karnabaharın yemeğini ben de seviyorum. haşlamasıdan pek zevk almadım:)) brokoli daha iyi haşlamak için. bu arada akşam kaçamağını karnabahara çevirdiğin için bravo sanaadcım daha hamile değilimama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum
diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diyehayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
kalp kalbe karşıdır derler hayatım duyduğun için asıl temiz kalpli sen oluyorsun canım benim.ne kadar temiz kalplisin adcım sanki duydumben hasta olduğum için bakamıyorum pc ye merakta etmiyorum değil ama işte bu illet hastalık mahvetti beni ( dün spora gittim eve gelince sabaha kadar yattım fenalaştım brden...öksürük burun akıntısı ve mide bulantısı tbi halsizlik...
doktora gitmiycem diye kendimle inatlaştım ama bugün derste fenalaştım ve duramadım dr a göründüm grip sinüzitimi tetiklemiş o yüzden bu kadar etkilendim,3 gün istirahat verdi sağolsun dr,haftasonuda geliyo zaten bol bol dinlenir ilaçlarımıda alınca toparlarım inş.
çok düzenli beslendiğimi söyleyemem ama dikkat etmeye gayret gösteriyorum yine
bugün ne yediğmi yazayım,
kahvaltı : 1 kase k-flek sütle
ara yapamadım doktora gittim
öğlende kahvaltı gibi oldu evde yemek yoktu,annem yumurta kırmış ondan yedim yarım dilim ekmek ve birkaç zeytinle tabi şekersiz çay
şimdi mandalina yerim 2 tane
akşam ise belli değil...
özledim ben sizi..
valla yokum rabiacım hele diyete başladım hiiiiç yokum yanii.sibel can kaç kilo aldı kaç verdi ben artık sayamıyorum. kelin tarağı olsa diye bir atasözü var ya onu söyleyebilirim kendisi için. sen sebze çorbasına devam et canım, hem vitaminli hem bağışıklık sistemin için iyi.
canım, 5-6 tane spor hocası var. değişmeli geliyorlar. bu hafta bizimki denk gelmedi. genö kızlardan biri geldi. onlar hem enerjik hem de yenilikçi oluyorlar. bu haftam güzel geçti.
yokum ha
canım, kendine güven artık. bu sefer bozmayacaksın. daha yola çıkmadan bozmaktan korkuyorum denir mi:) asuman bu sefer yapacak, tamam mı?
çok iyi gidiyorsunhadi allah nazardan saklasın seni.
inşallah kısa zamanda hamile olursun balııımmm. amane bileyim sanki öyleymişsin gibi geldi gerçekten.adcım daha hamile değilimama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum
diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diyehayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
melankolicim güzel dileklerin için saol canım hep birlikte zayıf olarak nice yıllara...
