Tatlım menün gayet sağlıklı olursa, ağırlık yapmaz ve uyuyup kalmazsın..Aslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söylediki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç
ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar
Ellssa cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür
6 Nisan Salı Menü Kontrolü
S salt menü çok güzel
Bravequeen menü+spor
Ellssa menü güzel+spor
berceste_ menü güzel+spor
polokey2244 menü+spor
@aysegul6666 menü
dira90 menü güzel+spor
@yeninesilsosyolog menü cıslı+spor
@ekhion menü+spor
bi-zuzu menü cıslı+spor
@Sibal57 menü güzel
begum75 menü cıslı
@candy-candy menü cıslı
LAydLiNe
Bildirimde Bulunmayanlar
@Mehtoskuzu
K krtp86
K kahvevekitapsever
@Souldfly
@knickerbockerbonde
@afrasyab08
Ben yazmıştım dün menümü ama fazla erken olmuş sanırımBen menümü erkenden yazayım çok tokum daha yiyemem zaten
Saat 12:
1 muz,1 çay kaşığı bal ve 1 paket sunta bisküvi
Saat 16:
Izgara tavuk kanat(doyasıya yedim kaç tane saymadım ama 10 net vardır)
4 yemek kaşığı türlü
Yeşil salata
Spor olarak da Leslie 3 mile yaptım 45 dk olanından
Aslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söylediki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç
ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar
Ellssa cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür
Hadi inşallahEveeet 13.takımın güzellikleriii
Bugün itibariyle ekmek, hamur işi, bakliyat ve pilavlardan uzağız..
Cuma bizim günümüz olsun
Ama hiç görmedim ben bu listeyiBen yazmıştım dün menümü ama fazla erken olmuş sanırım
Tebrikler canım öncelikle..Selam kızlar günü erken kapatıyorum ekmeksiz de gayet oluyormuş devam ettirme konusunda kahvaltı beni zorladı çabuk acıktım 1 dilim tb ekmeği yiyerek devam etmeyi düşünüyorum.
07 Nisan menüm
Kahvaltı 11.00
2 çırpılmış yumurta
1 kk süzme peynir
2 dilim hindi füme
5 zeytin
Ara 14.00
200 ml vanilyalı milkshake
Akşam 17.00
1 porsiyon fırında sebzeli somon
Su 2.5 lt yaparım
Spor
20 dk kalça bacak basen karın hareketleri
30 dk lessie 5mil
Ben çok fazla erken yazmışım utanmasam önceki geceden yazacakmışım eheheAma hiç görmedim ben bu listeyierken de olsa not alıyorum evet ama sayfa atlayınca demekki.. Çok şaşırdım
Yok ya pidman degilim ama şişkinlik olur diye dedim benim menopoz durumların var ve bugün ha bi gayret olacam zannettim yine yokBir gazla 86 dedim. Pişmanım hakim bey mi diyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?