Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canın geçen hafta tam oalrak salı gününden itibaren :))

masallah masallah :) bende gecen hfta salı tam 69 idim... bakalım yarın ne olcak:)
sakın hemde gece gece yiyceksin o bonibonları
sadece bi tane kuru incir yesen hem daha sağlıklı hemde en azından doğal canım,nacizane tavsiyem
yok yanlıs anladın gece giremezsem die dedim:) ben kac gundur saat9dan sonra hicbisi yemiorm yersem o saate kadar anlamındaydı...
canım sütlü tarçınlı salepi öneririm faydasını görürsün,iyi dersler.
teşekkür ederim... salep almadım eve ya, hep unutuyorum aklımda oysa, bide hala emin degilim güvenemiyorum biyandan da icinde un varmı yokmu diye...mesela nesquikte var haliyle yasak ama sıcakçikolatada yok,bende dayanamadım azonce hepsinin yerine daha fena mı yaptım bilmiyorum ama kesti... yarım yaglı sütle sıcak çikolatayı karıstırıp içtim... ama oda toplasan 100kalori anca eder ki bence etmez sıcak çikolata79kalori falan +yarım yaglı sut... yani bonibonmuş incirmiş yassak bana:26:
ah ah melankolim bana göre olurda püsküütüme göre olmaz onun gözünden hiçbirşey kaçmaz. basar bize cezayı.

şimdi bende mi 61.5gibi bi kiloyla baslıo goruncem direk kilo almış gibi ama ağlarım

kızlar acayıp yorgunum ondan gerısını okuayamdımmm
yenı geldım bır t0n yoldan
Sabah bırazcık pogaca oda 6da :)
Ondan sonra sureklı kosmaca :)
Ardındanda bıraz ogle yemegı
Solemıyım
kacamak
Sporada gıdemedım
ama bu hafta ıkı kere kacamak yapdıgımdan 4gun degıl 5 gun gıdıcem spora

reyhancım sen çok güzel besleniyorsun aslında. keşke şu ekmek kadayıfı kaçamağın olmasaydı

bu arada sabah tartıldım ve çok mutlu oldum
2 kilo vermişim
82,5 kiloyum
hayırlı olsun canım, maşallah

ba ba ba ne yazmış cezayı şak diye görürler ha bak ben bugün soracaktım sana ceza yapıldı mı diye pazartesi pazartesi üstüne gelmeyim dedim. bir de benim bilg bugün çok yavaşladı, okudum sizi ama yazdıklarım gitmedi. haftasonu kendini frenleyebilmişsin canım, aferin.

iyi çalışmalar canım. ama o bonibonlar olmaz incir de sen bugün yedin. seviyorsa kuru kayısı ye biraz da.

canım sen benden tecrübelisin ama böyle geçişler biraz yavaş olabilir sanırım. ben takım arkadaşım sedayı daha tam tanımıyorum bile. aynı anda online olamadık pek. bize biraz süre tanısan iyi olur kanaatindeyim. yarın için de kolay gelsin canım

sevgili takım arkadaşım. şimdi biz eş olduk ama ben nacizane sana şunu söylemek zorundayım biraz daha düzenli beslenmen lazım. sabah olmamış, ara yok. öğle ise kaçamak??? azimli biri olduğunu farkettim, çok gayretlisin ama kilo verirken bundan sonra yaşam tarzın bu olacak ona göre hareket etmeliyim prensibini benimsemelisin bence.

kızlar yukarıda da yazdım: bugün okudum sizi ama cevaplarım gitmedi. belki benim bağlantım sorunluydu, belki site sorunluydu bilmiyorum. yediklerimi de yazayım:

kahvaltı: 1kk peynir, 4 zeytin, biraz çemen ve yarım dilim ekmek. dilim büyüktü gerçi. 1 bardak çay ve 2 kupa ıhlamur
ara: 1 mandalina, 1 hurma
öğle: kıymalı pirinçli ıspanak kavurması ve 1 kase tarhana çorbası. sarımsaklı yoğurt eşliğinde:97:
ara: 1 armut, 2 kupa yeşil çay ve 1 adet mavi yeşil sunta.(mavi yeşilin suntası güzelmiş bu arada, eti formdan daha çok beğendim)
akşam: 2 adet içli köfte(haşlanmış). kaynanam biraz daha bizde kalırsa diyetim yalan olacak

arada fındık yedim, akşam üzeri de 1 avuç kadar kabak çekirdeği.

akşama sadece salata düşünüyorum.

