilim kepekli ekmek
1 hhaslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay

Ara 2 kuru kayisi

Ogle 14.30
Haslanmis tavuk gosu 1 kucuk domates

Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutl

3 litre su 30dalika leslie15 dakika bacak egzersizi

Spor menu su ben cok begendimmm

sabah: (09:40)
iki cavdar ekmegıyle sucuklu tost
yarım domates
1 salatalık
1,5 tatlı kaşıgı labne p.
5 zeytın
sekersız cay

öğlen: (15:30)
cok az zeytın yaglı taze fasulye
yarım kase mercımek corbası (patatessiz)
1 bardak ayran

ara:iki kepekli buskıvı

aksam: (18:00)
nestle
1 bardak ayran

-3,5 lt su
-40 dk plates
-30 dk yuruyus
-yesilcay
-besi bır arada cayı

Sen de supersin canimm

Menum
Sbh
Az peynir yesil cay bir misir patlagi
Ogle
Az fasulye az peynir 2 etimek
Ara
Kahve
Aksam
Bir elma

Spor 20 dk pilates
50mekik alt karin ust karin
1.5lt su su ana kadar aksama 3 olur.
Buzdolabim tam takir bugun anneme gidicem bu hafta sonu birazdan cikicam torununu ozlemis alisveris yapmadim eve bisiler ayarladim menume bugunluk bunlari yedim :)))
Herkese simdiden iyi geceler bugun dha giremem canim kk uyeleri muuuuucx takimima :))

06.09.2013
Msj sayım
12 kaptanim (:♥:)

Az olmus canim ama duzeltirsinn
SELAM KIZLAR BUGUNMENÜMÜ ERKEN PAYLAŞACAĞIM ÇÜNKÜ HAFTA SONU ARKADAŞIM TAŞINACAK ONA YARDIM EDECEĞİM ÜRGÜPLÜ ARKADAŞ ARKADAŞIM NEVŞEHİRE TAŞINIYOR :
:5::5:

Kahvaltı:08,30

Az Peynir
2Dilim kepek ekmeği
çeri domates salatalık yeşil biber
1 fincan yeşil çay

Saat 10 gibi sade türk kahvesi

Ara: 11,00

1 Muz
1Salatalık
1 Ayran

ÖĞLE 13,30

1 KASE DOMATES ÇORBA
1 ETİMEK
5 KÖFTE
1 BARDAK AYRAN

SAAT:15,00 GİBİ

SÜTLÜ KAHVE ŞEKERSİZ

AKŞAM:19,00 GİBİ YERİM KESİN

SALATA VE YOĞURT İLE GEÇİŞTİRECEĞİM

BU SAATE KADAR 2,5 LT 3,5 LT OLUR SANIRIM

ÇÜNKÜ BUGUN BAYA ABARTIM AMA HALA KENDİMİ AÇ HİSSEDİYORUM

YEMİCEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

KIZLARA HAFTA SONU GİRMEZSEM PROBLEM OLMAZ DEMİ AMA MENÜLERİMİ ELİMDEN GELDİKÇE PAYLAŞACAĞIM

SEVGİLER

Afiyet olsun canim, kolay gelsin

Benimde annemle babam 25yil sonra bosandilar.babam 1 yil oldu gideli :(( vefat etti :( ogunden beri hic gitmedim yanina gidemiyorum yagmur yagdiginda acaba uşuyomu diyorum islaniyomu aci çekiyomu aklimdan hic çikmiyo bunlar.:'((

Ve ben ilk defa ogun burnumun diregi sizladi derler yha ilk defa ogun oldu hep aklima geldiginde içim yaniyo :'(allAh ailelerimize sevdiklerimize uzun ömurler versin :(

Nur icinde yatsin, allah rahmet eylrsin..sana da sabir diliyorum..Hayattaki en büyük üzüntülerden biri..

Canım benimki sadece bir öneri, herkesin dertleşmeye anlatmaya ihtiyacı vardır.. Belki sen de psikolojik destek alabilirsin???

Son düzenleme:

inş. canım zaten bu azımle gıdersen zayıflayacaksınnn supersınnn unutma gercekten istıyorsan basaramayacagın bırsey yok :40: :9:

Haberi ben vereyim...

4. olmuşuz... Bence hiç fena değil.. herkesi tebrik ederimm

:46::46::46:

Buarada nasıl oluyorsa 4 kilo verenler var.. 1 haftada mümkün mü geerçekten??:26::26:

***13. TAKIM 325. ETAP *** DÖRDÜNCÜ

akashha (80.1/79.6/0.5/%0.62)
ayeyldz (79.2/77.3/1.9/%2.40)
Yeni üye Hedef :65
elifimsuyum (79.8/79.2/0.6/%0.75)
LAydLiNe (67.7/66.5/0.4/%0.59)
322. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3 e bölündü.

