Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün bilgisayara pek bakmamaya çalışacağım ders çalışmayı düşünüyorum hepinize iyi günler ..
kızlar bugunden ıtıbaren bu cayı uygulucammm
Küçük bir taze zencefil soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır. Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir. Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.
Angelına bununla 11 kg vermıs dogum sonrası
ya tabı 11 vercez dıye bırsey yok ama yardımcı manasında kullanıcam
faydasını gorenler olmus :)
sağol canım. ankara pek güzeldi bugün. sen sınavlara çalışıyorsun, sana da kolay gelsin.İyi eğlenceler Neyneyse ...
kolay gelsin.:81:Kızlar bugün bilgisayara pek bakmamaya çalışacağım ders çalışmayı düşünüyorum hepinize iyi günler ..
kahvaltın çok güzel. günün de öyle geçmiştir inşallah.günaydın kızlar :))
haftasonu olunca geç kalktım yine ama dünden iyidir yine :))
kahvaltı;
2 bardak su
sucuklu yumurta yaptım ama çok yemedim
1 küçük zeytin
2 lokma bal
ve şekersiz çay
canım zararlı olduğunu sanmıyorum ama ben sana bakıyorum epey deneycisin sen:) deneyci olman kötü değil tabi ama çok fazla şey denemk iyi olmuyor. benim sana tavsiyem öncelikle yeşil çayı normal içmeyi alışkanlık haline getir. yağları yakmada bu kadar uğraşmadan da başarılı olursun düzenli yeşil çay içersen.kızlar bugunden ıtıbaren bu cayı uygulucammm
Küçük bir taze zencefil soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır. Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir. Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.
Angelına bununla 11 kg vermıs dogum sonrası
ya tabı 11 vercez dıye bırsey yok ama yardımcı manasında kullanıcam
faydasını gorenler olmus :)
saol canım,günüm hep evde dinlenerek geçti diyebilirim,yemek yapmak hariç,yaklaşık 1 saattir ayakta kalınca haliyle topuklarım ağrıdı,neyseki yemek ii tamam:))kahvaltın çok güzel. günün de öyle geçmiştir inşallah.
merhaba melankoli canım. ben ara ara bakıyorum ama öyle koşturmaca işte hep.
kahvaltı: sosisli yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin ve 1 dilim ekmek. 2 bardak çay.
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: 1 kase tarhana çorbası, 2-3 kaşık makarna ve salata
ara: 1 kase nar.
2 kupa yeşil çay içtim. akşama Allah kerim.
haftasonları daha bile durgun olurdu topik, ama aştık bunu. bence oldukça hareketli artık. yumurta peynir olayını ilk defa duydum:)) ama canım bu kadar ince düşünemem:)) bir yerden sonra olduğu kadar olsun yaw, kilolu da hayat devam ediyor