• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm ne güzel belki 2gün erken gelirr aynı gün olur nasipp
cok kilolu değilsin cnm normaldin tatlım sen hem artık hamilesin ye içç boşverr
benimde 16.haftaya kadar fazla bulantım oldu hastane felan yattım o halde annem kilo aldırdı sen benim yaptığım hataya düşme bildiğim kadar ilk 4 ay bebek kendi besleniyoo sonra bizden alıyo dr öyle demişti inş sorunsuz bir mutlu bir hamilelik geciririsin allah isteyen herkeseo duyguyu yaşatsız tarif edilmezz bir duygu cnmm

hamılelık cok ozel ve hassas bır halde olyorsun temennım ıyı guzel hamılelık ve lohusalık gecırırısın ınsallah
ben hep soyle dedım gececek bu ulantılar hamıleyım kı
bulantım var 12. haftada gecmısı
kılo almamamya calıs

cnm ne güzel belki 2gün erken gelirr aynı gün olur nasipp
cok kilolu değilsin cnm normaldin tatlım sen hem artık hamilesin ye içç boşverr
benimde 16.haftaya kadar fazla bulantım oldu hastane felan yattım o halde annem kilo aldırdı sen benim yaptığım hataya düşme bildiğim kadar ilk 4 ay bebek kendi besleniyoo sonra bizden alıyo dr öyle demişti inş sorunsuz bir mutlu bir hamilelik geciririsin allah isteyen herkeseo duyguyu yaşatsız tarif edilmezz bir duygu cnmm
Son kilolarımı babamın gönderdiği antep fıstıkları yüzünden aldım, hata babamda. Pisboğaz bende değil :))

ara yapıyorum şimdi; 2 top kadar sade donurma,kaori miktarı ise 71 miş o yüzden tüketiyorm yoksa ağzıma sürmezdim :61:
Afiyet şeker olsun canımm :))

Kızlar, ben de kaçayım artık. Sevincime ortak olduğunıuz için inanın çok mutlu oldum.
İyi ki varsınız :)):nazar:

hamılelık cok ozel ve hassas bır halde olyorsun temennım ıyı guzel hamılelık ve lohusalık gecırırısın ınsallah
ben hep soyle dedım gececek bu ulantılar hamıleyım kı
bulantım var 12. haftada gecmısı
kılo almamamya calıs

Tavsiyene çok teşekkür ederim dombilicim. Dediğin çok doğru. Ara olarak dondorma yiyecektim, sütümü içeyim, daha mantıklı.
Bak, şimdiden tavsiyene uymaya başladım :)) teşekkürlerr

Son kilolarımı babamın gönderdiği antep fıstıkları yüzünden aldım, hata babamda. Pisboğaz bende değil :))

Afiyet şeker olsun canımm :))

Kızlar, ben de kaçayım artık. Sevincime ortak olduğunıuz için inanın çok mutlu oldum.
İyi ki varsınız :)):nazar:
teşekkür ederim canım bir an boş bulunup yazmış oldum,sütünü de iç azcıkta dondurmandan ye tatlım,inan vicdan azabı duyarım ben ama sağlıklı beslenmeye de gayret göster ki hem sen hemde bebiş rahat etsin :3::emir_bebek: arada yine uğra bizi kendinden habersiz bırakma :71:

Son düzenleme:
kızlar karın ağrım gecmedii ayaklarımı ısıtamıyorumm ya buğün üsüttüm mü ki
sabah kahvaltım
2ısırık tost gerisini ela yedi bu kız tost canavarıı elimden almaya calışıyoo:60:
ara 1manddalina-nescafe
öğlen brokoli haslaması üzerine sarımsaklı yoğurt 1catal elamalı tart ama cok tatlı olmuş yemedimm tatlıyla aram yokk
şimdi türk kahvesi içtimm
akşama arkdaş inş bişeyyapmazz
bide bişey konuşulmuşş cikolata sevmeyen bennnnnnn varım küçüklerden almıştım 15gün oldu bitmedibuzdalabında duruyoo 1kere ısırmısımdırr düşünün hiç aramam küçük misafir cikolatalrı yeter artar bilee benimm tuzlulara zafım var onu kıssam zaten sorun ortadan kalkacakkkk

