Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun Fiyuce
Umarım geçer bir an önce cidden zor bir hastalıkmış.
İlk kez duydum ama ..

saol cnm geçicek inşallah zaten agzıma asla bugdaylı bisi sokmuyorum olay bende bitiyor yemezsem bisey olmaz...sadece ilk2yıl cok onemli bunyem düzeliyor diye:)

Allah yardımcın olsun cnm
bende sımdı arastırdım gercekden zor
pekı belırtısı neydıde
doktora gıtmısdın cnm ?

sedacım söyleki genel belirtiler kilo kaybı ishal bulantı mide agrısı ve kansızlıkta gorulen belirtiler...
bende ne bulantı ne kusma ne ishal ne kilo kaybı hicbisi yoktu..
ergenlikten beri kanım var(hemoglobin normal) ama ferritin,demir,b12,folik asit yerlerde idi.. hematoloji bolumlerinde 3ayda bi muayene modu yasıyordum, en son gazi tıp fak.de 1.5yıllık bi demir b12 folik asit hapları ile tedavi ve düzelmeyen sonuclardan dolayı endoskopi yaptılar, ülser beklioduk incebagırsak alerjisi çölyak çıktı...
anladıgımız kadarıyla 10yıldır cektiim kan degerleri düsüklüğü sebebi de buymus cunku haziranda teshis konuldu, eylül kontrolunde ki 3ay diete tamamen uydum tum kan degerlerimde yukseliş vardı... sıradaki kontrol martta...
aslında zor diil diet, ama işte dışarda bisi yiyemiosun, temel tahılın mısır oluyor resmen...
makarna,ekmek,şehriye vs,bulgur,irmik,kadayıf, ve bunlarla yapılan hersey yasak, çorbanda bile un senin kendi unundan olcak bugday unu galeta unu olmayacak.

izin verilenler de pirinc unu,patates unu, dr tarafından recete verilen özel unumuz,mısır unu, karabugday unu vs..
herseyi bunlarya yapıosun..
makarnam devletten ayda ort 4makarna falan alabiliyorum mısır makarnası italyadan getirilio, şehriye desen oda öyle... devlet guvencen yksa cok pahalı ama
özel unun kilosu20-25tl
makarna 13tl
şehriye 10tl
tabi gofret çikolata biskuvi kısmına hic girmiyorum..
150grlık galeta 12tl olur mu son kullanma tarihi yakın die ucuza satıolardı 5tl verdim gecen canım cok istedi die..

bu halde nası kilo alıyorm hala çözemedim

Cnm cıdden zormus
off paraya bak ya :S
demekkı vucundunla alakalı cnm
ama sen kendını tamamen dıete adama ALlah korusun
doktorunund edıklerınden yuru hep

Cnm cıdden zormus
off paraya bak ya :S
demekkı vucundunla alakalı cnm
ama sen kendını tamamen dıete adama ALlah korusun
doktorunund edıklerınden yuru hep

ya ben aslında cok saglıklı beslendiğimi düsünüyorum...tamam çekirdek cips cok severim ama zaten cips bi lays classic bide ruffels original e izin var.peynir manyağıyım, hicbisi vermesinler günlerce peynir ve yogurt yiyebilirm.
troit vs de normal ya anladıgım kadarıyla durum şu,

önceki kan degerlerim drun dediine göre hamile bi kadından daha düsükmüş, simdi vucudum düzelirken sanırm hamile kadın tepkisi veriyor hersey kilo oluyo

süt icmem kahvede belki, bamya asla yemem, kahveden vazgecmem ki selülit deposuyum göbegimde bile var yeşilçaydan neffret ederim,siyah çay icmem ama onun dısında envai cesit bitki cayı içerim
bide su icmeyi unutuyorum

Tamam fiyuce biz sana bol bol su içmeni hatırlatıyoruz ..
Ama kilo vermekten önce amacın doktorun dediklerine uymak olsun ..
Umarım geçer bir an önce ..

Tamam fiyuce biz sana bol bol su içmeni hatırlatıyoruz ..
Ama kilo vermekten önce amacın doktorun dediklerine uymak olsun ..
Umarım geçer bir an önce ..

