• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar :))
haftasonu olunca geç kalktım yine ama dünden iyidir yine :))
kahvaltı;
2 bardak su
sucuklu yumurta yaptım ama çok yemedim
1 küçük zeytin
2 lokma bal
ve şekersiz çay

Kızlar bugün bilgisayara pek bakmamaya çalışacağım ders çalışmayı düşünüyorum hepinize iyi günler ..

çalış hayatım bencede,zaman akıyır bir bakmışsın sınav günü gelmiş.sonrada ahh keşke şu zamanda ders çalışsaydım diye düşünmeden edemiyor insan.
aslında benimde ders çalışmam gerek bende bugün başlıycam artık yoksaa sana yazdıklarımı ben yapıcam:9:

Kızlarrr
bende bugunu yazıp cıkmam lazım
eee malum bugun pazar
kocısle gezelım bıraz :D

Sabah
1 haslanmıs yumurta
lor peynır
2 catal loght peynır
sekersız cay

kızlar bugunden ıtıbaren bu cayı uygulucammm

Küçük bir taze zencefil soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır. Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir. Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.
Angelına bununla 11 kg vermıs dogum sonrası
ya tabı 11 vercez dıye bırsey yok ama yardımcı manasında kullanıcam
faydasını gorenler olmus :)

Küçük bir taze zencefil soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır. Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir. Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.

sedacım çayı kullananlar nasıl yorum yapışlar azcık daha konuyu açarmısın?
denenebilir bişey çünkü:44:
birde aç karnına mı yada tok karna mı içilir bu çay,nasıl tüketicez kısacası :))

Son düzenleme:
Herkese günaydın desem ayıp olur mu acep:25: yeni kalktım alarm falan halt etmiş...tüm gece almanyadaki arkdsmla konuşunca:) ama özlemişim napiim:69:
sanırım regl olcam yüzüm sivilce midem altüst... bakalım ne yapıcam...
bugün başlıyorum diete cidden kararlı olmam lazım artık hele bide regl varsa kaçırmamak lazım bu fırsatı, malum insan hastayken diet yapabiliosa zaten metabolizma hızlı oluyor daha kolay kilo verebiliyor ama regl sonrası belli oluyor bu:) bakalım ne olcak...
bu arada benmde tüm gün modem kapalı olcak kusura bakmaın simdiden 2-3gun kasmam lazım kota 4.5olmuş nası oluo anlamadım ama....

bu arada kilomu yazayım unutmadan Ad1cim kaydedilecek olan baslangıc kilom 68.4:59:

planımı yazayım ancak akşam girerim çünkü,
şu 22günde 8kg dietini uygulayacagım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/374331-22-gunde-8-kilo.html
tabi saat13:30da kalktıgım icin kahvaltıyı es gecmeyi planlıorum...direk öğle yemeği...

evde lor peyniri vardı, lorpeynirli salata yapıcam
ama önce 2bardak su icsem iyi olur sanırım çok unutuyorum di mi:26:
sonracıma 1adet bitki cayı artık form mu olur, elma ya da kırmızı meyve mi olur bilmiyorum...
ardından ders ve acıkırsam ortalıktan tüm aburcuburları kaldırıyorum elma ya da salatalık yicem..
gecen sefer kilo verme işlemlerimi uygulucam öncelikle, tuz kesinlikle yok sadece peynirden alıcam, yetmez diyeblirsiniz ama inanın feci peynir yiyorum bu konuda taviz veremiyorum:69:
sonracıma yag sadece zeytinyagı
bide bugün su mekik olayına baslasam iyi olcak...

gerçekten bir değişime ihtiyacım var ve başladım:) dün saclarımı kestirdim kırıklardan kurtuldum, şimdi sıra bedendeki kırıklar:60: sonra içime geçerim:77:
akşama da mercimek corbası yapayım diyorum...
yine de aksam tüm yediklerimi yazarım ok.. görüşürüz kendinize iyi bakın...

İyi eğlenceler Neyneyse ...
sağol canım. ankara pek güzeldi bugün. sen sınavlara çalışıyorsun, sana da kolay gelsin.