mavera87 (66.2/66/0.2/%0.30)
naeviaa (63.6/62.4/1.2/%1.89)Yeni üye Hedef : 55

13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.09

Son düzenleme:
kahvaltı
müsli :D

öğle
1 fırında but(derisiz
3 çorba kaşığı yoğurt çorbası (yarma vardı içinde ama almadım)

akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık

yalnız tek kusurum var o da işten gelirken tansiyonum inanılmaz düştü küçük bir bakkalın önünde oturdum yürüyemedim küçük bir çikolata yedim ayran yoktu :( ama açlıktan ziyade yorgunluktan oldu kızlar çok kötü bir iş döneminden geçiyorum Dua edin bana.

kahvaltı

öğle
1 fırında but(derisiz

akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık

yalnız tek kusurum var o da işten gelirken tansiyonum inanılmaz düştü küçük bir bakkalın önünde oturdum yürüyemedim küçük bir çikolata yedim ayran yoktu :( ama açlıktan ziyade yorgunluktan oldu kızlar çok kötü bir iş döneminden geçiyorum Dua edin bana.

Canım benim bence çok yanlış besleniyorsun... İşte yanına kuruyemiş ya da meyve alabilirsin, süt içebilirsin.. Senin vucudunun daha doyurucu şeylere ihtiyacı var..:50:

kızlar az once 25 dk leslie yaptım bırazınıda esımle yaptık :) sımdı ben yatıyorum hepinizi iyi geceleeerrr... :16:

Canım benim bence çok yanlış besleniyorsun... İşte yanına kuruyemiş ya da meyve alabilirsin, süt içebilirsin.. Senin vucudunun daha doyurucu şeylere ihtiyacı var..:50:

:( biliyorum ama bu benim beslenme türüm değil. Okul açıldıktan 1 hafta sonra normal düzene girebilirim ancak yerimden kalkmadan kayıt alıyorum odam 1 dakika boş kalmıyor. wc ye zor gidiyorum. Bu yılda 1 ay böyle oluyor malesef ama şu dönemi atlattıktan sonra tavsiyelerinize harfi harfine uyacağım söz.

Gül' cüm sen iki hafta daha diyet yapmayacağım diyorsun yaaa, aslında sen şuan yarışmadasın. Çünkü deneme süresinde geçen günlerin yarışmaya dahil oluyor. Mesela iki hafta deneme süresi geçirdin kilon ikiye bölünüyor. Üç haftaysa üçe bölünüyor. Yani senin şuan yine kilo vermen gerekiyor. Mesajına alıntı yapmadım ama sen buradayken aklıma geldi yazdım. Yani senin şimdiden başlamış olman lazım sağlıklı beslenmeye ve kaçamak yapmamaya. :34:Buse ve Ayşenur ilk haftalarında listeye girdikleri için kiloları bölünmedi. Haftaya gireceklerin bir kısmının kilosu ikiye bölünecek.

Benim annemle babamda 27 yıldan sonra boşandılar ama ben artık boşanmanın kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Eğer mutsuzsan istersen 50 yıllık evli ol boşanmak en mantıklısı. O nedenle allah bizi ömür boyu aynı eşle mutlu etsin inşallah. :16:

Kazanana en büyük ödül zayıflık canım :9: Valla o zaman nasıl konuşmuştuk bilmiyorum ama Ceren gitti, Özlem' de bıraktı ikimiz kaldık. Ama başladığımızda aramızdaki fark 1,5 kiloydu. Şimdi 0,5 kilo kalmış. Demek ki iyi gidiyorum. Aslında tatilde bırakmasaydım diyeti şimdiye seni geçmiştim :21::9:

Haftaya senide bizim yarışa dahil edelim canım. Takım içi de yarışıyoruz kendi aramızda. Zevkli oluyor. Beni daha fazla motive ediyor.

Durum vahim yani Burcu' cum. Sen bu hafta verebildiğin kadar ver o zaman en az ortalaman %0,30 olsun. Olmazsa bir hafta daha uğraşırsın. Bu kez 4 e bölünmüş olur. Haftaya cumaya karar veririz listeye girip girmeyeceğine. Ben sana inanıyorum en kısa zamanda toparlarsın kendini.

Burcu cum keşke gitmeden listemizi kontrol etseydin. Hayırlı uğurlu olsun kuzeninin düğünü. Darısı sana ve senin gibi bekar olan diğer arkadaşlara inşallah. Allah kolaylık versin tatlı bir telaş oluyor düğün hazırlıkları.

kaptişim bugün gitmek hiç aklımda yoktu birden kuzen aradı gel filan diye duştan çıkmıştım saç kurut filan sana buraya yazarken enişte bey almaya geldi beni daha yeni eve girdim darısı başıma inş.

