• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese selam... Öncelikle hepinizin 3.lük derecesini kutlarım:65:darısı 1.liğe:):)

dun arkdsm vardı giremedim..birazdan bi arkds daha gelecek...Allahım çıldırıcam ya çok yoğunum gelen giden olunca benim diyet haliyle başlayamadı...
Oyüzden yarın başlıcam iice hırpaladım diyet olayını:56:
Şöyleki dün aksam 4tane kücük mucver üstüsarımsaklı yogurt + karısık salata yedim 1bardak sprite yanında:26:
Akşam 1kadeh nar şarabı:69: ama kan yapıyormuş napayım:52: kalorisi hakkında bilgim yok...
arada tabi biton tırtıklamalarım oldu.. durmadım yani...

sabahtan beri de baya bi abarttıımı düsünüyorum o yüzden hic yazmayım ben yarın baslıyor olayım olur mu... şu kısa sürede verdiren diyetlerle baslıcam böylece belki midem kücülür... cünkü cidden doymuyorum icimde bi canavar yaşıyor... perş gününe göre beden ölçülerim; kalça 100, bel 80, karın 93 idi düşünün nasıl bir göbek var bende:43::43:

Ela maşallah bi arkdsm gibi sende okadar çok kilo almadan doğumdan kurtulmuşsun..düsünüyorum da 1-2aya 25yaşındayım daha evlilik cocuk yokken boyle gobekliyim...dogum yapsam ben ne olurum acaba... ama sonraki kilo verişin de cidden belli oluyor süper gidiyorsun umarım devam eder azmin, sonrasında da hic bozulmaz:69:

Ad1 cnm ben 2gündür başlayamadım yarın bi azimle baslıyorum en sıkısından söz... yarınki kilomu başlangıc yapsak olur mu.. hem regl yaklasıyor hem 2gündür abarttım başlayamadım rejime.. haliyle yarın sabahki kilom tam başlangıc olacak olur mu?

Masal cnm maşallah süper görünüyorsun bayıldım resmine darısı bana:34:
Şu ders çalışma olayları benim icinde gecerli hic calısamıyorum ya:( gene uzamaz umarım okul... sen nerde ne okuyorsun?
Grup arkdsı olmuşuz sen ben fderya...
Cnm ben biraz kendimle ilgili bilgi vereyim...
Çölyak hastasıyım özetle, arpa bugday yulaf çavdar kepek benim için bir ömür yasak gıdalar... haliyle bunlarla ilgili hicbirsey tuketmiyorum...ama kendi unumla pek cok seyi halledebiliyorum..
Yarın başlıcam diete... bi inceleyim diyet listelerini karar veririm...

bu arada kota problemim var 4gb dolmuş bugun..suan faturaya yansıyor.. aralık 1 den itibaren kotasız netim olcak ve bol bol yazıcam söz... simdi evi temzlemem lazım 1saate bi arkds daha gelicek... yarından itibaren dietim dietsin diet modu olcak söz veriyorum:69:

Teşekkür ederim Fiyuce ..
1 aralıktan itibaren bol bol paylaşım bekliyoruz o zaman ..
Biz de güzel bir sıkalım bakalım artık kendimizi ..
Ben de bu hafta kilo verme konusunda kararlıyım .
İyi eğlenceler arkadaşınla ..
Dün hakkında yorum yapmayalım bence :1:
Ben hacettepede okuyorum Fen bilgisi öğretmenliğinde.
İyi kötü bilgim var seninle ilgili okumuştum yine tanışırız daha fazla grup arkadaşı da olduk ..
İnşallah güzel güzel kilolar veririz beraber.
Mekik çekebilirsin sanırım göbek için en iyi gelen şey ..

Son düzenleme:
kota sadece vıdeo ve bazı oyunlar ıcın degılmı cnm ???

her türlü gidiyor cnm sadece video ve oyunlarda daha fazla gidiyor ama nasıl başardım anlamıyorum... belkide kac aydır kotasız kullandıgım icin...bide 10mbit superonline a gectim...netim bayaa hızlı haliyle anlamıyorum bile kullandıgımı... ama 3gun işte kaldı.. sonra kotasızım...

Demek ki küçülmeye başlamış değil mi miden?
Çok büyük gelişmeler var sende zaten Seda ve çok azim
İnşallah hep böyle gider ..

Demek ki küçülmeye başlamış değil mi miden?
Çok büyük gelişmeler var sende zaten Seda ve çok azim
İnşallah hep böyle gider ..

