canın geçen hafta tam oalrak salı gününden itibaren :))
yok yanlıs anladın gece giremezsem die dedim:) ben kac gundur saat9dan sonra hicbisi yemiorm yersem o saate kadar anlamındaydı...sakın hemde gece gece yiyceksin o bonibonları
sadece bi tane kuru incir yesen hem daha sağlıklı hemde en azından doğal canım,nacizane tavsiyem
teşekkür ederim... salep almadım eve ya, hep unutuyorum aklımda oysa, bide hala emin degilim güvenemiyorum biyandan da icinde un varmı yokmu diye...mesela nesquikte var haliyle yasak ama sıcakçikolatada yok,bende dayanamadım azonce hepsinin yerine daha fena mı yaptım bilmiyorum ama kesti... yarım yaglı sütle sıcak çikolatayı karıstırıp içtim... ama oda toplasan 100kalori anca eder ki bence etmez sıcak çikolata79kalori falan +yarım yaglı sut... yani bonibonmuş incirmiş yassak bana:26:canım sütlü tarçınlı salepi öneririm faydasını görürsün,iyi dersler.
ah ah melankolim bana göre olurda püsküütüme göre olmaz onun gözünden hiçbirşey kaçmaz. basar bize cezayı.
reyhancım sen çok güzel besleniyorsun aslında. keşke şu ekmek kadayıfı kaçamağın olmasaydıarkadaşlar öğlen menümü saymak istiyorum
2 yemek kaşığı barbunya (susuz)
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 domates ve salatalıktan yağsız salata söğüş
1 kase yoğurt
ara
1 küçük dilim ekmek kadayıfı (kaymaksız)
(engel olamadım kendime çünkü regli oldum ve tatlı krizim tuttu)
napıyım yedim dayanamadım.
akşama sadece brokoli ve karnıbahar salatası yiyerek telafi edicem inşallah hem bu akşam evi süpürüp tozda almam lazım arkadaşlar.eritirim o tatlıyı dimi canlarım?????
hayırlı olsun canım, maşallahbu arada sabah tartıldım ve çok mutlu oldum
2 kilo vermişim
82,5 kiloyum
en iyisini yapıyorsun nihancım. inan benim yazdıklarıma yazılmayan kadar kimse yoktur,ne yediğime yazılır birşey ne içtiğime,ama cezayı şak diye görürler. bak ben takmıyorum kimse ile sorunumda yok. bence hiç bu türşeylere takılma canım,sen yaz yazmayana ben uyarıyı yaparım. :92:
iyi çalışmalar canım. ama o bonibonlar olmazkızlar ben gene kaçar sonra tekrar ugrarım.. biraz daha ders calısayım... gece giremezsem şayet derse dalıp şimdiden söyleyim akşam da 1kase mercimek corbam var gene yagsız tuzsuz....
cnm acaip tatlı istiyor dayanamazsam şayet ya 3-4bonibon atarım agzıma ya da 1-2tane kuru incirtabi dayanamazsam...resmen irademle savasıyorum..ders calısıyorum yanımda bonibon kutusu... elimi sürmüyorum
hadi ben kaçtım size ii muhabbetler
canım sen benden tecrübelisin ama böyle geçişler biraz yavaş olabilir sanırım. ben takım arkadaşım sedayı daha tam tanımıyorum bile. aynı anda online olamadık pek. bize biraz süre tanısan iyi olur kanaatindeyim. yarın için de kolay gelsin canımkızlar imkanım olsada sürekli buralarda olabilsem ama herkes gibi benimde sorumluluklarım var biliyorsunuz. bugünde doğru dürüst birşey yapamadım işyerimde. yarın akşama kadar bütün işlerimi halledebilmek istiyorum. o yüzden yarın çok paylaşım yapamayabilirim. eğer sıkıntılı bir durum olursa mesaj atarsanız sevinirim çünkü geçmişe bakamıcam. birde ricam biliyorsunuz kardeş takım olan 5. takım kaptanımız olan takyonun annesi vefat etti,büyük ihtimal birkaç hafta gelemicek. kaptan olmayınca takımlarda bir boşluk oluşur. lütfen kardeş takımı yalnız bırakmayın aynı burada olduğu gibi oradada muhabbete dalın,yorum yazın.(imkanınız dahilinde)
birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum,iyi akşamlar diliyorum.
bu eşleştirme olayını anlamayan (bilmeyen)yoktur sanırım. bakalım hangi grup bu hafta birinci olacak. bugün pek kıpırdanma göremedim kimsede, inşallah hayırlısı olur.
sevgili takım arkadaşım. şimdi biz eş olduk ama ben nacizane sana şunu söylemek zorundayım biraz daha düzenli beslenmen lazım. sabah olmamış, ara yok. öğle ise kaçamak??? azimli biri olduğunu farkettim, çok gayretlisin ama kilo verirken bundan sonra yaşam tarzın bu olacak ona göre hareket etmeliyim prensibini benimsemelisin bence.kızlar acayıp yorgunum ondan gerısını okuayamdımmm
yenı geldım bır t0n yoldan
Sabah bırazcık pogaca oda 6da :)
Ondan sonra sureklı kosmaca :)
Ardındanda bıraz ogle yemegı
Solemıyım
kacamak
Sporada gıdemedım
ama bu hafta ıkı kere kacamak yapdıgımdan 4gun degıl 5 gun gıdıcem spora
masallah masallah :) bende gecen hfta salı tam 69 idim... bakalım yarın ne olcak:)
yok yanlıs anladın gece giremezsem die dedim:) ben kac gundur saat9dan sonra hicbisi yemiorm yersem o saate kadar anlamındaydı...
şimdi bende mi 61.5gibi bi kiloyla baslıo goruncem direk kilo almış gibiama ağlarım
valla bilmiyorum ki bende öyle sanıyordum ama belli tempoda yapılan şeyler ile yakılıyormuşeyvah o zaman . niye yakılmıyoki sonuçte bi efor harcıyosun ev süpür yer sil toz al yakması lazım değilmi kalorileri
canım sütlü tarçınlı salepi öneririm faydasını görürsün,iyi dersler.
.
TArçın kilo aldırmıyor diye biliyorum ben ve sütlü tarçın tatlı isteğini de azaltıyor Nihan.
hay Allah yanlış yazmışımkafa kalmadı he salep demek istedim aslında:26: salep kilo aldırıyormu acaba
ama saol cvp için tarçına bayılırım ben:97:
ben bursada oturuyorum bi kamu kuruluşunda çalışıyorumkapalıyım 3 yıldır evliyim hımmm başka senin sormak istediğin bişey varsa sor canım he bide 24 yaşındayım
kızlar
sabah daha ıyı olur denılıyor spor ıcın
acaba sabahmı kalkıp gıtsem spor salonuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?