kahvaltı: 1 patatesli börek ve biraz peynir. 1-2 bardak çay
ara: 1 armut
spor yaptım.
ara: 1 elma
öğle: yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşil çay, 1 kase nar, yarım ayva
ikindi: 1 köfte
akşam: tavuklu salata
ara: cafe crown ikisi birarada süt ile yaptım. 1 kupa
daha da yemem sanırım.
iyi geceler herkese. benden sonra kimse uğrar mı bilmiyorum
of yaa yine kaçamak yok,ne yorumu yapayım ben şimdi bu listeye :84:
HErkese iyi akşlamlar kızlarrr
Bugun doktorumdan geldım bayada sevınclıyım

Doktorum tumkıtle endekslerım ve herseyımı ıyıce aldı
84,3 Kgyım
15,5 KG fazla yagım
5 KG fazla kasım var (Bu kas normalınde fazla oldugu ıcın )=
Ayrıca obez teshısınıde bır nevı yemıs oldum
canım,yazdığın iyi oldu açıkçası,benimde yaptırmam gereken tahlillerim var ama fırsat bulupta yaptıramadım hala.sedacım zaten diyet falan hikaye önemli olanda sağlıklı beslenme. bunu öğrendikten sonra problem kalmıcak ama herzaman kendime söylediğim birşey var öncelikle irade kursuna gitmeliyim. onu öğrenince bir beslenme uzmanına gitmem gerekiyor. umarım sende hayırlısı ile bu işi yoluna koyar ve sağlıklı beslenerek istediğin kiloya gelirsin.kolay gelsin canım.
ya canım bu hoca şikayet de edilmiş, bir şey değişmiyor. vardır bir tanıdığı artık.. ben de Allaha havale ediyorum. zaten bu dönem başka bir lokale yazıldım.
evet, canım çok haklısın. bir sürü şeyden şikayetçi. seanslara geç gelişimiz vs her bişeyi sorun etmişti ilk geldiğinde. sanki konferans veriyor 5 dk geç kaldık diye tepiniyordu. sonra kendisinin ne kadar laçka olduğunu gördük.
valla ben de çok doluyum bu meselede:)) bir dokundun bin ah işittin
sen iyi durmuşsun canım ben çoktan uyarıları yapmıştım kendisine.
bana gelince 1kase çorba içtim
3-4yk kestaneli pilav yedim
brokolisalatası ve marul salatası yedim
üzeirnede hafif bi haşhaşlı tatlı yedim(içinde yağ yok ama şerbetli)
akşamda sadace 2yk kadar pilav yedim
kestaneyi ezelden beridir sevemedim, haşhaşlı tatlıyı bi tanıdık yapmıştı bir zamanlar güzeldi gerçekten.

afiyet olsun
adcım kendi tanıtman çok hoşuma gitti...gayet netti ne istediğini bilen kadın....sanırım otuz yaş olgunluğu bu olsa gerek...yakında bende otuz oluyorum önce çok takıyordum ama şimdi ilginç bi özgüven geliyo insana yada ben çok abartıyorum :))
bende dahil olmak üzere tanıdığım birçok arkadaşım 30 yaş sendromunu yaşadı,tamamen olmasada zamanla hafifliyor. ayrıca çok teşekkürederim :78: ama kendimi ifade edebilmeyi yeni öğrendim desem şaşırırmısın.
slm kızlar nasılsınz
cokvaktim yok temizlik yapıyom aksamada elayı dr götürcez asımız var sonra gezeriz biraz kumpir istiyo cnmm bakalımm yermiyimm
sabah cavdarekmeğinden peynirli tost
öğlen domates corbası 1dilim ekmekk
akşamada kumpir yada bilmiyomm
cekilişş ne zaman son göndermee ben bu hafta alıpgöndererim kurbanımaaa

bana kim alacakk söyleyinnn cabukkkk

oğlumunda son bir aşısı kaldı onuda yaptırınca tamamdır, şifa olsun elaya aşısı. algılarım bana kumpir harici başka şeylere yönelmiş olabileceğini de söylüyor hayatım afiyet olsun.

hediyeler son hafta herkesin elinde olacak şekilde gönderilsin. zaten yılbaşı cuma günü pazartesiden gönderilse herkesin eline ulaşır sanırım. ayrıcaaaa ben hediyemi erken gelse bile yılbaşı gecesi açıcam daha fazla mutlu olmak istiyorum,çünkü biliyorum ki alacağım tek hediye o olacak.
asumancım senin de listelerin güzel canım. kendine niye haksızlık ediyorsun. ben çalışsaydım facia bir yeme biçimim olurdu sanırım. sen çalıştığın halde elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. senin tek sorunun akşamlar, şarkı ile de belirttiğin gibi canım
canım sen bu yazını yazarken ben raydan çıkıyordum o yüzden son yediklerimi görmeden yazdın yazını ama artık biliyorsun listeleri alt üst ettim.
bu arada akşamlarla anlaşma yaptım haftanın 6 günü bana dokunmasınlar onlara 1 günümü vereyim nasıl ben uyarım onlarda uyarsa sorun yok,çünkü zaten hep onların yüzünden zıvanadan çıkıyorum.
Ben geldim...Askerimizi uğurladık..Şu sıralar varmıştır kars'a...
Babamı da gönderdim 1saat önce...
canım hem baban hemde arkadaşın için Allah kavuştursun hayırlısı ile gidip geldinler inşallah.
firuzecim sende olayı abartmışsın,yemedin yemedin sonunda patladın. dengeli beslenmeyi öğrenmeliyiz yoksa daha çok üzülecez gibi geliyor kilo konusunda.