• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

peynir ve yumurta neyse de şu proteinle karbonhidrat karıştırmayın diyorlar ya, o kafamı karıştırıyor. işte tavuklu pilav yemeyecekmişiz. ya tavuk ya da pilav tek başına. yopurtlu makarna da olmuyor aynı mantıktan. buna acaba mı diyorum? çünkü bu kombinasyonlara ben bayılıyorum.

peynir ve yumurta neyse de şu proteinle karbonhidrat karıştırmayın diyorlar ya, o kafamı karıştırıyor. işte tavuklu pilav yemeyecekmişiz. ya tavuk ya da pilav tek başına. yopurtlu makarna da olmuyor aynı mantıktan. buna acaba mı diyorum? çünkü bu kombinasyonlara ben bayılıyorum.

evet bende hep duymuşumdur diyette karbonhidart ve protein birlikte yenmemesi gerktiğini ama hiç gerçekleştirememişimdir :)):1:
bu arada bende tatlıya olan düşkünlüğüm ve zaten kilo almaya çoook müsait bünyemle geldim bu hallere:14:

ramazan ayından beri diyetteyim aslında. ramazanda yediklerime dikkat ederek başladım. bol su içtim. yeşil çaya da o zaman başladım. hem iftardan sonra hem de sahurda içiyordum. iftarda az az her şeyden yiyordum ama az ekmek yiyordum. bol bol da karpuz yiyordum:)) ramazan sonu tartıldığımda öyle büyük şaşkınlığa uğramadım:90: ramazanda kilo vermeyi beklememek lazım diye düşünüyorum zaten. ancaak incelmişsin diyenler oldu ki bunun yeşil çayın marifeti olduğunu düşünüyorum, tabi Allahın izniyle:) ramazan bitimi de eylül sonu gibi sanırım buraya üye oldum. kk'ya önceden de üyeydim ancak diyet gruplarını sonradan farkettim, tabi o an bir ampül yandı. ramazanı da sayarsan ağustostan beri uğraşıyorum ama takımlarda eylülden beri burdayım. çok şükür kilo veriyorum, bugün herkes çk zayıflamışsın dedi mutlu oldum:)) halbuki benim daha 10 küsür kilo fazlam var. demek ki artık farkediliyor.:108:

Kızlar bir bakayım dedin nasılsınız ..
Yorgunum hiç halim yok çalışmaya.
1 saate yakın yürüdüm şimdi duşa gireceğim nescafe içip çalışmaya devam ama bilgisayarı kapatmayacağım bu sefer

canım, hangimizin bünyesi kiloya meyilli değil ki? bir kaç tane Allahın sevgili kulu var, onların metabolizma süper çalışıyor:113: bence iradeyi kuvvetlendirmek lazım, benimki çok zayıf(tı). güçleniyor artık inşallah.

hoşgeldin masalcım. ne iyi yapmışsın yürümekle. ben de bir dışarı çıkayım diyorum ama canım istemiyor.
afiyet olsun melankoli:56:

slm kızlar nasılsınız?
bende evdeydim sabah kahvaltı yaptık ortalık topla kızı uyutt brnde uyudum biraz kalktık yemek derken biraz parka cıkardım akşam oldu

Biraz açılayım diye çıktım..
Gerildim iyice çalışacağım çalışayım derken ..
Bilgisayar açık ben de buralardayım.

hoşgeldin eminecim. yine hamarat bir gün geçirmişsin.

kızlar ben biraz dışarı çıkayım, oğlanı annemler çıkarmıştı. otur otur nereye kadar? az hareket olsun. akşam görüşürüz inşallah.:80:

İyi iyi bir şey kaçırmamışım.
Sabahtan beri ancak 2 saat ders çalıştım ama kendimi cidden verdim o 2 saatte ve harika oldu.
Arkadaşlar saolsun odada çalışma diye tutturdular biliyorlar çalışamadığımı.
Haftaya dansa başlamayı düşünüyorum hatta karar verdim gibi
Bachata :66::66::87:
Fiyuce bizim eşleştirmemiz iyi olmuş galiba.
Kilolarımız birebir gibi.
Regl zamanlarımız da aynı :9:
Ben de bugün oldum.
Madem dikkat edeyim ben de bittikten sonra farkı göreyim.
Neyneyse valla hiç dışarı çıkasım yoktu bugün bahanem oldu arayanlara .. ( züğürt tesellisi olsun bu da )
Akşam koşmaya çıkarım artık ..
Ben bir bakayım dedim çalışmaya devam şimdi ..
Görüşürüz kızlar

