• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne biliyim evde sıkıldı evden cıkamya cıkmaya bunalıma gircem pcde olmasa
eşim olsa bişeycik istemem:69: 1saatgeldi cok mutlu oldumm şimdi msj atmış dahada mutlu oldum
nişanlıyken telle bi konuşurduk saatlerce herkesin ağzı acık kalırdı helen öyleyiz ama tel yasak arada gizli konuşuyozz:37:
msjlaşmayıda özlemişim faturalı olunca fazla kullanmıyoduk nöbette nostarji yaptıkkk:69:

maşallah birlikteliğinize,ALLAH nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

kızlar geldım
ama cok kotuyum
:5: :5:
cıkdık dısarı bır tane saleple yanında su mınıcık kandıl sımıtınden 2 tane yedım evdede muz
senmısın yıyen
hepsını cıkardım :((
oyyy salepdevardı bırsey ama anlamadım :5:

Sedacım ne oldu kiş öyle çok geçmiş olsun ..
Hemen battaniyenin altına gir yada bir duş alda rahatla ..
Hoşgeldin Neyneysecim ..

Öncelikle eşini kutluyorum evlenip hala romantik kalabilen bir erkek :46::46:
Ve size nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::69:
tşk cnm allah sanada nasip etsin:nazar:
maşallah birlikteliğinize,ALLAH nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
saol tatlımm darısı başına:nazar:
kızlar geldım
ama cok kotuyum
cıkdık dısarı bır tane saleple yanında su mınıcık kandıl sımıtınden 2 tane yedım evdede muz
senmısın yıyen
cnm gecmiş olsun dikkat aman yüklenmee birden

kızlar nabersiniz? ben bi geçmişe bakayım.

iyi cnm nerelerdesin

eminecim kolay gelsin canım. ben geçmişi okumayı anca bitirdim, bu kızlar ne kaynatıyorlar burda maşallah:) takımın bu haline bayıldım ben, sürekli paylaşım oluyor. ben de kayınvaldemle çay içiyorum canım. o varken fazla bilg başına oturamıyorum.

sedacım,

sen niye kusuyorsun böyle canım? yediklerinden çok mu pişman oluyorsun. geçen seferde bir şey yedikten sonra kusmuştun diye hatırlıyorum.

ben geldimm kızlar yemeğimi yedimm koçisi yolladım bulaşıklar duruyo makineyi boşaltmam sonra yerleştirmem gerek pek tembelleştim:26:
1kase corba
1dilim ekmek
3köfte,2kaşık kadar salcalı soslu patates
türk kahvesi yaptım içemedim üstüme döküldü kıza bakcam derken yandımm:43:
salep aldırdım 2kere gitti geldi
baklava koydum yanınada ben yemeğim oda cok yemesin diyee onuda unutmuş 2.ye geldii:46:
gecmişe baktım biraz
fiyuce gecmiş olsun tatlımm dikkat et cnm kansızlığamı dayalı bu hastalık benim kızımdada kansızlık var ilaç kullanıyoz
masal ders calışıyomuş iyi dersler
seda sende iyisindir inş

fiyucecim geçmiş olsun,ama dikkat etmelisin bence daha sonrası için,ALLAH acil şifalar versin ehmenceceik düzelirsin inş. :34:

teşekkürler kızlar... umarım kısa zamanda düzelir.. elacım şimdi bu hastalıgın bebeklerde belirtisi farklı normalde bebeklikte başlıyor hastalık ve genetik etkisi fazla diyorlar, dogrusu bende de ne genetik ne de bebekken basladı bu yıl haziranda ögrendim ben...tahmini 15-17yasında basladıgını dusunuyoruz..
teshisi biraz zor ama bebeklerde ana belirti;
*bugday türevi tahıllar tükettiğinde karın ağrısı, bulantı, aşırı ishal sıvı kaybı
*büyüme geriliği
eğer bunlar varsa şüphelenebilirsin. yoksa şüphelenme derim. çünkü bu hastalıgın cogu belirtisi kansızlıkla aynı bu yüzden benim gibi pek çok kişiyi yıllarca demir eksikliği anemisi zannedebiliyorlar.
eğer belirtiler benziyorsa 1kan tahliliyle anlasılıyor ümminolojide yapılıyor kan tahlili15günde sonuc cıkıyor ama drunuz varsa zaten süphelense yapardı korkma derim:34:
Yürümeye diye çıktım 1 saat koştum kızlar :)
Eminecim hala ders çalışamadım ..
Hava soğuk mu ki aslında daha da soğumadan elaya da biraz hava aldırsan iyi olmaz mı?
maşallah maşallah... ben de zorla cıktım dısarı kafedeki arkdslara kan sormak icin.
bu arada sen de ankaradaydın masal cevrende b rh(+) kan varmı? bi lösemi hastasına yarın 2ünite lazım da sabahtan beri arıyoruz bulamadık. cebeci hastanesinde yatıyor hasta ank üninin.

bu arada kahve ishali keser normalde 1cay kasıgı yutarsan, ama bende de sindirimi kolaylastırıcı etkisi var...
ne biliyim evde sıkıldı evden cıkamya cıkmaya bunalıma gircem pcde olmasa
eşim olsa bişeycik istemem:69: 1saatgeldi cok mutlu oldumm şimdi msj atmış dahada mutlu oldum
nişanlıyken telle bi konuşurduk saatlerce herkesin ağzı acık kalırdı helen öyleyiz ama tel yasak arada gizli konuşuyozz:37:
msjlaşmayıda özlemişim faturalı olunca fazla kullanmıyoduk nöbette nostarji yaptıkkk:69:
elacım maşallah cidden darısı bize... ben de kadersizlerdenim daha böylesi çıkmadı kesin evde kalıcam:25::18: :9:

kızlar geldım
ama cok kotuyum
senmısın yıyen
seda bikac gundur yaglı seyler yemediysen kandil simiti dokunmus olabilir. bunye cogu zaman yemediği bişeyi tüketince garipseyebiliyor.. dikkat et kendine gecmiş olsun:69: umarım iyisindir şimdi...

kızlar nabersiniz? ben bi geçmişe bakayım.

hoşgeldin:) bende yeni geldm

***bu arada bikac saattir dısarıdaydım..her ne kadar hala diet moduna girememiş olsam da tüm gün tıkınışlarımın aksine saat8:30dan beri bişey yemedim:64: sadece 1nescafe 1bardak çay

Back