- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
Harikasın gül, harikasıınnn:))
Teşekkür ederim ödemlerim gidiyor :) Kızlar iteleyin beni kilo verecek var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın gül, harikasıınnn:))
cok tesekkur ederım cnmYine çok güzel olmuş menün ve spor canım:)
09:30 kahvaltı: 1acı biber, 5dal maydanoz, 1 haşlanmış yumurta salatalık 4 zeytin bir avuç kadar peynir
14:30 öğle yemeği : 1 kase zeytinyağlı semiz otu yemeği
15:30 ara öğün: 1 şeftali ve 1 bardak ayran
19:30 Menemen, 4 kaşık kadar bulgur pilavı cacık
45dk yürüyüş. 2,5lt su
cok tesekkur ederım cnm
senınde menun cok guzell![]()
Ebrucum fotoğrafların bana ilham verdi, Burcucum o yayınladığın video bana başka bir kapı açtı... Bu hafta diyet yapmadım sadece kesinlikle çekinmeden yediğim herşeyi doğrusuyla yanlışıyla yazdım size. 2 hafta yine diyet yapmayacağım ama dikkatli olacağım yine haftada 1 kilo benim için başarı iken bu hafta diyetsiz 1200 verdim. Ödem attığımı biliyorum burcucum ama ben mayıs ayında diyet yaparak 100 gr veremedimhemen hastaneye koştum troit, şeker ve kolestrole baktırdım
hepsi mükemmel çıktı hatta doktorum şaşırdı nasıl olur kilo fazlalığınız var dedi
ben de kilomun bebeklikten olduğunu söyledim. O da o zaman normal olduğunu söyledi.
Bu bana aşk verdi şevk verdi internetten inanılmaz kilo veren insanların değişim resimlerine baktım burcucum sayesinde. Şimdi bile bakıyorum ve evet ben kilo vereceğim diyorum...
Baktım mesajlarıma..
Bugunku menum
Sabah 10:45
Domates sal atalık
1 etimek
Peynir.zaytin
2 sivri biber
Azıcık bal kaymak
1 ttane incir
16:45
1 kase nesfit ( bende aldım nesfit sonunda)
19:00
2-3 servis kasıgı patlıcanlı kabaklı yemek
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
Yogurt
Su simdilik 2, yatana kadar 2,5-3 olur
100 mekik cekicem, yazarım zaten cekince
Kizlar bugun 79.9 da kendime kuafor odulu vermistim onu gercgerceklestirdim komple bakima girdim manikur pedikur agda falan sacimi yaptirmadimcunku hedef kiloma ulasinca eski halime geri onucem sari rofleli halime 70 kiloda ayakkabi ve canta alicam kendime 60 kilodada bebisimlealisverise cikicagiz
Dunku menum
Sabah 10.00
1dilim kepekli ekmek
1 hhaslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay
Ara 2 kuru kayisi
Ogle 14.30
Haslanmis tavuk gosu 1 kucuk domates
Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutl
3 litre su 30dalika leslie15 dakika bacak egzersizi
sabah: (09:40)
iki cavdar ekmegıyle sucuklu tost
yarım domates
1 salatalık
1,5 tatlı kaşıgı labne p.
5 zeytın
sekersız cay
öğlen: (15:30)
cok az zeytın yaglı taze fasulye
yarım kase mercımek corbası (patatessiz)
1 bardak ayran
ara:iki kepekli buskıvı
aksam: (18:00)
nestle
1 bardak ayran
-3,5 lt su
-40 dk plates
-30 dk yuruyus
-yesilcay
-besi bır arada cayı
Menum
Sbh
Az peynir yesil cay bir misir patlagi
Ogle
Az fasulye az peynir 2 etimek
Ara
Kahve
Aksam
Bir elma
Spor 20 dk pilates
50mekik alt karin ust karin
1.5lt su su ana kadar aksama 3 olur.
