valla nihancım niye böyle düşündüğünü anlamadım,birebir muhabbet bekliyorsan bu sürekli olmaz sende biliyorsun.herkesin işi gücü var. sen buraya geldiğinde kimse olmaz,sen gidersin herkes burada olur. ama ben biliyorum ki takip ettiğim kadarıyla senin menülerine cevap veriliyor yani yorum yazılıyor. belki birkaç tanedir yazılmayan yani senin menülerine cevap yazana yazarsın başka türlü yazmazsın demekmi oluyor. e ama hayatım bugün ben yoğun olurum senin yazını görmem bu demek değildirki bunu bilerek yapıyorum. ayrıca muhabbetlerin bir yerinden başlayıp konuya ortak olabilirsin. o zaman bende her geldiğimde muhabbet eden varsa bana laf atmalarını bekleyeyim. yok öyle birşey hayatım. geçmişe bakıp yazamıyorum ddiyorsun.tamam yoğunlukla bütün sayfalara bakamazsın eyvallah ama hangi sayfadan başladıysan o sayfadaki yazıları okuyup cevaplandırabilirsin. hafta sonu bende yarımgün çalışıyorum ve dolayısı ile yarımgün buradayım,geçmişe bir baktım 30 dan fazla sayfa var. hala daha okumaya çalışıyorum,cevap yazmamam belki ama en azından bileyim istiyorum. eşleştirme konusuna gelinceki sende farketmişsin zaten, yapılan sohbetlerde grup arkadaşı muhabbeti var oradan anladın(geçmişe bakmışsın)bakamazsan bile söylesen yine paylaşırım.hoş senin farkında olmadığını anladığımda en geç yarın özelinde mesaj olarak görürdün. paylaşım olmazsa motivasyonda olmaz.
arkadaşlar öğlen menümü saymak istiyorum
2 yemek kaşığı barbunya (susuz)
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 domates ve salatalıktan yağsız salata söğüş
1 kase yoğurt
ara
1 küçük dilim ekmek kadayıfı (kaymaksız)
(engel olamadım kendime çünkü regli oldum ve tatlı krizim tuttu)
napıyım yedim dayanamadım.
akşama sadece brokoli ve karnıbahar salatası yiyerek telafi edicem inşallah hem bu akşam evi süpürüp tozda almam lazım arkadaşlar.eritirim o tatlıyı dimi canlarım?????
arkadaşlar öğlen menümü saymak istiyorum
1 kase yoğurt
ara
akşama sadece brokoli ve karnıbahar salatası yiyerek telafi edicem inşallah hem bu akşam evi süpürüp tozda almam lazım arkadaşlar.eritirim o tatlıyı dimi canlarım?????
afiyet olsun canım. iş yaparak kalori yakılmıyormuş annemin doktoru demişti anneme
valla ne iyi olurdu canım onunla uğraşırdım kilo milo kalmazdı.gönder kız bakarım ben :)))))
en iyisini yapıyorsun nihancım. inan benim yazdıklarıma yazılmayan kadar kimse yoktur,herkez anında yazdıklarıma hemen cvp versin demiyorum ki
asumancım ben senin mesajların üzerinden baktım eşleştirme yaptık diyince
neyse bundan sonra daha aktif olurum tabi benim kimseyle sorunum yok
barbunya pilav tamam,domates salatalıkta tamam, e yoğurtda tamam peki o kadayıf niye o kadayıf. yok bide kaymaklayıp yeseydin :90: suçu hafifletmeye çalışıyor birde kaymaksız yemiş hatun.arkadaşlar öğlen menümü saymak istiyorum
1 kase yoğurt
ara
canım benim geçmişolsun kesin bir yeri ağrıyor annesi,sana sığınıyor geçer diye,oy kurban olurum ben ona. iyi yapmışsın ağrı kesici vermekle,inşallah daha iyi olur kuzucuğum. senin bu baş ağrında beni git gide endişelendiriyor bence kısa zamanda bir dr görün hayatım. kaç gündür geçmedi bi baktır derim ihmal etme lütfen. yediklerin afiyet olsun. e öğle yemeği yokmu. yada kahvaltıyı geçmi yaptın. neyse akşama yemeğinde hafif olacak. afiyet olsun.Kızlar ancak gelebildim kızım diş mi çıkarıyor huysuzluk mu anlamadım sürekli ağlıyor
duş aldırdım bi ağrı kesici verdim
kucağıma oturup ağlıyor bişeye dokundurmuyor sonunda uyuttumda buraya gelebildim
baş ağrım geçmedi ne melen bişey bu ağrı çözemedim ağrı kesici falan aldım ama banamısın demiyor bu illet
sabah kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
birazcık peynir
domates salatalık
ve çay şimdide çay aldım onu içiyorum akşamada balık yapacam
suyumda 2 litreyi geçti
canım ben tekrar ekleyeyim seni. zaten ekler eklemez seni engellemiş görünüyordum,engellemeyi kaldırdım ama olmadı demekki silip tekrar eklicem. bugün arkadaş ne yazacak anlamadım ki nurcum :44:Asumancım eklemişinm ama bana daha gelmedi
canım benim arkadaş bugün yazacak inş sonunda dönebildi
Hemen göndereyim canım
Geriye taahütle iade edersin
sabahtan öğle yemeğine kadar iyi zaten doğru dürüst birşey yememişsin,öğle yemeğinde çok acıkmışsın belli. çesit bol olmuş,ama çok değil. barbunya içinde ayrıca gözün aydın canım. akşama biraz daha hafif atlatmanı dilerim.nur,reyhan selam kızlar :))
şöööyle bir geçmişe bakaym dedim ama çıkamadm işin içinden
bugünkü yediklerimi yazayım
kahvaltı
2 bardak su
5-6 kaşık k-fleks yarım yağlı sütle
11 gibi 2 kepekli galeta
beşi bir yerde form çayı
500ml lik su
öğlen yemeğimi geciktirdim çarşıda olan işlerimden dolayı(
bir saat önce yiyebildim,bir kepçe tarhana çorbası
4 kaşık karnabahar
1,5 kaşık barbunya(hele şükür bitti) ve 2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
arım saat sonra meyve arası yaparım bir mandalina yada bir erik
akşam yemeğide gecikmiş öğle yemeği gibi olur büyük ihtimalle
bende snein gibi düşndüm adcım.sabahtan öğle yemeğine kadar iyi zaten doğru dürüst birşey yememişsin,öğle yemeğinde çok acıkmışsın belli. çesit bol olmuş,ama çok değil. barbunya içinde ayrıca gözün aydın canım. akşama biraz daha hafif atlatmanı dilerim.
valla ben bile çıkamıyorum melankoli. zaten öyle çok çok gerilere gidip bakamıyorsanız en azından geldiğiniz sayfada bulunan yorumlara yada 1-2 sayfaya yorumlar yazsanızda olur.
bu arada sabah tartıldım ve çok mutlu oldum
2 kilo vermişim
82,5 kiloyum
bu arada sabah tartıldım ve çok mutlu oldum
2 kilo vermişim
82,5 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?