neysecim evet moralim yemeklerimede yansıdı
adcım aşureyi eşim hiç yemez bugün keyfimde yoktu komşulara dağıtamam hatta bi komşum aşure getirdi...almıyorum da diyemedim(
firuzecim brokolim yeni bitti aslında beraber haşlarım hep bende öyle seviyorum
neysecim yemeği yerine haşlaması daha hafif geliyor bana üzerine bol sarımsak az zeytinyağı ve bol limon ekliyorum çok az da tuz katıyorum ilk başlarda yiyordum ama bu sene çok lezzetli geliyor bayılıyorum zamanla alıştım ve sevdim
akşam yemeği olayı tamam şimdi bi de çayımı demleyeyim
önemli olan bundan sonra sadece meyve ile geçiştirebilmek
belki sütte olabilir
firuze takımdan biri makarnayı yoğurtla tüketince kiloya çevirdiğini sölemişti ama kimdi hatırlamıyorum
yoksa ben de çok severim yoğurtlu makarnayı
şimdiden afiyet olsun
emirelcim ''+ ile istediğin mesajı işaretliyorsun en son alacağın mesajıda alıntı ile cevapla diyosun alt alta geliyor
her mesajın altına istediğin yorumu yapıyon :))
umarım anlatabildim
alıntı ile cevaplanın yanındaki kutucuk mu
firuzecim bence salçalı yapabilirsin ...benim diyetisyen izin veriyordu ama 4 kaşık olmak şartıyla :)) doyarmısın bilmem... birazda peynir katabilirsin sen zaten öğle yemeği yemedin aldığın kalori çok az bu defada metabolizman yavaşlamasın
karnabahara belki biraz daha şans verebilirim. akşam yemeğini de halletmişsin afiyet olsun. ben de salatamı yedim. çayı ancak oğluş uyuyunca içebilirim sanırım. benim de geriye meyve kaldı sadece.neysecim yemeği yerine haşlaması daha hafif geliyor bana üzerine bol sarımsak az zeytinyağı ve bol limon ekliyorum çok az da tuz katıyorum ilk başlarda yiyordum ama bu sene çok lezzetli geliyor bayılıyorum zamanla alıştım ve sevdim
akşam yemeği olayı tamam şimdi bi de çayımı demleyeyim
önemli olan bundan sonra sadece meyve ile geçiştirebilmek
belki sütte olabilir
canım, bugün menün güzel oldu. akşam da güzel performans bekliyoruz senden. iyi geceler canım.valla yokum rabiacım hele diyete başladım hiiiiç yokum yanii.
sibel can olayını bende anlamıyorum hayatım ama 70 kiloymuş 10 kg vermiş 60 olmuş sadece kabak çorbası ile değil tabii. aslında dikkat etmiş yediklerine kabak çorbası bazı aralarda var sadece. boşver bencede sebze çorbası iyi gelecektir.:)) buhafta spordan memnun olmana sevindim canım,aslında söylesende hiç gelmese :))
şu saat oldu motivasyonum duruyor,durdukçada inan acıkmıyorum hep böyle giderim inşallah ama gaza gelip buraya yazdıktan sonra bozmak istemiyorum artık size mahçup oluyorum. inşallah bu sefer olacak hayatım sağol.
canlar ben öğle yemeğinden sonra ara olarak 1 dilim elma ve 1 armut yedim. şimdi işten çıkmadan yoğurdumun geri kalanını tüketeceğim. 150 ml den biraz fazla.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah.
ilginç bir şeymiş psikolojik deney.. yaw koca koca üniversiteli insanlarsınız. sınava göre hayatı ayarlayamıyorsa birileri işiniz yaş yani. neyse canım artık yeniden düzenlendiğinde gidersin.Neyneysecim.
Parmaklarıma elektrotlar ve bileğime ısı ölçecek bir alet takarak yaptılar.
Bilgisayarda bir oyun oynuyorum ve hangi duyguları hissettiğimi anlıyorlar..
Trekkingde sınav dönemi diye iptal olmuş
Saçmalığa bak ya isteyen her şeye zaman ayırır ..
hadi bakalım firuzeciğim. maşallah sen de çok gayretli oldun. nazar değmesin.4kaşıkla ben doyucam ha ben onu tokken yesem kesmez
ya valla ben o kaşık işini beceremiyorum...bide tekbasıma yasıyorum cnm ya...4kasık makarna pisirmek komik oluo
yok vazcaydım zaten makarnadan...cuma eer aynı kiloda olursam 1ögün yicem makarna :) güzel mantık di mi:):)
bu arada tüm malzemeleri kattım...düdüklü full durumda haliyle agzını kapatamadım...anammm evin ici kokcak:):)
bakalım nası bisi olcak ben katlanıp icicem valla işe yaradıını bildiim icin
bide gec kahvaltı ettim 3-4arası... acıkmadım ama hazırlarken corbayı ceyrek havuc attım agzıma,bide yogurdu açıyodum paketinden 3tatlı kaşıgı yedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?