Buzdolabim tam takir bugun anneme gidicem bu hafta sonu birazdan cikicam torununu ozlemis alisveris yapmadim eve bisiler ayarladim menume bugunluk bunlari yedim :)))
Herkese simdiden iyi geceler bugun dha giremem canim kk uyeleri muuuuucx takimima :))
06.09.2013
Msj sayım
12 kaptanim♥:)
SELAM KIZLAR BUGUNMENÜMÜ ERKEN PAYLAŞACAĞIM ÇÜNKÜ HAFTA SONU ARKADAŞIM TAŞINACAK ONA YARDIM EDECEĞİM ÜRGÜPLÜ ARKADAŞ ARKADAŞIM NEVŞEHİRE TAŞINIYOR :
Kahvaltı:08,30
Az Peynir
2Dilim kepek ekmeği
çeri domates salatalık yeşil biber
1 fincan yeşil çay
Saat 10 gibi sade türk kahvesi
Ara: 11,00
1 Muz
1Salatalık
1 Ayran
ÖĞLE 13,30
1 KASE DOMATES ÇORBA
1 ETİMEK
5 KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
SAAT:15,00 GİBİ
SÜTLÜ KAHVE ŞEKERSİZ
AKŞAM:19,00 GİBİ YERİM KESİN
SALATA VE YOĞURT İLE GEÇİŞTİRECEĞİM
BU SAATE KADAR 2,5 LT 3,5 LT OLUR SANIRIM
ÇÜNKÜ BUGUN BAYA ABARTIM AMA HALA KENDİMİ AÇ HİSSEDİYORUM
YEMİCEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLARA HAFTA SONU GİRMEZSEM PROBLEM OLMAZ DEMİ AMA MENÜLERİMİ ELİMDEN GELDİKÇE PAYLAŞACAĞIM
SEVGİLER
Benimde annemle babam 25yil sonra bosandilar.babam 1 yil oldu gideli( vefat etti
ogunden beri hic gitmedim yanina gidemiyorum yagmur yagdiginda acaba uşuyomu diyorum islaniyomu aci çekiyomu aklimdan hic çikmiyo bunlar.:'((
Ve ben ilk defa ogun burnumun diregi sizladi derler yha ilk defa ogun oldu hep aklima geldiginde içim yaniyo :'(allAh ailelerimize sevdiklerimize uzun ömurler versin![]()
Ebrucum fotoğrafların bana ilham verdi, Burcucum o yayınladığın video bana başka bir kapı açtı... Bu hafta diyet yapmadım sadece kesinlikle çekinmeden yediğim herşeyi doğrusuyla yanlışıyla yazdım size. 2 hafta yine diyet yapmayacağım ama dikkatli olacağım yine haftada 1 kilo benim için başarı iken bu hafta diyetsiz 1200 verdim. Ödem attığımı biliyorum burcucum ama ben mayıs ayında diyet yaparak 100 gr veremedimhemen hastaneye koştum troit, şeker ve kolestrole baktırdım
hepsi mükemmel çıktı hatta doktorum şaşırdı nasıl olur kilo fazlalığınız var dedi
ben de kilomun bebeklikten olduğunu söyledim. O da o zaman normal olduğunu söyledi.
Bu bana aşk verdi şevk verdi internetten inanılmaz kilo veren insanların değişim resimlerine baktım burcucum sayesinde. Şimdi bile bakıyorum ve evet ben kilo vereceğim diyorum...
Kızlar ya Dr murad ın ürünlerini kullanan var mı?
Tatlışlar yatıyorum ben, herkese iyi geceleeer:). Mesaj sayım 19
kahvaltı
müsli
öğle
1 fırında but(derisiz
3 çorba kaşığı yoğurt çorbası (yarma vardı içinde ama almadım)
akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yalnız tek kusurum var o da işten gelirken tansiyonum inanılmaz düştü küçük bir bakkalın önünde oturdum yürüyemedim küçük bir çikolata yedim ayran yoktuama açlıktan ziyade yorgunluktan oldu kızlar çok kötü bir iş döneminden geçiyorum Dua edin bana.
Canım benim bence çok yanlış besleniyorsun... İşte yanına kuruyemiş ya da meyve alabilirsin, süt içebilirsin.. Senin vucudunun daha doyurucu şeylere ihtiyacı var..![]()
Benim annemle babamda 27 yıldan sonra boşandılar ama ben artık boşanmanın kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Eğer mutsuzsan istersen 50 yıllık evli ol boşanmak en mantıklısı. O nedenle allah bizi ömür boyu aynı eşle mutlu etsin inşallah.
Kazanana en büyük ödül zayıflık canımValla o zaman nasıl konuşmuştuk bilmiyorum ama Ceren gitti, Özlem' de bıraktı ikimiz kaldık. Ama başladığımızda aramızdaki fark 1,5 kiloydu. Şimdi 0,5 kilo kalmış. Demek ki iyi gidiyorum. Aslında tatilde bırakmasaydım diyeti şimdiye seni geçmiştim
Haftaya senide bizim yarışa dahil edelim canım. Takım içi de yarışıyoruz kendi aramızda. Zevkli oluyor. Beni daha fazla motive ediyor.
Durum vahim yani Burcu' cum. Sen bu hafta verebildiğin kadar ver o zaman en az ortalaman %0,30 olsun. Olmazsa bir hafta daha uğraşırsın. Bu kez 4 e bölünmüş olur. Haftaya cumaya karar veririz listeye girip girmeyeceğine. Ben sana inanıyorum en kısa zamanda toparlarsın kendini.
Burcu cum keşke gitmeden listemizi kontrol etseydin. Hayırlı uğurlu olsun kuzeninin düğünü. Darısı sana ve senin gibi bekar olan diğer arkadaşlara inşallah. Allah kolaylık versin tatlı bir telaş oluyor düğün hazırlıkları.
