• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Alıntı yapmıstım ama silinmiş..
Burcummmmm hosgeldin özlemiştim vallaaa:)) iyi ki geldiinnn

Sabah 10.00
1 tereyagda yumurta
Peynir
1 dilm tost ekmegi
Az recel
1 dlm pastırma

Arada
2 hurma

17:30
1 servis kasıgı mantar sote
2 servis k bulgur pilavı
1 pirzola ( kızıma yapmıstım, yemedi)

Bir ara incir yedim de saati bişmiyorum

Su 2,5 lt
100 mekik cektim bugunku cezam tamam:)

Y şu nesfitle nasıl doyuyorsunuz bir anlsama, ben olsam tadı öyle güzel ki tabak tabak yerim, ondan hiç yemiyorum:)
Nesfiti ilk yediğimde bende doymamıştım. Hatta bir saat sonra oturup bir güzel akşam yemeği yemiştim nesfitin üstüne. Ama şimdi yetiyor da artıyor bile. Bende çok seviyorum lezzetini. Pahalı olmasa büyük ihtimal günde iki öğün yiyebilirim. Hazırlaması kolay, yemesi kolay :9:

ebrucum menun yıne cok guzel bende senın gıbı ıstıyorum ve inş. basaracagımm... bısey sorcam cnm salam kılo yapar mı sen yedıgıne gore yapmıyor bende yemek ıstıyorum cunku kılo yapar dıye yemek ıstemıyorum bıraz karısık bır soru oldu ama.. :9:
Canım bence yapmıyor. Çünkü protein olarak geçiyor. Ama benim dilimlerim çok ince. Markette hazır dilimlenmiş satılanlar var yaa onlardan. Elinle tutup baktığında karşısı görünecek kadar ince :9:Miktarını iyi ayarlarsan bence bir sakıncası yok. Çünkü dukancıların bir çoğu kahvaltıda salam yiyor.

Merhaba herkese arkadaslar bu gece konya yolcusuyum insallah.tum gun kosusturmaktan bisey anlamadim inanilmaz yorgunum.
Bugunku menum:
Sabah 08.00 br kase sehriye corbasi
Oglen 13.00 ceyrek karisik tost, bir bardak ayran
Ara 16.00 bir seftali
Aksam guvec tavuk yarim porsiyon
Suan 3 lt su ictim.12 ye kadar 4 olur.kosusturmakyan harRet yaptim:)
İyi yolculuklar canım. Menün yine güzel ve az. Afiyet olsun.

Arkadaslar merhabaa herkese iyi akşamlar.... bugünkü menum
Sabah 1 dilim kepek ekmek
1dilim peynir
1 haslanmis yumurta
Domates- salatalik
Aksama kadar birsey yiyemedim bugun isler cok yogundu vakit bulamadim iki elma yiyebildim sadece :(
Aksam 1 tabak taze fasulye
1 tane kirmizi biber dolma
1 kase yogurt
1 tabak salata
Bi de yemekten sonra mini Magnum.. yemicektim ama dayanamadim yaa.. yine canim biseyler istiyo umarim yemem.. iradesi kuvvetli olanlardan oneriler bekliyorum
Tatlım akşama kadar bişey yememen büyük bir hata. Magnumda bunun nedeni olsa gerek. Dolma da yememen lazımdı. Yeni bir başlangıca göre güzel sayılır ama magnum başlı başına büyük bir hata. Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan bir daha menülerinde böyle yiyecekler görmek istemiyorum. :34: Bide sanırım geçmişi okumuyorsun. Senin için yazdığım mesajlara geri bildirim yapmadın. :20:Lütfen en son yazdığın mesajdan itibaren geçmişi okumayı alışkanlık haline getir.

Sabah
Melemen acılı
Bir salatalik
İki kk peynir
Bes zeytin
Bir etimek
Ögle
Taze fasülye
Bir kase cacık
Bir etimek
Aksam
Bir kase çorba az melemen az peynir
Peyniri çok severimde :))
3 bRdak yesil cay seker zaten kullanmiyorum bi bardak kahve
2lt su

Spor
10dk plates
15dk koşu 1km yurudum +evde 1500adim attim
10 squat

Bu gunluk benden bu kadar oglum hic durmuyo ne gece ne gunduz sinirler cok bozuk :(
Iyi geceler
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel olmuş. Sporunda güzel. Kahveyi nasıl içtin? Yani sütlümü, şekerli mi?