SELAM KIZLAR BUGUNMENÜMÜ ERKEN PAYLAŞACAĞIM ÇÜNKÜ HAFTA SONU ARKADAŞIM TAŞINACAK ONA YARDIM EDECEĞİM ÜRGÜPLÜ ARKADAŞ ARKADAŞIM NEVŞEHİRE TAŞINIYOR :
:5::5:

Kahvaltı:08,30

Az Peynir
2Dilim kepek ekmeği
çeri domates salatalık yeşil biber
1 fincan yeşil çay

Saat 10 gibi sade türk kahvesi

Ara: 11,00

1 Muz
1Salatalık
1 Ayran

ÖĞLE 13,30

1 KASE DOMATES ÇORBA
1 ETİMEK
5 KÖFTE
1 BARDAK AYRAN

SAAT:15,00 GİBİ

SÜTLÜ KAHVE ŞEKERSİZ

AKŞAM:19,00 GİBİ YERİM KESİN

SALATA VE YOĞURT İLE GEÇİŞTİRECEĞİM

BU SAATE KADAR 2,5 LT 3,5 LT OLUR SANIRIM

ÇÜNKÜ BUGUN BAYA ABARTIM AMA HALA KENDİMİ AÇ HİSSEDİYORUM

YEMİCEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

KIZLARA HAFTA SONU GİRMEZSEM PROBLEM OLMAZ DEMİ AMA MENÜLERİMİ ELİMDEN GELDİKÇE PAYLAŞACAĞIM

SEVGİLER

aslında çok abartı bi durum yok ama muza çok yer verme diyetinde şişkinlik ve kabız yapar tatlım

sabah: (09:40)
iki cavdar ekmegıyle sucuklu tost
yarım domates
1 salatalık
1,5 tatlı kaşıgı labne p.
5 zeytın
sekersız cay

öğlen: (15:30)
cok az zeytın yaglı taze fasulye
yarım kase mercımek corbası (patatessiz)
1 bardak ayran

ara:iki kepekli buskıvı

aksam: (18:00)
nestle
1 bardak ayran

-3,5 lt su
-40 dk plates
-30 dk yuruyus
-yesilcay
-besi bır arada cayı

scuklu tost yerine peynirli domatesli tost tercih et canım işlenmiş gıdaya hayır diyorz labne olmamış bide 5 i bi yerde gibi çaylar kullnma bağırsak tembelliği yapıyor denemeyle sabittir

Menum
Sbh
Az peynir yesil cay bir misir patlagi
Ogle
Az fasulye az peynir 2 etimek
Ara
Kahve
Aksam
Bir elma

Spor 20 dk pilates
50mekik alt karin ust karin
1.5lt su su ana kadar aksama 3 olur.
Buzdolabim tam takir bugun anneme gidicem bu hafta sonu birazdan cikicam torununu ozlemis alisveris yapmadim eve bisiler ayarladim menume bugunluk bunlari yedim :)))
Herkese simdiden iyi geceler bugun dha giremem canim kk uyeleri muuuuucx takimima :))

06.09.2013
Msj sayım
12 kaptanim (:♥:)

bu menü hiç olmamış sanırım böle verdiğin kilo kastan gider ve az biraz diyeti bıraksan hemen geri alırsın bu bir ve sağlıksız resmen kendini hasta edebilirsin yani

Baktım mesajlarıma..

Bugunku menum

Sabah 10:45
Domates sal atalık
1 etimek
Peynir.zaytin
2 sivri biber
Azıcık bal kaymak

1 ttane incir

16:45
1 kase nesfit ( bende aldım nesfit sonunda)

19:00
2-3 servis kasıgı patlıcanlı kabaklı yemek
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
Yogurt

Su simdilik 2, yatana kadar 2,5-3 olur
100 mekik cekicem, yazarım zaten cekince

ba kaymak dışında güzel duruo tatlım bi tuba menüsüne göre çok güzel

09:30 kahvaltı: 1acı biber, 5dal maydanoz, 1 haşlanmış yumurta salatalık 4 zeytin bir avuç kadar peynir

14:30 öğle yemeği : 1 kase zeytinyağlı semiz otu yemeği
15:30 ara öğün: 1 şeftali ve 1 bardak ayran

19:30 Menemen, 4 kaşık kadar bulgur pilavı cacık

45dk yürüyüş. 2,5lt su

beğendim çok beğendim

Dunku menum
Sabah 10.00
1dilim kepekli ekmek
1 hhaslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay

Ara 2 kuru kayisi

Ogle 14.30
Haslanmis tavuk gosu 1 kucuk domates

Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutl

3 litre su 30dalika leslie15 dakika bacak egzersizi

koçum benim sevgimmm yürü beaaaa

Kızlar öğleden sonra misafirim vardı. Arkasından dışarı çıkmam gerekti. Yeni geldik eve. Geçmişi de okuyamadım. İlerleyen saatlerde gelir okurum inşallah. Hala dünün mesaj sayılarını yazmayanlar var. Mesajlarınız bekliyorum arkadaşlar.

hemen atıyorum kaptiş

kahvaltı

öğle
1 fırında but(derisiz

akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık

çikolata sorun bide akşam çok hafif geçmiş bide yanına 1 kase yoğuırt eklemeliydin tatlım bana kalırsa

kızlar ben geldim çok yorucu bi gündü ne bulduysam yemedim ama seçerek yedim biraz bugün filan derken kendime elbise adım yılardır açık ton giyemiyordum kilodan şimdiiiiii kırık beyaz elbise aldım hemdeeee 38 beden çok mutluyum

$DSC_0003.webp$DSC_0005.webpbuda ayakkabım ve elbisem :52:

Son düzenleme:
sabah(10:30)
kıymalı yumurta
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık
1 dilim ekmek

öğle(15:00)
ızgara et
domates saatalık