- 5 Eylül 2008
- 267
- 1
sevcan canım önerilerini dinledim niveabody indirdim ve bugün başladım tam 45 dk dişimi sıktım ve yaptım çok şükür sana çok tşk ederim .inşallah devamınıda getiririm çok saol şekercimm:)))
gunaydin arakadslar herkes uyuyor galiba bugun bu niveabody i nerden indiriyorsunuz söylermisiniz ben bugun 5 dakika evde bisiklet sürdüm normal kahvalti yapacam canim fazla birsey istemiyor zaten yürüyüs yapmak istiyorum ama burasi cok soguk benim su icecememe gibi bir sorunum var bu kis ayinda daha da artiyor iki gundur ilik su icmeye calisiyorum
gunaydın canım nıveayı ana sayfadakı spor bolumunden spor gorsel paylasıma gırınce nıveayı gorursun ordan ınsırebılırsın canım.bende bugun haslanmıs yumurta yedım yarım kasede pudıng yedım (oglumdan kalanı cope gıtmesın dıye)saat bır gıbı nestle nesfıt yemeyı dusunuyorum aksamada corba .zaten pekte keyfım yok 3-4 gundur aynı kıloya takıldım kaldım bakalım sonum ne olcak . bugun cok halsızım oglen oglum uyusun bende yatıcam artık sporuda aksam yapıcam bende durumlar boyle malesef arkadaslar aranızda l carnıtıne kullanan varmı kafam takıldı acaba kullansammı cunku kılom sabıtlendı kaldı bır gram bıle farketmedı kac gundur
canim ben yeni kullanmaya basladim bilmiyorum faydasi olacak mi ama deneyecegim
benide bi gruba alırmısınız?? bende yarışarak paylaşarak belki kurtulurum fazlalıklarımdan