Kızlarrr ben geldimmm :) bugün inanılmaz yoğun bir gündü. dün bir kişi bile gelmemişken bugün 20 kayıt aldım. kaldı 680 kayıt :D

kahvaltı:
1 kase müsli

öğle yemeğinde
3-4 kaşık mercimek çorbası
1-2 kaşık patlıcan yemeği

arada
2 bardak çay
şekeri 2ye düşürdüm.

akşam yemeğinide daha şimdi yedim :(
eve geleli yarım saat oldu. dünden kıyma vardı yağsız bir damla zeytinyağıyla kavurdum 1,5 dilim kepek ekmeğiyle yedim.
arada atıştırmadım
hava çok soğuktu su içemedim gün boyu. Az önce 1 litreli suyu içmeye bailadım yatana kadar 2 litre olur :) eleştirileri bekliyorum.
Akşam yemeğini geç yemişsin ama sebebini söylemişsin. Bence geç kalacağın zamanlar evi bekleme akşam yemeği için. Nesfitini yanında götür işten çıkmadan atıştır ayak üstü. Çünkü geç vakitte yenilen yemekler direkt depolanıyor bu da kilo vermeni zorlaştırıyor. Ayrıca lütfen artık çaylarını şekersiz iç. Şekersiz içemiyorsan eğer çay içme. Şeker çok ama çok önemli. Birden bire kes şekeri azaltmakla olmaz. Ben diyete başlamadan önce bir çay bardağına 3 kesme şeker, bir kupaya 6 tane kesme şeker atan bir insandım. Şuan hayatımda şekerin ş si bile yok. :34:

Selam kizlar,

Bugunku menum

Sabah
2dilim tam bugday arasi beyaz peynirli tost, 7otlu cay

Ogle
Sehriye corbasi, 5minik kofte, yogurt

Ara 1 avuc cig.findik, 1 kutu sut

Aksam
Pirasa yemegi, 1dilim tam bugday, ayran

2,5lt.su, yesil cay

Spor yok.. eve yeni geldim:(
Menün gayet güzel olmuş canım. Sadece şehriye çorbası sakıncalı biraz dikkatli tüketmek lazım. Yukarda Nihal' de yemiş ona yazmadım ama bu vesileyle herkese söylemiş oluyorum. İçerdiği karbonhidrattan dolayı şehriye çorbasını tüketmesek daha yararlı.

Kızlarr bu arada ben doğum dosyama baktım ben hamileliğimin 9.ayında 85 kiloymuşum.. toplamda 10 kilo almışım. yani 75 le hamile kalmıştım. Evlenmeden önce çok zayıflamıştım. Doğumdan sonra 79 gelmiştim. Kızım şimdi 66 aylık 1.sınıfa başlıyor. Ve ben son 2 senede aldım kalan kilolarımı. Hayatımda çıkabileceğim en uç noktaya bir kere çıktım zirve yaptım yeter. Paraşütle aşağı sallanmanın vakti geldi.
Düşünsene gül doğumunda bile 98 kiloya çıkamamışsın. Ne kadar kötü bir durum. Lütfen artık bu kez başar. Yeni bir hayatın kapılarını aç kendine. Eğer sen kilo veremezsen ben çok ama çok üzüleceğim. Çünkü kilon gerçekten çok fazla. Bu arada bu kilolu hallerinin mutlaka fotoğrafını çek. İlerde çok işine yarayacak. Baktıkça neler başardığını göreceksin.

bende menü yazayım bariiiii :52:

sabah(08:00)
3 dilim kepek ekmek
biraz sarelle
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

ara(12:30)
1 şekersiz çay
5 tane çubuk kraker

öğle(15:00)
1 kase tavuk suyu çorba
5 yk türlü
1 kase yoğurt

akşam(20:00)
az yagda kızarmış 1.5 alabalık
salata

2 lt su(malum yolda)