sabah kahvaltım
2ısırık tost gerisini ela yedi bu kız tost canavarıı elimden almaya calışıyoo:60:
ara 1manddalina-nescafe
öğlen brokoli haslaması üzerine sarımsaklı yoğurt 1catal elamalı tart ama cok tatlı olmuş yemedimm tatlıyla aram yokk
bide bişey konuşulmuşş cikolata sevmeyen bennnnnnn varım küçüklerden almıştım 15gün oldu bitmedibuzdalabında duruyoo 1kere ısırmısımdırr düşünün hiç aramam küçük misafir cikolatalrı yeter artar bilee benimm tuzlulara zafım var onu kıssam zaten sorun ortadan kalkacakkkk
canım geçmiş olsun ayaklarına çorap patik terlik ne bulursan geçir olmadı ütüyle havluyu kızdır yada herhangi başka bir şeyi ayaklarını sar ve kendini üşüyorum diye şartlama. çünü o zaman vücut ters tepki veriyor (kendimden biliyorum ) birde karın ağrına her ne kadar tatlıyı sevmesende yarım çay bardağına 2 tatlı kaşığı şeker koy ılık iç yada bir tatlı kaşığı bal yemeye gayret göster.eminim birinen biri şifa olacaktır ağrına :29:

tuzlu sudahasla hasladıktan sonra sarımsak lımon zeytınygı blendırda karıstır
sarımsagı ve lımonu bol olacak
haslanan brokolının uzerıne dok o zaman
çok lezzetlı oluyor
esımde cok sevmezdı bole yapınca sevıyor
hatta
hafta sonu brokolı almıs yaparsın artık dedı :)
canım tarif için teşekkür ederim,deniycem inş. :))
bende brokoli sevmek istiyoruuuuummm:52:

saol arkadaşımm brazddan arkadaşa gideceğiz inş orda üsümem
kızlar ben kacar gelince bakarım
asumanabişeyler yazmıştım ama görmedi sanırımmm

dikkat et kendine eminecim ,
bende akşama arkadaşa gideceğim inş oda bişeyler hazırlamamıştır
bende brokoliyi çiğ yiyorum kaynatmadan öyle seviyorum illa kaynatmak şart değildir herhalde dimi kızlar

Canım temmuz 25 diyor doktor. Benim doğum günüm 23 temmuz. Çok güzel olur. Kiloma gelince, gelmesse :(((
62 kiloyum canım ama çok şişim. Göbeğimde çok şişkinlik var. Kokan yemeklerden hoşlanmıyorum, makarna, patates gibi susuz, kokusuz şeyler çekiyor canım. Ama şifa niyetine başka şeyler de yemeye çalışıyorum :))
canım,Rabbim en hayırlısını nasip etsin size. ilk üç aydan korkma hayatım,inşallah çok fazla tiksinmende olmaz. 3 aydan sonra yemene içmene çok dikkat edersin hayatım. :71:
Sen böyle yazdıkça benim coşkum daha da artıyor :)))) Mutluluğuna da vesile olduğuma çok sevindim Asumancım :)))
Gönderiyorum canım numaramı. Sen de bana gönderir misin?
canım benim,Anne olmak çok güzel bir duygu ve bu duyguyu seninde yaşamanı canı gönülden diliyorum.
tel. gönderdim ilk fırsatta arıcam seni.
ferda ile evren öğrendimi.

not: ben bu yazıyı yazasıya kadar belkide gittin,ancak fırsat bulabildim. :59:

sabah kahvaltım
ara 1manddalina-nescafe
hamur ısı yapmamak çozum
çalıstıgın ıcın mısaırın daha azdır
daha kolay ısın usuttun heralde sıcak tut kendını

canım tarif için teşekkür ederim,deniycem inş. :))
bende brokoli sevmek istiyoruuuuummm:52:
dene tarıfımı seversın brokolıyı

dikkat et kendine eminecim ,
bende akşama arkadaşa gideceğim inş oda bişeyler hazırlamamıştır
bende brokoliyi çiğ yiyorum kaynatmadan öyle seviyorum illa kaynatmak şart değildir herhalde dimi kızlar
sebze severim ama brokolıyı cıg yıyebılecek kadar değil :)

