şimdi aramı yapıyorum bir erik :))
teşekkür ederim kaptancım :))canım senin adına çok sevindim. tebrik ederim.
yalnız birşey soracağim melankoli kaç kiloyla izne ayrılmıştın hatırlıyormusun canım. benim bulduğum kayıtlarda 72.3 kg ile ayrılmışsın acaba sonrası varmı bilemedim,bakamadımda henüz olmazsa cumaya kadar bakmaya devam ederim.
tebrik ederim arkadaşım darısı benim başımaa
bu mevsimde ne eriği bu hayatım:)) :44:
inşallah sınavların iyi geçer canım.bol şanslar ve başarılar
fiyuce canım doğuş çilekli form çay içiyorum dedin.faydasını gördünmü bende deneelimiyim diye soruyorum
teşekkür ederim... ya okadar negatifim ki bu konuda cunku gercekten agır bi bolum ve en agır ders bu.. 3.alışım hala gecemedim dersiarkadaşlar öğlen menümü saymak istiyorum
2 yemek kaşığı barbunya (susuz)
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 domates ve salatalıktan yağsız salata söğüş
1 kase yoğurt
ara
1 küçük dilim ekmek kadayıfı (kaymaksız)
(engel olamadım kendime çünkü regli oldum ve tatlı krizim tuttu)
napıyım yedim dayanamadım.
akşama sadece brokoli ve karnıbahar salatası yiyerek telafi edicem inşallah hem bu akşam evi süpürüp tozda almam lazım arkadaşlar.eritirim o tatlıyı dimi canlarım?????
cnm gecmis olsun umarım kısa zamanda çıkarır dişlerini de hem kızın hem sn rahatlarsın... sanırım agrı migren..eger migrenin varsa ışık ses ve kokulu ortamdan uzak dur derimKızlar ancak gelebildim kızım diş mi çıkarıyor huysuzluk mu anlamadım sürekli ağlıyor
duş aldırdım bi ağrı kesici verdim
kucağıma oturup ağlıyor bişeye dokundurmuyor sonunda uyuttumda buraya gelebildim
baş ağrım geçmedi ne melen bişey bu ağrı çözemedim ağrı kesici falan aldım ama banamısın demiyor bu illet
sabah kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
birazcık peynir
domates salatalık
ve çay şimdide çay aldım onu içiyorum akşamada balık yapacam
suyumda 2 litreyi geçti
yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar
tebrkler cnm darısı banabu arada sabah tartıldım ve çok mutlu oldum
2 kilo vermişim
82,5 kiloyum
bu arada bişey sorucam canım patlamış mısır istiyo çok.acaba yağsız veye çoooookkkk azıcık yağla patlatsam çok mu kalorili olur? cevabınızı bekliyorum.
bi sorum daha var çay olarak hangi markanın nesini önerirsiniz?
ay evet bunu ben de mrk ediyorum...şu manavlarda satılan koyu mor renkte olan bir erik türü var,biraz büyük hatta,smini hep unutuyorm ama manavıma sorarım ve paylaşırım :))
adcım ben şimdi listede yer alıcama am eski kilom baz alınarak değil dimi:44:
başlangıç ne yazılcak?
tebrkler cnm darısı bananekadar zamanda gitti bu 2kg?
canım yeşil çaymı normal çaymı soruyorsun.
şu manavlarda satılan koyu mor renkte olan bir erik türü var,biraz büyük hatta,smini hep unutuyorm ama manavıma sorarım ve paylaşırım :))
adcım ben şimdi listede yer alıcama am eski kilom baz alınarak değil dimi:44:
başlangıç ne yazılcak?
kızlar ben gene kaçar sonra tekrar ugrarım.. biraz daha ders calısayım... gece giremezsem şayet derse dalıp şimdiden söyleyim akşam da 1kase mercimek corbam var gene yagsız tuzsuz....
cnm acaip tatlı istiyor dayanamazsam şayet ya 3-4bonibon atarım agzıma ya da 1-2tane kuru incirtabi dayanamazsam...resmen irademle savasıyorum..ders calısıyorum yanımda bonibon kutusu... elimi sürmüyorum
hadi ben kaçtım size ii muhabbetler
bizim burada mürdümmü ürdümmü birşey deniyor ya onlardanmıki acep. neyse afiyet olsun canım.
bu hafta listeye alınırsan belirtiğim kilon başlagıcın olacak cuma günkü kilonu yazınca haliyle kilo almış görüneceksin gulüm.
canım sütlü tarçınlı salepi öneririm faydasını görürsün,iyi dersler.kızlar ben gene kaçar sonra tekrar ugrarım.. biraz daha ders calısayım... gece giremezsem şayet derse dalıp şimdiden söyleyim akşam da 1kase mercimek corbam var gene yagsız tuzsuz....
cnm acaip tatlı istiyor dayanamazsam şayet ya 3-4bonibon atarım agzıma ya da 1-2tane kuru incirtabi dayanamazsam...resmen irademle savasıyorum..ders calısıyorum yanımda bonibon kutusu... elimi sürmüyorum
hadi ben kaçtım size ii muhabbetler
yeşil çay arkadaşım.hangi markayı önerirsin.bide sadesini içmekte zorlanıyorum.bu arada mısır olayına çok sevindim çok teşekkürler verdiğin bilgi için canım
şimdiki yazılsa olmaz mı kaptancım?
utanmadan birde pazarlık yapıyorum değil mi?
ah ah melankolim bana göre olurda püsküütüme göre olmaz onun gözünden hiçbirşey kaçmaz. basar bize cezayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?