Sarelle ve çubuk kraker :47: Kötü örnek olma bakim yeni gelenlere. Yarından itibaren eski Burcu menülerini istiyorum yeniden. :34:

Sabah 10.00
1 tereyagda yumurta
Peynir
1 dilm tost ekmegi
Az recel
1 dlm pastırma

Arada
2 hurma

17:30
1 servis kasıgı mantar sote
2 servis k bulgur pilavı
1 pirzola ( kızıma yapmıstım, yemedi)

Bir ara incir yedim de saati bişmiyorum

Su 2,5 lt
100 mekik cektim bugunku cezam tamam:)

Reçel haricinde güzel bir menü. Tatlı yedikçe tatlı yiyesin geliyor sanırım Tuba. Dün dondurma bugün reçel. Cezanı okudun dimi? Cevap yazmadın da. :44:

Hoşgeldin canım ben gül :) tanıştığıma memnun oldum emin ol tam yerindesin

çok tekekkür ederim çok memnunum ya :)

Merhaba burcu ben gül 31 yaşımdayım kamu yönetimi mezunuyum 66 aylık bir kızım var ve özel bir okulda muhasebeciyim. Tanıştığıma sevindim. Şimdi çıkmak zorundayım bu arada suyu ılık içtim hava soğuk olduğu için içemedim yazım :) Yemeği geç yedim ama eve ancak girebildim bu ay benim hep böyle geçecek...

hoşgeldin aramıza sende canım :) umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :16:

evettttttttt günaydın hanımlar :ssz: dün akşama nete giremedim ama bugün valla yarın büyük günün etkisiyle olsa gerek 05.30da yatağımdan fırladım vede fırladığım gibi hemen 3 bardak limonlu suyumu içtim :8:

vede dün ki bilgilenmemden ötürü bezelye yerine balık yedim hazır av mevsimi açılmışken ilk siftahımızı yaptık eşimle :16: artık bugüne kaldı bezelye hemencecik dnki menümü tekrar düzeltiyim.

sabah : 2 etimek
1 kk peynir
yarım demet maydanoz
4 tane light zeytin
şekersiz çay

ara: sade türk kahvesi

öğlenle akşam arası bir vakit saat 16.30 gibi balık yedim ve akşam 17.00 gibi uyudum anca kalktım önceki günden uykusuzdum sınavlardan ötürü falan vede artık uyku düzenimde yerine oturdu bomba gibiyim. hazırım güne :8:

kızlar bu arada salam sosis gibi besinleri tercih etmeyin protein olarak düşünmeyin benim gibi salam sosis deli bir hatun asıl onların kilo vermeyi engellediğini duyunca hemen çıkardım hayatımdan ayrıca zaten beslenme yaşam tarzımı değiştirdim bir ocak 2013ten beri inanın 72 kilodan 65e düştüm..hayat felsefem doğal beslen işlenmiş şekli değişmiş şeylerden uzak duruyorum ..kahvaltıda reçel bal pekmez kötü şeyler değil bence sakın kesmeyin derim hatta ben dün katı pekmez aldım.yicem bugün kısmetse neden bırakmayalım derseniz bir diyetisyenin bana verdiği tavsiyeyi iletiyorum. sadece kahvaltıda tatlı yemeliyiz ama abartmadan mesela ben 1 çay kaşığı yiyiroum vucudumuzun gün içinde ayakta durması kahvaltıda aldığınız enerjiye bağlıdır yaptığımız doğal sağlıklı meyvelerden yapacağınız az şekerli bir reçel güzel bir kahvaltılık olabilir bence. ben kansız olduğum için pekmez terch ediliyorum ama kayınvalideciğimin ellerinden reçellerede bitiyorum. :56: demek istediğim herşeyden yiyin nefsinizi körleyin ama az yiyin ucundan azcık yeter diyin. ben öyle yapıyorum bu arada herkese tavsiye ettiğim gibi dışarı çıkıp spor sevemeyen hatunlar yada çıkamayan hatunlar benimde evden çıkmadığım zamanlar yaptığım tek spor ip atlama inanın çok enerji harcatıyor.eski bir çamaşır ipiyle amacıma ulaşıyorum fazla değil günde 100 tane yeter sonra atıyorum yere kendimi kafama göre bildiğim bacak hareketlerini yapıyorum basenlerimden sorunlu olduğum için inatla savaşla ezip geçicem şu basenleri diye düşünüyorum:41:

birazdan eşimle çıkıp yürüyüş falan spor aletlerinde biraz spor yapcaz umarım o kalkarsa tabi Ankarada havalar soğudu kışın ancak evde spor oluyor burda yada ben alışamadım daha Ankaraya alışınca karda kışta bile atarım kendimi yollara dicem :34: şimdilik bu kadar öpüldünüz hepiciğinz :54:

Son düzenleme:
evettttttttt günaydın hanımlar :ssz: dün akşama nete giremedim ama bugün valla yarın büyük günün etkisiyle olsa gerek 05.30da yatağımdan fırladım vede fırladığım gibi hemen 3 bardak limonlu suyumu içtim :8:

gunaydın yasemıncım sende benım gıbı gunlerı sasırdın heralde yada ben oyle bır cevap yazdım sende sasırdın cnm buyuk gun cumaa ve ben bugunu cuma sanmısım :52: erken yasta bunadım :37: :52:

Nasılsınız kızlar... Yenı bır dıyet gunundeyızzz :32: Umarım bugunumuzde guzel gecer ve kılolara veda ederız inş... :79:

selam kızlar ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim 13 marttan beri 13. takımdayım tatil öncesi 60 kiloydum. yani 16 kilo verdim aldım mı bilmiyorum ama ünyede tartıldığımda 60.800 çıktım inş. öle kalmıştır. neyse sözlüyüm seneye yaza düğünüm var inş. yarından itibaren muhteşem bi dönüş yapıyorum :52::52:

selam burcu ben yasemin 33 yaşındayım muhasebe işi ile uğraşıyorum sizlerin sayesinde 2014 yılına fit olarak girmek istiyorum:52:

herkese gunaydınnnnn!!!!! ben de güne iyi başlayanlardanımm :32: enerjik takım arkadaşlarımm nasılsınız gününüz nasıl geçiyor? ben bugunu vaktım oldukça sizi tanıyarak geçireceğim tabi inşallah diyetime de uyarak... kahvaltımı hafif yaptım yine yalnız bu sabah yuruyus yapamadım cunku reglin 2. günündeyim ağrı yapmasından korktum... herkese güzel bir gün diliyorum....

vede dün ki bilgilenmemden ötürü bezelye yerine balık yedim hazır av mevsimi açılmışken ilk siftahımızı yaptık eşimle :16: artık bugüne kaldı bezelye hemencecik dnki menümü tekrar düzeltiyim.

sabah : 2 etimek
1 kk peynir
yarım demet maydanoz
4 tane light zeytin
şekersiz çay

ara: sade türk kahvesi

öğlenle akşam arası bir vakit saat 16.30 gibi balık yedim ve akşam 17.00 gibi uyudum anca kalktım önceki günden uykusuzdum sınavlardan ötürü falan vede artık uyku düzenimde yerine oturdu bomba gibiyim. hazırım güne :8:

kızlar bu arada salam sosis gibi besinleri tercih etmeyin protein olarak düşünmeyin benim gibi salam sosis deli bir hatun asıl onların kilo vermeyi engellediğini duyunca hemen çıkardım hayatımdan ayrıca zaten beslenme yaşam tarzımı değiştirdim bir ocak 2013ten beri inanın 72 kilodan 65e düştüm..hayat felsefem doğal beslen işlenmiş şekli değişmiş şeylerden uzak duruyorum ..kahvaltıda reçel bal pekmez kötü şeyler değil bence sakın kesmeyin derim hatta ben dün katı pekmez aldım.yicem bugün kısmetse neden bırakmayalım derseniz bir diyetisyenin bana verdiği tavsiyeyi iletiyorum. sadece kahvaltıda tatlı yemeliyiz ama abartmadan mesela ben 1 çay kaşığı yiyiroum vucudumuzun gün içinde ayakta durması kahvaltıda aldığınız enerjiye bağlıdır yaptığımız doğal sağlıklı meyvelerden yapacağınız az şekerli bir reçel güzel bir kahvaltılık olabilir bence. ben kansız olduğum için pekmez terch ediliyorum ama kayınvalideciğimin ellerinden reçellerede bitiyorum. :56: demek istediğim herşeyden yiyin nefsinizi körleyin ama az yiyin ucundan azcık yeter diyin. ben öyle yapıyorum bu arada herkese tavsiye ettiğim gibi dışarı çıkıp spor sevemeyen hatunlar yada çıkamayan hatunlar benimde evden çıkmadığım zamanlar yaptığım tek spor ip atlama inanın çok enerji harcatıyor.eski bir çamaşır ipiyle amacıma ulaşıyorum fazla değil günde 100 tane yeter sonra atıyorum yere kendimi kafama göre bildiğim bacak hareketlerini yapıyorum basenlerimden sorunlu olduğum için inatla savaşla ezip geçicem şu basenleri diye düşünüyorum:41:

birazdan eşimle çıkıp yürüyüş falan spor aletlerinde biraz spor yapcaz umarım o kalkarsa tabi Ankarada havalar soğudu kışın ancak evde spor oluyor burda yada ben alışamadım daha Ankaraya alışınca karda kışta bile atarım kendimi yollara dicem :34: şimdilik bu kadar öpüldünüz hepiciğinz :54:
Günaydın canım. Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. İşlenmiş gıdalar yönünden haklısın Canan Karatay da çok karşı işlenmiş gıdalara. Ama şuan yaşadığımız dünyada işlenmemiş gıda bulmak oldukça zor. Daha önceki zayıflama dönemimde hiç salam yememiştim. Bir haftadır yiyorum. Bu cuma sonuca bakalım nasıl olacak ama ben daha öncede söylediğim gibi protein olarak düşünüyorum. Tatlı konusunda bence yanılıyorsun. Belki pekmez konusunda haklı sayılabilirsin eğer şeker katkısı yoksa ama reçellerde bildiğimiz işlenmiş şeker kullanılıyor. Vücuda enerjiyi sadece tatlı besinler vermiyor. Eğer bir kaşıkla durabiliyorsan sakıncası yok yiyebilirsin. Ama kilo vermen normalden daha yavaş olur. Senin bu herşeyi zamanında ve gerektiği kadar yeme fikrin tamamen koruma dönemi için geçerli. Daha önce bende aynen senin gibi düşünüyordum ama şuan fikirlerim tamamen değişti. Diyet süresi ne kadar uzun olursa insan o kadar sıkılıyor ve bir süre sonra pes ediyor. O nedenle diyeti en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bitirmek lazım. Onun içinde her şeyden az az yemeyi diyet bittikten sonraki koruma dönemine saklamamız gerekiyor. Spor konusunda haklısın. Konya nın iklimi de Ankara' yla aynı. Kış beni de çok düşündürüyor ama ben kışında yürümeye çalışıyorum güzel oluyor.

Nasılsınız kızlar... Yenı bır dıyet gunundeyızzz :32: Umarım bugunumuzde guzel gecer ve kılolara veda ederız inş... :79:
Günaydın canım, ne güzel dilekler bunlar:16:

[ı]maşallah diyelim küçüğüne :16: Geçen yıl aynı heyecanı bende yaşadım. şimdi ikinci sınıf oldu prensesim :16:
[/ı]

[ı]zaten yapıyorsun demedim öykü'cüm yanlış anlamışsın. Ilerde yapmayı düşünecekler için ön uyarı yaptım sadece. :26:
[/ı]

[ı]afiyet olsun canım menün gayet güzel. Sporunda öyle. Su ne kadar içtin?[/ı]

teşekkür ederim
canım bende bir su içme hastalığı var işyerinde sabahtan 2 tane 1,5 lt su alıyorum akşama kadar içiyorum öğle yemekte500 ml kesin içerim sanrım 3,5 lt buluyor

evde canım bir şey çektikçe sebil başında buluyorum kendimi :52::52:

Tatlım akşama kadar bişey yememen büyük bir hata. Magnumda bunun nedeni olsa gerek. Dolma da yememen lazımdı. Yeni bir başlangıca göre güzel sayılır ama magnum başlı başına büyük bir hata. Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan bir daha menülerinde böyle yiyecekler görmek istemiyorum. :34: Bide sanırım geçmişi okumuyorsun. Senin için yazdığım mesajlara geri bildirim yapmadın. :20:Lütfen en son yazdığın mesajdan itibaren geçmişi okumayı alışkanlık haline getir.

kaptanım vaktım olsaydı yiyecektim ama bir ara bulamadım ki daha dikkatli olucam bundan sonra.. dondurmayı evet yememem gerekirdi ama dayanamadım. inşallah bugun daha iyi olucak kendimden umutluyum... dolmanın içini biraz sıyırmıştım aslında ama yine de eğer yememeliysem onu da çıkartırım.. elimden geldiğince geçmişi okuyorum bi de bildirim sayfamdakileri cevaplamıştım alıntıyı yanlış yapıyor olabilirimm :44:

Günaydın kızlar

evet dünü kazasız atlatım

akşam komşu kahveye çağırdı kahveyi içitim lokum ve çikolataya hayır dedim (ama resmen beni yiyin dedi yemedim)

sonra akşam saat 22,00 resmen açlık krizine girdim ama kendimle resmen savaştım önce 100 tane mekik çektim sonra eşim maggnum almış oğlumla ikisi yedi bende 1 bardak sütün içinde 1 çubuk tarcın atım onu içtim yani dünü kazasız atlattım bakalım bugun nasıl olacak ama bu sefer çok kararlıyım kızlar eğer ufak bir kaçamak yaptığım anda bütün uğraşlarım boşa gidecek

işte malum gün yaklaştıkça tatlı tatlı diye kuduruyorum resmen ama yemicem hepsinin tadını fazlası ile biliyommm

Keşke tartılsaydın. Şuan ki kilonu bilmiyorsan eğer yarın sabah tartılırsın. Bende notumu alırım. Birde menülerimizi akşam en son yediğimizden sonra toplu olarak yazıyoruz. En sonda yazdığını cümleye bayıldım. Harika bir canlı olduğumu duymak beni mutlu etti. :16:

bugun tartıldım ebrucuğum 67 nin biraz altında görünüyordu.. kendime digital tartı alıcam bu hafta gram gram görmek istiyorum artık.. bu arada ben sürekli soru soruyorum biliyorum ama kısa süreli de olsa şok diyete başlayacağım soyle bir hareket getirmek için.. bu bizim kurallarımıza aykırı mı?

Olmamis... atladogin icin yemissin.. tarcin oneriyorlar tatli istegini bastirmak icin.. bence bir ceza alabilirsin magnum icin..

ceza mıı :43: nolur ceza ermeyin daha yeni başladımmm bugun daha iyi olucak söz veriyorumm

Günaydın kızlar

evet dünü kazasız atlatım

akşam komşu kahveye çağırdı kahveyi içitim lokum ve çikolataya hayır dedim (ama resmen beni yiyin dedi yemedim)

sonra akşam saat 22,00 resmen açlıkdan krizine girdim ama kendimle resmen savaştım önce 100 tane mekik çektim sonra eşim maggnum almış oğlumla ikisi yedi bende 1 bardak sütün içinde 1 çubuk tarcın atım onu içtim yani dünü kazasız atlattım bakalım bugun nasıl olacak ama bu sefer çok kararlıyım kızlar eğer ufak bir kaçamak yaptığım anda bütün uğraşlarım boşa gidecek

işte malum gün yaklaştıkça tatlı tatlı diye kuduruyorum resmen ama yemicem hepsinin tadını fazlası ile biliyommm

ya cnm bendede aynı sorun var benım reglım bayagı gectı ondan heralde dun gece bende aynı oldum ve her aksam oluyor bu yenı basladıgımızdan olsa gerek alışacagız inş. bu duruma :40:

Bakıyorum da epey erken kalkanımız olmuş bugün :) Herkes bomba gibi sanırım...Bu çok güzel gerçekten de..::)

Back