canlar,bugünde yoğunluktan sohbetimiz kaldı,ama yoğun günlerim, faturalar kesilecek. nachtiyide kaçırdım. elacım ne yazdın görmedim hayatım,en son geçmişolsun demişsin cevap yazdım ama başka birşey yazdınmı hayatım,söz yarına bütün yazılanlara bakıcam inşallah. biliyorsunuz iş yerimdeyim,evdeki gibi yazılanları fazla takip edemem, burada çok çok fazla trahat olamıyorum,gizli gizli yapabildiğim kadar bakıp yazıyorum,çoğu zaman okuyorum ama yazamıyorum,ama ertesi güne muhakkak yazarım,kimseyi asla asla es geçmem geçtiklerimde olduysa emin olsunlar ki görmemişimdir. şimdi çıkıyorum,yapmam gereken çok işim var,birazdanda çıkacağım. hepinizi öpüyorum. yarına görüşürüz.

canlar,bugünde yoğunluktan sohbetimiz kaldı,ama yoğun günlerim, faturalar kesilecek. nachtiyide kaçırdım. elacım ne yazdın görmedim hayatım,en son geçmişolsun demişsin cevap yazdım ama başka birşey yazdınmı hayatım,söz yarına bütün yazılanlara bakıcam inşallah. biliyorsunuz iş yerimdeyim,evdeki gibi yazılanları fazla takip edemem, burada çok çok fazla trahat olamıyorum,gizli gizli yapabildiğim kadar bakıp yazıyorum,çoğu zaman okuyorum ama yazamıyorum,ama ertesi güne muhakkak yazarım,kimseyi asla asla es geçmem geçtiklerimde olduysa emin olsunlar ki görmemişimdir. şimdi çıkıyorum,yapmam gereken çok işim var,birazdanda çıkacağım. hepinizi öpüyorum. yarına görüşürüz.
canım emine izinli sayılmak istemişti, ondan bahsediyor sanırım.

akşam yemeğimide yedim :))
6 kaşık sade makarna üzeri domates biberli sos :))
ama öncesinde salep içtim
ara olarata 2 mandalina yerim...

ben geldimm kimsecikler yokk burnumdan getirdi ela hanımm
ark hamile bide beli ağrıyoo yol var diye biz gidelim dedik kızıda 4yaşında kıskanmaya başlamış şimdidenn annesini oturmadı elda saolsun heryeri kırdı döktü dağıttı biraz muhabbet ettik gecmiş gelecek iyi oldu bide cocuklar dursaydıı
buğün bişey yemedim desemyerii karnım hala ağrıyoo gazmı diyorum yokk krap seklinde hastalığımada daha varr
arkdaş mifloy börek yapmış tek onu yedi 1bardak cay 2catalda turtaa
2yudum tost,brokoli,börek budur akşama kadarr ama cok sis hisaedşiyorum kendimii:26:

ben de oğluşu anca uyuttum geldim. salata yiyecektim çok geç olduğunu farkettim. bir kahve içmeyi düşünüyorum. oğluşun yanında uykuya direnmekten mayışmışım ve hoş yine uyumuşum.

menüm:

kahvaltı: sucuklu yumurta, peynir ve 2 zeytin
ara: 1'den az armut, yatmadan kalanını yiyeceğim inşallah.
öğle: yayla çorbası, birkaç kaşık bulgur pilavı ve az tavuk. küçük bir tabak salata + cacık. (dışarıda yemek zorunda kaldım. menü böyleydi.)
ara: 1 hurma, 1 mandalina. 2 kupa yeşil çay
akşam üzeri: 1 kaşık kısır ve 1 mandalina, 2-3 fındık
akşam: 1 kepçe tavuk çorbası

biraz önce 1 bardak ayran.

Aaa tam ben geldim sen gittin Neyneysecim :)
Bebek haberi çok güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ..
Kızlar ben bugün çok çok kötü şeyler yaptım.
Ne oldu anlamadım kendime hakim olamadım.

Sabah: k special
Ara: yeşil çay
Öğle : k special
Akşama kadar :
1 paket benim o ..
1 browni .
1 Dido ..
ne deseniz haklısınız nasıl oldu ben de anlayamadım valla .

Back