- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Ben de bomba gibi bi sonuçla geliyorum, bol artılı
Ben hep uyuyorum mesela hiç yemeden kilo almistim geçen adet olamadigimda kendimi mehter marsina benzetiyorum üç ileri iki geriOlmaz olmaz diyetisyenin listesinin dışına çıkmazsan hiçbir şey olmaz
İyi olmaya çalışıyorum canım Amasya aşıya geldik ve eşim için şimdi de geziyoruz iyi geldi
Ben hep uyuyorum mesela hiç yemeden kilo almistim geçen adet olamadigimda kendimi mehter marsina benzetiyorum üç ileri iki geriOlmaz olmaz diyetisyenin listesinin dışına çıkmazsan hiçbir şey olmaz
Benim için de gezİyi olmaya çalışıyorum canım Amasya aşıya geldik ve eşim için şimdi de geziyoruz iyi geldidiyet anlamında daha hazır hissetmiyorum değerlerim düşmüştü ilaç almaya başladım düzelsin yenibhir diyetisyene baslayacagim
Geçmiş olsun canım, neyin var? Kan değerlerin mi düştü? Şimdi nasılsın?İyi olmaya çalışıyorum canım Amasya aşıya geldik ve eşim için şimdi de geziyoruz iyi geldidiyet anlamında daha hazır hissetmiyorum değerlerim düşmüştü ilaç almaya başladım düzelsin yenibhir diyetisyene baslayacagim
Bir gazla 86 dedim. Pişmanım hakim bey mi diyosun yaniİnşallah 87 yi görürüm bugun itibariyle biraz şişlik hissediyorum adet olursam ne ala ama olmazsam ödem artışı olur bu hafta
Hayır tatlım. Menü kontrolü yaptığımdan bu yana böyle.. 1 gün için yaparsam size haksızlık olur.. Genel konuşuyorum.ben ve candy nin dünkü menüsü size bunu düşündürdü değilmihaklısınız
Açıklama için teşekkür ederim balım. İçim rahatladıİlk üye olurken Ayşegül yazdım, bi çok kişi Ayşegül olduğu için sistem kabul etmedi, bi kaç şey daha denedim yine olmadı, benimde Kur'an daki ayet sayısı aklıma geldi, 6666 Kur'an'daki ayet sayısı yani canım.
Menü konusunda haklısın, geçen yıl çoğu zaman ayrı hazırlıyordum kendime, menü ve sporlarım çok iyiydi, 96 kilodan 66 'ya düştüm 7-8 ayda. Sanırım bu yıl aynı enerjiyi ve boş vakti bulamıyorum
Haklısın canım, inşallah öyle yaparım
Açlık kan şekerim normal çıkınca doktor gerek duydu herhalde ama haklısın sakıncalıAslında şeker yüklemesi de çok sakıncalı bir durum.
Ne güzelmiş
Hepimiz ve herşeyimiz Allah'a emanet olsun inşallah
ne guzel bak esin de destekliyor. hem o yuruyus moral de olur. insan bi rahatlamis hissediyor kendini. yapanlar nasil yapti neyin eksik sen de yaparsin. az sabir az irade. yapabilirsin zor degilAslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söylediki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç
ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar
Ellssa cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür
Eşimle beraber gecenin 3 ün de bile olsa kalkar yürüyüşe çıkardım, bu fırsatı kaçırmamalısın, hergün böyle yürüsen muhteşem olurAslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söylediki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç
ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar
Ellssa cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür
Hayır tatlım. Menü kontrolü yaptığımdan bu yana böyle.. 1 gün için yaparsam size haksızlık olur.. Genel konuşuyorum.
Rica ederim canım, bugüne kadar kimse merak edip sormamıştı sanırımAçıklama için teşekkür ederim balım. İçim rahatladı
Geçen yıl da aynı sensin bu yıl da balım. İstersen bulursun ve ben inanıyırum sana başarırsın bunu.
Hadi göreyim seni bugün itibariyle menün gayet sağlık içersin ve erken bildirimli olsun.. Can olsun, kas olsun...
Herkes, herşey üstüne gelebilir ama bizi en çok biz terkedersek yıkılırız.. Kendine sadece sen sahip çıkarsın...
Kendine iyilik yapmaya bugünden başla.. Mutlu olmak senin de hakkın
Kuzum sana fotoğraf çektim eve gecince atacağımBen hep uyuyorum mesela hiç yemeden kilo almistim geçen adet olamadigimda kendimi mehter marsina benzetiyorum üç ileri iki gericuma gelişinde göreceğiz ama en önemlisi adet olmam inşallah oluyorumdur
Benim için de gezçok özledim ya kasımdan beri gitmiyorum amasyaya
Harikasın tatlım.. Ben de indirimlerden mont manto tarzı şeyler alıcam kendime ve bu bedenime göre olmayacak.. Kilolu olduğumdan bu yıl da es geçecektim kendimi ama dün akşam edho yu izlerken, ordaki salınan hatunları görünce ampul yandı beynimdeselam kizlar
Ellssa cim sana ozenip kendime cok guzel bi pijama takimi aldim ama 38 beden. moral oldu bana. onu giyebilmek icin zayiflamayi hizlandiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?