SELAM KIZLAR BUGUNMENÜMÜ ERKEN PAYLAŞACAĞIM ÇÜNKÜ HAFTA SONU ARKADAŞIM TAŞINACAK ONA YARDIM EDECEĞİM ÜRGÜPLÜ ARKADAŞ ARKADAŞIM NEVŞEHİRE TAŞINIYOR :
Kahvaltı:08,30
Az Peynir
2Dilim kepek ekmeği
çeri domates salatalık yeşil biber
1 fincan yeşil çay
Saat 10 gibi sade türk kahvesi
Ara: 11,00
1 Muz
1Salatalık
1 Ayran
ÖĞLE 13,30
1 KASE DOMATES ÇORBA
1 ETİMEK
5 KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
SAAT:15,00 GİBİ
SÜTLÜ KAHVE ŞEKERSİZ
AKŞAM:19,00 GİBİ YERİM KESİN
SALATA VE YOĞURT İLE GEÇİŞTİRECEĞİM
BU SAATE KADAR 2,5 LT 3,5 LT OLUR SANIRIM
ÇÜNKÜ BUGUN BAYA ABARTIM AMA HALA KENDİMİ AÇ HİSSEDİYORUM
YEMİCEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLARA HAFTA SONU GİRMEZSEM PROBLEM OLMAZ DEMİ AMA MENÜLERİMİ ELİMDEN GELDİKÇE PAYLAŞACAĞIM
SEVGİLER
sabah: (09:40)
iki cavdar ekmegıyle sucuklu tost
yarım domates
1 salatalık
1,5 tatlı kaşıgı labne p.
5 zeytın
sekersız cay
öğlen: (15:30)
cok az zeytın yaglı taze fasulye
yarım kase mercımek corbası (patatessiz)
1 bardak ayran
ara:iki kepekli buskıvı
aksam: (18:00)
nestle
1 bardak ayran
-3,5 lt su
-40 dk plates
-30 dk yuruyus
-yesilcay
-besi bır arada cayı
Menum
Sbh
Az peynir yesil cay bir misir patlagi
Ogle
Az fasulye az peynir 2 etimek
Ara
Kahve
Aksam
Bir elma
Spor 20 dk pilates
50mekik alt karin ust karin
1.5lt su su ana kadar aksama 3 olur.
Buzdolabim tam takir bugun anneme gidicem bu hafta sonu birazdan cikicam torununu ozlemis alisveris yapmadim eve bisiler ayarladim menume bugunluk bunlari yedim :)))
Herkese simdiden iyi geceler bugun dha giremem canim kk uyeleri muuuuucx takimima :))
06.09.2013
Msj sayım
12 kaptanim♥:)
Baktım mesajlarıma..
Bugunku menum
Sabah 10:45
Domates sal atalık
1 etimek
Peynir.zaytin
2 sivri biber
Azıcık bal kaymak
1 ttane incir
16:45
1 kase nesfit ( bende aldım nesfit sonunda)
19:00
2-3 servis kasıgı patlıcanlı kabaklı yemek
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
Yogurt
Su simdilik 2, yatana kadar 2,5-3 olur
100 mekik cekicem, yazarım zaten cekince
09:30 kahvaltı: 1acı biber, 5dal maydanoz, 1 haşlanmış yumurta salatalık 4 zeytin bir avuç kadar peynir
14:30 öğle yemeği : 1 kase zeytinyağlı semiz otu yemeği
15:30 ara öğün: 1 şeftali ve 1 bardak ayran
19:30 Menemen, 4 kaşık kadar bulgur pilavı cacık
45dk yürüyüş. 2,5lt su
Dunku menum
Sabah 10.00
1dilim kepekli ekmek
1 hhaslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay
Ara 2 kuru kayisi
Ogle 14.30
Haslanmis tavuk gosu 1 kucuk domates
Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutl
3 litre su 30dalika leslie15 dakika bacak egzersizi
Kızlar öğleden sonra misafirim vardı. Arkasından dışarı çıkmam gerekti. Yeni geldik eve. Geçmişi de okuyamadım. İlerleyen saatlerde gelir okurum inşallah. Hala dünün mesaj sayılarını yazmayanlar var. Mesajlarınız bekliyorum arkadaşlar.
kahvaltı
müsli
öğle
1 fırında but(derisiz
3 çorba kaşığı yoğurt çorbası (yarma vardı içinde ama almadım)
akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yalnız tek kusurum var o da işten gelirken tansiyonum inanılmaz düştü küçük bir bakkalın önünde oturdum yürüyemedim küçük bir çikolata yedim ayran yoktuama açlıktan ziyade yorgunluktan oldu kızlar çok kötü bir iş döneminden geçiyorum Dua edin bana.