Kızlar bugün bilgisayara pek bakmamaya çalışacağım ders çalışmayı düşünüyorum hepinize iyi günler ..
kolay gelsin.:81:

günaydın kızlar :))
haftasonu olunca geç kalktım yine ama dünden iyidir yine :))
kahvaltı;
2 bardak su
sucuklu yumurta yaptım ama çok yemedim
1 küçük zeytin
2 lokma bal
ve şekersiz çay
kahvaltın çok güzel. günün de öyle geçmiştir inşallah.

canım zararlı olduğunu sanmıyorum ama ben sana bakıyorum epey deneycisin sen:) deneyci olman kötü değil tabi ama çok fazla şey denemk iyi olmuyor. benim sana tavsiyem öncelikle yeşil çayı normal içmeyi alışkanlık haline getir. yağları yakmada bu kadar uğraşmadan da başarılı olursun düzenli yeşil çay içersen.

İyi iyi bir şey kaçırmamışım.
Sabahtan beri ancak 2 saat ders çalıştım ama kendimi cidden verdim o 2 saatte ve harika oldu.
Arkadaşlar saolsun odada çalışma diye tutturdular biliyorlar çalışamadığımı.
Haftaya dansa başlamayı düşünüyorum hatta karar verdim gibi
Bachata :66::66::87:
Fiyuce bizim eşleştirmemiz iyi olmuş galiba.
Kilolarımız birebir gibi.
Regl zamanlarımız da aynı :9:
Ben de bugün oldum.
Madem dikkat edeyim ben de bittikten sonra farkı göreyim.
Neyneyse valla hiç dışarı çıkasım yoktu bugün bahanem oldu arayanlara .. ( züğürt tesellisi olsun bu da )
Akşam koşmaya çıkarım artık ..
Ben bir bakayım dedim çalışmaya devam şimdi ..
Görüşürüz kızlar

bu arada ben öğle akşam arası araöğünümüde yaptım;
saat 2 gibi bir mandalina
beşi bir yerde form çayım
2 bardak su
ve bir adet küçük portakal :))
akşama ise;
bir kepçe tarhana çorbası
5-6 yemek kaşığı karnabahar
ekmek yemediğim için 3 yemek kaşığı pilav yanına barbunya(konserve)
az yoğurtta yiyebilirim 2-3 kaşık kadar
biraz çok gibi gözüküyo sanırım ama hepsinde azar azar yiyceğim
sonraki aram ise yine meyve olur.bu sefer bir elma yiycem
akşam yemeğinden sonra kızlar kahveye beklerim :)))

kahvaltı: sosisli yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin ve 1 dilim ekmek. 2 bardak çay.
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: 1 kase tarhana çorbası, 2-3 kaşık makarna ve salata
ara: 1 kase nar.

2 kupa yeşil çay içtim. akşama Allah kerim.

kahvaltı: sosisli yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin ve 1 dilim ekmek. 2 bardak çay.
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: 1 kase tarhana çorbası, 2-3 kaşık makarna ve salata
ara: 1 kase nar.

2 kupa yeşil çay içtim. akşama Allah kerim.

kahvaltın güzel olmuş ama yumurta yanında çok güzel olsada beyaz peynir yenmemli diye biliyorum,tercih edeceksin yani ya beyaz peynir yada yumurta:44:

haftasonları daha bile durgun olurdu topik, ama aştık bunu. bence oldukça hareketli artık. yumurta peynir olayını ilk defa duydum:)) ama canım bu kadar ince düşünemem:)) bir yerden sonra olduğu kadar olsun yaw, kilolu da hayat devam ediyor:P

haftasonları daha bile durgun olurdu topik, ama aştık bunu. bence oldukça hareketli artık. yumurta peynir olayını ilk defa duydum:)) ama canım bu kadar ince düşünemem:)) bir yerden sonra olduğu kadar olsun yaw, kilolu da hayat devam ediyor:P

:9::9::9:ama öyle düşünme canım,zaten öle düşüne düşüne gelmedik mi bugünlere :(

:60::60: yok canım ben çikolata ve tatlı yiyerek bugünlere geldim:)) bir de yemek porsiyonlarım çoktu, 2 tabak makarna yerdim mesela. yoksa peynir yumurta hep aynıydı:)

Back