günaydın canım sağol canımGünaydın Nihancım sabah çorba içme olayın çok hoşuma gidiyor.
evet yaşöför de tam adamına çatmış nihancım ya
afiyet olsun canım, gayet güzel.
kolay gelsin canım oğluşuda öp benim içingünaydınlar kızlar,
hemen bir geçmişe baktım. cevaplarımı yazdım, geldim:)
gece muhabbet gerçekten iyiydi ama ben oğluşu uyuturken sızdım yine. gündüzleri spor olan günler biraz da yorgunluktan erkenden uyuyabiliyorum. 1,30 civarı bir uyandım, odanın ışığı açık, bilgisayar açık, mutfakta yemek duruyor... işleri halledip 2'de geri yattım.
bugün spor 11'den sonra. birazdan kahvaltımı yaparım inşallah. oturduğumuz odayı da bir temizlemem lazım, oğluş dökmüş bir şeyler.
yine uğrarım ara ara kızlar.
günaydın kızlar
kahvaltımı yapamadım daha yeni kalktım
bugün eşimi kızılcahamama gönderiyorum ilk gün dinlenme günüymüş iş yokmuş
adamcağızı mahrum etmeyeyim dedim bu gece kalacak yarın akşama dönecek inş.
nedendir bilmem güne keyifsiz başladım
günaydın canımgünaydın kızlar
tamam canımnihancım, öperim senin için canım. şimdi oyuncaklarını toplaması lazım, şimdi öpersem ciddiyeti bozmuş oluruz
dosbacım, eşin gidiyor diye mi üzülüyorsun yoksasen de işlerim var diyordun kendini meşgul edersin canım.
hadi güle güle canım:80:ben de kaçıyorum kızlar. spordan sonra görüşürüz inşallah.
emırel toplamd kc kg vereceksın ?
şu anda 65 kiloyum 57 veya 56 olmayı düşünüyorum 7-8 kilo kadar bakalım verebildiğim kadar vermeyi düşünüyorum canım bebeğine süt veriyor musun veriyorsan çok az yemişsin
canın tatlı istediği zaman birkaç yöntem yazmıştık masalcım, onları neden uygulamıyorsun? tarçınlı süt, salep, kuru incir, hurma, meyveler.. daha da bir sürü seçeneğin var tatlı krizini bastırmak için.
canım, forumda bir yerde okumuştum: hiçbir şey yemeyelim ama kaçamak yapalım zaten kalori olarak da günlük yiyeceğimiz miktarı aşmaz olmuyor. sen günlük 600 kalori yağ yersen o sana güzel basenler olarak döner. bu tarz hazır gıda beslenenler zaten tam senin şikayetçi olduğun bölgeden alıyorlar. amerikalılar gibi. netten foto bakabilirsin.
kereviz ve brokoliyi değişik şekillerde dene masalcım. ben mesela kerevizi zeytinyağlı hayatta yiyemem, hoşuma gitmiyor. yoğurtlu ve sarımsaklı yiyebiliyorum. bir de mercimek çorbasına atıyorum, rendeleyip.. gayet hoş oluyor. brokoliyi ise buharda haşlayıp yine sarımsaklı yoğurtla veya sirke sarımsak sosuyla deneyebilirsin. bir yerde brokoli köftesi bile gördüm:)) benim oğluşa deniycem hatta. bir sürü pişirme yöntemi var yani masalcım.
havuz olayını anneme sorayım canım, sana yazarım.
Kahvaltı yapmazsan çok acıkmaz mısın ki :S
Bence bir şeyler yeidkten sonra gitsen daha iyi olur
günaydınlar kızlar,
hemen bir geçmişe baktım. cevaplarımı yazdım, geldim:)
gece muhabbet gerçekten iyiydi ama ben oğluşu uyuturken sızdım yine. gündüzleri spor olan günler biraz da yorgunluktan erkenden uyuyabiliyorum. 1,30 civarı bir uyandım, odanın ışığı açık, bilgisayar açık, mutfakta yemek duruyor... işleri halledip 2'de geri yattım.
bugün spor 11'den sonra. birazdan kahvaltımı yaparım inşallah. oturduğumuz odayı da bir temizlemem lazım, oğluş dökmüş bir şeyler.
yine uğrarım ara ara kızlar.
kuru ufacık 2 tane tuzlu kurabıye yedım
buyuklugu
2 parmak bogımu kadar
günaydın kızlar
nihancım, öperim senin için canım. şimdi oyuncaklarını toplaması lazım, şimdi öpersem ciddiyeti bozmuş oluruz
dosbacım, eşin gidiyor diye mi üzülüyorsun yoksasen de işlerim var diyordun kendini meşgul edersin canım.
ben de kaçıyorum kızlar. spordan sonra görüşürüz inşallah.
NAsıl vermiş ne zamanda vermiş?belkı esın gıdecek dıye keyıfsızsındır
sıbel can ın kabak corbasına ne dıyorsun 10 kg vermıs
kızlar size yetişmek mümkün değil geçmişte okudukları mı unuttum ya kim ne yazmıştı neyse ben sabah kahvaltımı yazayım
1dilim ekmek peynir yeşil çay şekersiz
süt tozu ile neskafe 3büsküvi
bu büküviler olmasa iyiyidi ama
bebıs emıyor
6 ay hıc dıyet yapmadım
sımdı sımdı basladım cok ta emmıyor normal yemesıde guzel
bugun ev gezmesı var :ev gezmesi olmasa olmyor olunca yıne olmuyor
onun ıcın yemedım
verırısın 7-8 kg ne ki
masal prinorin n kullanan var mı diye sen mi sormuştun ben kullandım 2,5 kutu kadar ertelemek mi istiyorsun bana pek bir zararı olmadı kullandığım sürece biraz şişlik birazda gerginlik yaptı yanlız 3 ay içinde 6-7 kilocuk alıverdim bilmiyorum ondan mı gerçi ben başka 1 ilaç daha kullandım ve 1 kutudan fazla kullandım ben ona bağlıyorum ama yanılıyorda olabilirim
günaydın kızlar bakamıyormm cok
elanın yüzü kötüleşti sanırım suçiçeği
uçları cıktı ama göbekte felan yok sadece yüz ve ellerde
kahvaltım 1dilim ekmek rokaa peynirr
asumana msj atım ama cvp gelmedi izine ayrılmak istiyorum ela hastabende dinleniyimbir müdet herşeyden zaklaşmak istiyorumm biraz kendime kızıma vakit ayırıyom pc başında oturuncakalıyomm yine uğrarımm buralardayım sadece eskisi gibi fazla girememm herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?