Evet ne yazıkkı yogun bır ıs temposu gununde ancak bu kadar beslenebıldım

Bugun kotu gecdı
bakalım bundan sonra sorun yasamıcam ınsallah
Cuma ola hayrola bakalım :)

akşam yemeğimide yedim nrdeyse bir saat oldu.neler yedim;
1,5 kase çorba
5 kaşık karnabahar
4-5 kaşık yoğurt
şimdi bir kaç bardak çayımı içerim mmm
9 gibi son ara öğünümle günü tamamlarım :)) belki araya yeşil çayda serpiştirebilrim:79:

inşALLAH böyle devam ederim fiyucecim :)) yanlış anlamışım canım kusura bakma emi eksilerde başlamak çok kötü olu ama yaa öyle değilmi?

kızlar Masalın netınde bıraz sorun var bundan dolayı sıteye gıremıyormus :S
HAberınız olsuın

Kızlar merhaba ..
Bilgisayarımdan anlamadığım bir şekilde giremiyorum foruma.
Arkadaşın bilgisayarından bakıyorum şimdi

Okuyabildiğim kadar okudum geçmişi ama o kadar yorgunum ki tek tek cevap yazamıyorum.
Fiyuce grup arkadaşım olduğundan biraz daha dikkat ettim.
Yediklerin güzel olmuş bir problem göremedim ben ama o bonibonlar umarım kaçmaz.
Hızlı davranıp yakalayamadım.
Vitaminlerde umarım işe yarar.
İnsan yorgun bitkin olunca çok kötü oluyor.
Aslında hafif hafif spora başlasan iyi olur gibi o kendine getiriyor biraz ama birden zor tabi.
Bu arada ders çalışmaya oturmuşsun tebrik ederim
Ben de yarın çalışırım artık diyorum.
Bugünkü sınavdan çok korkuyordum.
Fena değil gibiydi..
Ama ben bugün bir şey yiyemedim diyebilirim.
BAşım çok ağrıyor sabah uyuyup kalmışım derken.
1 elma
1 bardak haşlanmış mısır
1 mandalina
Birazdan da bir bardak süt içmeyi planlıyorum.
1.5 litre su içtim 2 ye tamamlarım onu da yatmadan ..

eyvah o zaman . niye yakılmıyoki sonuçte bi efor harcıyosun ev süpür yer sil toz al yakması lazım değilmi kalorileri
valla bilmiyorum ki bende öyle sanıyordum ama belli tempoda yapılan şeyler ile yakılıyormuş
canım sütlü tarçınlı salepi öneririm faydasını görürsün,iyi dersler.

.

tarçın kilo aldırmıyormu

selam kızlar bu akşam annemlerdeyim onun için burdayım

ben bursada oturuyorum bi kamu kuruluşunda çalışıyorum kapalıyım 3 yıldır evliyim hımmm başka senin sormak istediğin bişey varsa sor canım he bide 24 yaşındayım

kızlar
sabah daha ıyı olur denılıyor spor ıcın
acaba sabahmı kalkıp gıtsem spor salonuna

hay Allah yanlış yazmışım kafa kalmadı he salep demek istedim aslında:26: salep kilo aldırıyormu acaba
ama saol cvp için tarçına bayılırım ben:97:

Salebin de kalorisi var mutlaka aldırıyordur biraz ama bence çok güzel bir ara.
Hem besleyici hem tatlı hem de normal tatlılara göre çok az kalorisi ..

ben bursada oturuyorum bi kamu kuruluşunda çalışıyorum kapalıyım 3 yıldır evliyim hımmm başka senin sormak istediğin bişey varsa sor canım he bide 24 yaşındayım

Bebeğin var mı canım?
Çok genç evlenmiş bizim topiğin kızları kapılmış hemen :69
Merkezinde misin Bursanın?

kızlar
sabah daha ıyı olur denılıyor spor ıcın
acaba sabahmı kalkıp gıtsem spor salonuna

Sabah yaptığında bütün gün daha hızlı çalışır metabolizman ..
Akşam yapınca da gün içinde yediklerini eritiyorsun ..

ay karar veremedım
ıslerım acısından sabahda ıyı geldı bana
ben yıne aksama devam edeyım gun ıcınde yedıklerımı yakarım
Ama sabahda yaparsam metabolızmam hızlı calısır
Birazda az yersem yırtarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…