Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bizim takım içindeki 1. %2,90 ıle nereus
2. %2,52 ıle sidanur
3. %1,94 ıle benım.ama butun gruplar içinde bızım gruptakı ılk uç soyle numaralancak nereus canım 4, olmussun sıdenur canım sende 5.sın bende malesef 8,yım
bızım grubun ılk ucu bu sekılde nereus ve sıdanur canım sızlerı bır kez daha tebrık edıyorum

kardeş takımın güzel insanları sizleri tebrik etmekten gurur duyuyorum helal sizeeeeeeeeeeeeeeee

Yaşasın arkadaşlarrrr.... Hepinizi tebrik ediyorum. Üstelik Yılbaşı gecesi girdi araya. Azimle devam edeceğiz. Taki istediğimiz kilolara ulaşıncaya kadar. Ben bu hafta en az 1 kg vereceğim sözz....Sevgilerimle....

14.takımdan merhaba kızlar
bırıncılıgınızı tebrık ederım...

dün akşam sadece 3 çatal pilav yiye bildim üstünede soda bukadar canım kahvaltı yapmakda istemiyor

sevcan canım önerilerini dinledim niveabody indirdim ve bugün başladım tam 45 dk dişimi sıktım ve yaptım çok şükür sana çok tşk ederim .inşallah devamınıda getiririm çok saol şekercimm:)))

sevcan canım önerilerini dinledim niveabody indirdim ve bugün başladım tam 45 dk dişimi sıktım ve yaptım çok şükür sana çok tşk ederim .inşallah devamınıda getiririm çok saol şekercimm:)))

ne demek canım bı faydam olduysa ne mutlu bana bende daha bugun yapmadım bırazdan yapıcam aksama kalınca yukmus gıbı gelıyor oglenden yaopınca rahatlıyorum sonunda bıttı rahatladım dıye dılerım ıstedıgın kıloya ınersın canım cok optum

tebrikler hepimize arkadaslar bana bu günlerde birsey oldu istahim kapandi birsey yiyemiyorum ve bu durumdan cok mutluyum kilolar gittikce daha da hirslaniyorum

sabah ve öğlen topkek çıbık kraker çıbık krakerimin yarısını öğlen yedim yanında ayran saat kaçtı hatılamıyorum bir soda bukadar karnım gurulduyor ama unutuoyurm yemek yemeyi artık canım bişi istemiyor

Ben de niveanın cdsini yapıyorum 2 ay oldu başlayalı. Ben de çok memnun kaldım çok inceldim, önceden yediklerime dikkat etmediğim için sadece incelmiştim, bu takıma girdikten sonra hem zayıfladım hem inceldim. Ayrıca yürüyorum 2 aydır, geçen ay aksattım biraz ama önceden hergün 1 saat yürüyordum, bugün yeniden başlayacağım. Çok sıkılaştım bu ikisi sayesinde.

gunaydin arakadslar herkes uyuyor galiba bugun bu niveabody i nerden indiriyorsunuz söylermisiniz ben bugun 5 dakika evde bisiklet sürdüm normal kahvalti yapacam canim fazla birsey istemiyor zaten yürüyüs yapmak istiyorum ama burasi cok soguk benim su icecememe gibi bir sorunum var bu kis ayinda daha da artiyor iki gundur ilik su icmeye calisiyorum

gunaydın canım nıveayı ana sayfadakı spor bolumunden spor gorsel paylasıma gırınce nıveayı gorursun ordan ınsırebılırsın canım.bende bugun haslanmıs yumurta yedım yarım kasede pudıng yedım (oglumdan kalanı cope gıtmesın dıye)saat bır gıbı nestle nesfıt yemeyı dusunuyorum aksamada corba .zaten pekte keyfım yok 3-4 gundur aynı kıloya takıldım kaldım bakalım sonum ne olcak . bugun cok halsızım oglen oglum uyusun bende yatıcam artık sporuda aksam yapıcam bende durumlar boyle malesef arkadaslar aranızda l carnıtıne kullanan varmı kafam takıldı acaba kullansammı cunku kılom sabıtlendı kaldı bır gram bıle farketmedı kac gundur

canim ben yeni kullanmaya basladim bilmiyorum faydasi olacak mi ama deneyecegim

benide bi gruba alırmısınız?? bende yarışarak paylaşarak belki kurtulurum fazlalıklarımdan

kızlar iştah tamamenn kapalı valla bir ekmeğin yarısından azınında yarısını yedim kahvaltı olarak hareket falan yapamıyorumm zorlayayım kendimide biraz daha inceleyimmm göbüşiim indi ama bayyaa

arkadaşlar merhaba:)tebrikler birinci olmuşuz:))haftasonu giremedim.oğluşum rahatsızdıateşlendi çokçahep onunla ilgilendik çok şükür akşam normale döndü.çocuklar gül gibi hasta olduklarında hemen soluyorlar,süzülüyorlar(
benim de moralim bozukakşam oğlumun da stresinden böreği kaçırdım ve üç-dört gündür gram veremiyorum.bu beni olumsuz etkilemiyor değil açıkçasıbir de şu niveanın cd sini ben de indirdim ama bir türlü açamadım(
yani bugün canım sıkkın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…