Dra göre tek unutmamam gerekn sey protein... malesef protein eksiklii derdimiz oluomus bugday tuketmediimiz icin.. onu da her gun yumurta artık..

siz şu diet hakkında ne diosunuz yapan kisiyle boym kilom uyuyor gorunuo uygulasam mı ki,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/374331-22-gunde-8-kilo.html

elaifiyuceimasal ve seda selam kızlar :)))
yazmadan önce şöle bir geçmişe bakayım dedim,ne kadar çok paylaşım olmuş,kaynatmışsınız :))
unutmadan neler yediğimi yazayım
geç kalktığım için düzen bozuldu biraz ama toparlamaya çalıştım sanırım,
2 su bardağı su
beşi bir yerde form çayı
kavurma yedim ama yağsız et 7-8 tane
bir dilim ekmek (orta boy)
yanında da şekersiz çay
ara saat 2 gibi bir mandalina
2.ara 4 gibi 3 tane kepekli galeta
1 pek şişe su
eve geldim ve yine 2 bardak su içtim
1,5 kepçe mercimek çorbası
6 yemek kaşığı fasulye (konserve)
yeşil salata
yarım dilim ekmek
şimdi de tekrar beşi bir yerde form çayımı içtim
saat 9 gibi meyve yerim
klasik 2 mandalina yarım nar :)))

Mercimek çorbasını çok severim ve bir türlü bıkmıyorum :)
Afiyet olsun melankoli ..
Sabah yazmıştım diye sabahı yazmadın mı yoksa öğlen öğün mü atladın anlayamadım biraz karışık yazılmış gibi geldi.
Ama yediklerine bakınca kaçamak yok güzel ..

hoşgeldin:)
cidden feci bi gecmis sayfası vardı,dun aksam girmemistim bi girdim 20sayfa okudum:)

Fiyuce diyete göz attım ..
Eğer kilolarınız da yakınsa bence yapılabilecek bir diyet.
Hem pratik şeyler var hem de acıkılacağını düşünmüyor.
Deneyebilirsin bence.

Kızlar topiğimiz çok hareketlendi ..
Bir ara gündüz hareketliydi ama akşam sakinliyordu şimdi hangi saatte girsek birileri oluyor ..
Neyse ben gideyim yoksa çıkamayacağım.

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum 1 saat yürüyüp geleyim

kolay gelsin.. benim sogukta hic gözüm kesmiyor valla yürümeyi...

Fiyuce diyete göz attım ..
Eğer kilolarınız da yakınsa bence yapılabilecek bir diyet.
Hem pratik şeyler var hem de acıkılacağını düşünmüyor.
Deneyebilirsin bence.

benimde aklıma yattı dogrusu yuzmek feci kalori harcatıyor ama bende sabah kahvaltısındaki yagda yumurta yerine haslama yaparım..aksamlara da mutlaka corba yapmak gerekcek, hazır corba yasak olduundan en mantıklısı mercimek olur sanırm, yag koymazsam tuzu da kesersem tamamdır

bende hafiften kaçayım arkdsdan hala ses yok gidip olmadı biraz ders calısmaya calısayım:)
yarın diete baslıorm hepinize söz

ben geldimm kızlar yemeğimi yedimm koçisi yolladım bulaşıklar duruyo makineyi boşaltmam sonra yerleştirmem gerek pek tembelleştim:26:
1kase corba
1dilim ekmek
3köfte,2kaşık kadar salcalı soslu patates
türk kahvesi yaptım içemedim üstüme döküldü kıza bakcam derken yandımm
salep aldırdım 2kere gitti geldi
baklava koydum yanınada ben yemeğim oda cok yemesin diyee onuda unutmuş 2.ye geldii
gecmişe baktım biraz
fiyuce gecmiş olsun tatlımm dikkat et cnm kansızlığamı dayalı bu hastalık benim kızımdada kansızlık var ilaç kullanıyoz
masal ders calışıyomuş iyi dersler
seda sende iyisindir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…