İnşallah cnm
cunku artık kurtulmam lazımbu kılolarımdan
1,65 boy
87 kg dusunsene ne haldeyım saka maka 100e yaklasmısım
bırde cok yıyen bırı olarak :)

Teşekkür ederim Fiyuze ..
1 aralıktan itibaren bol bol paylaşım bekliyoruz o zaman ..
Biz de güzel bir sıkalım bakalım artık kendimizi ..
Ben de bu hafta kilo verme konusunda kararlıyım .
İyi eğlenceler arkadaşınla ..
Dün hakkında yorum yapmayalım bence :1:
Ben hacettepede okuyorum Fen bilgisi öğretmenliğinde.
İyi kötü bilgim var seninle ilgili okumuştum yine tanışırız daha fazla grup arkadaşı da olduk ..
İnşallah güzel güzel kilolar veririz beraber.
Mekik çekebilirsin sanırım göbek için en iyi gelen şey ..

Güzel bölüm, gecen yıl dersanede fen bilg ogretmenligi yapıyordum bende... çok zevkli hatta keşke fizik müh yerine fen bilg okusaydm bile dedim:77:

Evet bence de geçmiş gunleri unutalm yarın başlıyorum:34:

bu arada arkdslar bi diet buldum...dieti uygulayan arkds benimle hemen hemen aynı boy kiloda baslamıs diete.. tabi o yüzmüs..ben de evde bisiler yapmaya calıscam.. 1-2modifiye ile uygulayım diyorum ne diyorsunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/374331-22-gunde-8-kilo.html

Bu arada sözde şuan ders çalışıyorum ben :)

Sorma sözde benimde çalısmam lazım... 7aralıkta 3.kez aldığım ve veremezsem tekrar okulumun uzama sebebi olcak dersin vizesi var... pff...aglamak istiorum...

hııı bide sözde evi toplayacaktım..arkds gelcek diye ohooooo

İnşallah cnm
cunku artık kurtulmam lazımbu kılolarımdan
1,65 boy
87 kg dusunsene ne haldeyım saka maka 100e yaklasmısım
bırde cok yıyen bırı olarak :)

benmde annem 1.65 boyunda ne yapsak verdiremiyoruz kilo en son 110kgyum diyordu... hele bi yastan sora kilo vermek cok zor oluyor bi şekilde düzene girmemiz lazım sanırım....

ahh ahh cok zor cnm cok :D

aynen ya... bende kafayı yemek üzereyim... herkes çevremdeki herkes cok yemedigimi söylüyor...en azından ekmek hic yemesem aramam ki zaten benim ekmeğimin tadı falan da berbat insanın yiyesi gelmiyor... özetle yemekle doyan biriyim... evde ailemle oldugumda babam bile diet beslendigi halde firuze çok yagsız bu diyor, oyle yemek yaparım...ama niye bilmiyorum düzelmiyor metabolizmam..dra göre 2yılda anca kndine gelrmiş bunyem..o zamana kadar da kilo alımı olabilirmiş.... eee hazirandan beri zaten 5-6kg aldım.. ne yani 1.5yılda ben de 80-90olurum artık bu gidişle...durduramıyorum ya durmuyor:56:

pekı doktor sebebını soledımı
yanı nıye 1 2 yıla duzelıceksınkı
bır sorunmu varmı

Çölyak teshisi haziranda konuldu..Demir ferritin folik asit b12 tum kan degerlerim düsüktü bu hastalık yüzünden oldugunu haziranda ogrendik...sonrasında ise olay söyle gelisiyormuş,
glutensiz diyet yapıyorsun, incebağırsak bugday ve türevi tahıl tüketmediğinde 2günde kendini yeniliyor,bundan sonra haliyle yedigin besinlerden vitamin protein alabilir hale geliyorsun..ama yıllarca bugday alerjisi yuzunden tahrip olmus bagırsakların düzelse dahi insan vücudu kendini tamamiyle ancak 2yılda düzeltebiliyrmuş.. yani 2yılda hafıza problemlerim tamamen gecmis olcak, 2yıl sonunda sindirim sistemim düzelmiş olcak.. suan sadece bunyem yedigim herseyi kan eksikligimi kapatmak icin depo ediyormus...drum dikkat et demsti. hazırandan beri dikkat etmedim aynen beslendim 6kg aldım... simdi ac yasasam dert kan degerlerim ne güzel düzeliyor, tok yasasam dert bi sure sonra bu kilolar verilmez olacak.... offf offf

Allah yardımcın olsun cnm
bende sımdı arastırdım gercekden zor
pekı belırtısı neydıde
doktora gıtmısdın cnm ?

Back