cnm reglken metabolizma daha hızlı calısır, ama vücut su toplar zaten bu yuzden hastayken kilo alırsız bitince gitmiş olur.. ama eger dikkat eder de çikolata vs abanmazsak kilo kaybı normalin nerdeyse 2katı oluyor.. valla bende de karın agrısı basladı ama hala regl olamadım...
bu arada pztrsi antyadan gelmistim tatilden salı tartılmıstım tam 69kg idim, şimdi 68.4bile süper bi sonuc olsa gerek, umarım verebilirim azimliim:)

ders calısmana sevindim darısı bana.. ben sevgili dertleri sonrası depresyona girmeyim die mi ne tüm arkdslar yanımda bugunde biri geldi az once yolladım 1saate baska bi arkds geldi, iyi gelio ama ders calısamıyorum:25:
bu arada ben öğle akşam arası araöğünümüde yaptım;
saat 2 gibi bir mandalina
beşi bir yerde form çayım
2 bardak su
ve bir adet küçük portakal :))
akşama ise;
bir kepçe tarhana çorbası
5-6 yemek kaşığı karnabahar
ekmek yemediğim için 3 yemek kaşığı pilav yanına barbunya(konserve)
az yoğurtta yiyebilirim 2-3 kaşık kadar
biraz çok gibi gözüküyo sanırım ama hepsinde azar azar yiyceğim
sonraki aram ise yine meyve olur.bu sefer bir elma yiycem
akşam yemeğinden sonra kızlar kahveye beklerim :)))
cnm gördügüm kadarıyla yediklerin icinde saglıksız bişey yok:) ben begendim diyebilirim... bu arada pilav ya da makarnayla yogurt olmamalı diye bisey duymustum ama ben ikisini de yogurtla sevenlerdenim... sırf bu yuzden dietteyken genellikle persembe gunler lapa günüm olur, pirinc lapası yagsız tuzsuz yogurtlu yada salatayla yerim fena ödem attırıo tavsiye ederim... öyle bi pirinc manyagıyım ki lapası bile güzel geliyor:56:
kahvaltı: sosisli yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin ve 1 dilim ekmek. 2 bardak çay.
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: 1 kase tarhana çorbası, 2-3 kaşık makarna ve salata
ara: 1 kase nar.

2 kupa yeşil çay içtim. akşama Allah kerim.

hayranım bu yeşil çay içebilmenize ve zeytin yiyebilmenize ya... 2si de sevmediğim şeyler... ve gercekten saglıklılar.. ah bide ben ögrenebilsem:)

bu arada tarhana corbası yazdınız okadar canım cekti :)
de istda bi kafe satıyormus özel undan yapılmış kilosu 30tl, istdaki amcama söylicem ankya gelirken bana da alsın getirsin aylar oldu icmeyeli:30: ne oburum yaa acıktıgımdan mı ne herseyi canım cekiyor:30::30:

ramazan ayından beri diyetteyim aslında. ramazanda yediklerime dikkat ederek başladım. bol su içtim. yeşil çaya da o zaman başladım. hem iftardan sonra hem de sahurda içiyordum. iftarda az az her şeyden yiyordum ama az ekmek yiyordum. bol bol da karpuz yiyordum:)) ramazan sonu tartıldığımda öyle büyük şaşkınlığa uğramadım:90: ramazanda kilo vermeyi beklememek lazım diye düşünüyorum zaten. ancaak incelmişsin diyenler oldu ki bunun yeşil çayın marifeti olduğunu düşünüyorum, tabi Allahın izniyle:) ramazan bitimi de eylül sonu gibi sanırım buraya üye oldum. kk'ya önceden de üyeydim ancak diyet gruplarını sonradan farkettim, tabi o an bir ampül yandı. ramazanı da sayarsan ağustostan beri uğraşıyorum ama takımlarda eylülden beri burdayım. çok şükür kilo veriyorum, bugün herkes çk zayıflamışsın dedi mutlu oldum:)) halbuki benim daha 10 küsür kilo fazlam var. demek ki artık farkediliyor.:108:
zaten işin en güzel tarafı bu, ben şahsen kilo verirken cogu zaman kac kilo gittiginden cok nekadar gitmiş gorunuyor ona bakıyorum o yuzden ölcülerini al derim cidden işe yarıyor:) ne kadar sürede kac cm incelmişsin emin ol bu kilo kaybından daha büyük zevk veriyor. cunku aslında istediğimiz ince görünmek, tartıda ne cıktıgı değil olay o sadece gösterge :34:

kızlar suana kadar yediklerimi yazayım sonra yemek yapmaya kaçıcam cünkü feci acıktım:56::56:

2ye dogru kalkmıstım hliyle kahvaltıyı atladım.2den beri toplam tükettiklerim;

toplamda 3 bardak su:64: (bardak 250mllık falan büyük yani)
1koca kase dolusu karısık salata içinde lor ve beyaz peynir karısımı ve cok az zeytinyagı vardı tuz yok.

sonra kafedeydim arkdsla
2kupa çay(şekersiz sadece cok acıktım die 1kesme şeker kemirdim)

ve eve yeni geldim acıkmıs durumdayım... çorba yapmayı dusunuyorum su diete uymak adına.. hazırcorbaların hepsi yasak bana, yaglı salcalı bisiler de yapmak istemediim icin mısır sehriyesiyle şehriye corbasından da vazgectim..
en iisi havuclu patatesli mercimek corbası yapmak, en yagsız tuzsuzundan... bugünü bozmazsam tmmdır ilkgün benm icin cok onemli cunku ozaman bi alkıs isterim:69::69:
karnım agrıo bari şu regl de gelse de hemen cuma olmadan bitiverse kilom fazla cıkarsa depresyon modunda olurum çunku...
hadi ben kactım... yemegi yapana kadar da bi elma yemeyi dusunuyorum midem yanmaya basladı yoksa kendimi ac hissetmiyorum aslında:30:

Afiyet olsun Fiyuce ..
Su tüketimine dikkat edersen çok daha iyi olacak 2 litre oldu benim bugün daha içerim de ..
Biraz daha ders çalışmam lazım ama yorgunum biraz uyusam mı diye düşünüyorum.

Afiyet olsun Fiyuce ..
Su tüketimine dikkat edersen çok daha iyi olacak 2 litre oldu benim bugün daha içerim de ..
Biraz daha ders çalışmam lazım ama yorgunum biraz uyusam mı diye düşünüyorum.

Ya iste ilk ac karnına 2bardak ictim, resmen midem agzıma geldi zorluyorum kendimi su icmek icin...
ama alıştırıcam bi şekilde, okadar az su iciyorum ki 1damacana su 1ayda zor bitiyor bazen bitmiyor bile:53:

bu arada arkdslar Multibionta die bi vitamin varmıs arastırıyorum, derdim bagırsakların calısmaması bir de vitamin eksiklii var vücutta ama vitaminler istah acıyor, nette suan en cok önerilen bu kullanan var mı aranızda? yarın eczaneye sorucam varsa alayım diyorum, hem icinde bugday gluteni de yokmus kullanabilirim, probiyotik ürünlerin cogunda bugday var cunku yasak bana ama bunda özellikle belirtmişler yok die...

ay hala burdaım gitsem ii olcak gelrm sora hemen yemek hazırlıına:34::34:

1 damacanayı 2 kişi 1 hafta olmadan bitiriyoruz biz :S
Alıştıralım seni suya bir an önce ..
Hiç duymadım vitamini ..
Ama bağırsaklarının çalışması için elma sirkesini tavsiye edebilirim.

canım, hangimizin bünyesi kiloya meyilli değil ki? bir kaç tane Allahın sevgili kulu var, onların metabolizma süper çalışıyor:113: bence iradeyi kuvvetlendirmek lazım, benimki çok zayıf(tı). güçleniyor artık inşallah.

haklısın canım:)
sanırım benim irade de şahlandı( nazar değdircem kendime) kerdeşim şimdi yine çikolata yermisin dedi bende sen ye ben istemiyorum dedim:63::9:

kızlar geldımm :D
ama gıdıcem hemen
mısafırım var :D
Bugun ceza kabulum
cunku mangal partısı yapdık :18: :43: :47:
Anlıcagınız salata et ekmek goturdum
bır hafta boyunca ılk defa bole oldu
:5:

Back