Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sahurda bütün bunları yiyip nasıl uyuyacaksın

Kayınvalide yemek hazırlayacak ve gelin yemeyecek toparlarsin sen diyet olarak değil de koruma diyeti şeklinde yapmalısın mezun olup bitti gibi düşünme canım verilen kiloları korunması daha önemli
Ben de koruma diyeti yapmaya çalışıyorum ama, gözlemelerin mantıların su böreklerinin arasında çok zor oluyor, 65.8 ile mezun olmuştum biliyorsun, şuan 3,5 kilo fazlam var. Buraya menü yazmasam, eminim ki çok daha fazla alırdım.

Evet canım ben de ne zaman kötü karbonhidrat alsam şekerim oynuyor. Şeker yuklemesinde olan oluyor sanırım önce zirve sonra dip.
Ramazanda ben de seninki gibi beslenmeyi planlıyorum

Tatlım neden zor olsun. Bizler de ailecek diyete girmiyoruzki..
Eş ayrı ister çocuklar ayrı ister.. Aileden gelenlere ayrı hazırlanır çeşit çeşit..
Kilo vermeyi gerçekten istiyorsak menümüzü belirlemek bize düşer... Hem öz saygımız gelişir hem de başkalarının saygısını kazanırız.
Sen önce kararını ver.. Odaklan.. Bu şekilde mutsuz ve şikayet ederek nereye kadar dayanıcaksın.
Bir de baştan bu yana dikkatimi çekiyor. Menü paylaşıp sohbete katılmayınca soramıyorum. Nicindeki 6 ların manası nedir acaba?

Evet canım ben de ne zaman kötü karbonhidrat alsam şekerim oynuyor. Şeker yuklemesinde olan oluyor sanırım önce zirve sonra dip.
Ramazanda ben de seninki gibi beslenmeyi planlıyorum
Aslında şeker yüklemesi de çok sakıncalı bir durum.

Dikkatimi çeken birşey daha; menüsüne dikkat eden erkenden bildirim yapıyor. Dikkat etmeyen geç saatlerde..

Lütfen kendinize saygı duyun.. Menüleriniz bol sağlık içersin ve erkenden bildirim yapalım olur mu?

Akşam 10:00 dan önce menü bildirimi yapalım..

Menü kontrolü diyetten daha zor canım ama bence şöyle yapmalisin
Gözleme ye bugün ama yarın hafif ye üst üste yersen kilo geliyor

ben ve candy nin dünkü menüsü size bunu düşündürdü değilmi haklısınız

Ayşegül cumaya bomba bir sonuçla geliyorum gardını al

pessinus sen nasılsın canım

İlk üye olurken Ayşegül yazdım, bi çok kişi Ayşegül olduğu için sistem kabul etmedi, bi kaç şey daha denedim yine olmadı, benimde Kur'an daki ayet sayısı aklıma geldi, 6666 Kur'an'daki ayet sayısı yani canım.
Menü konusunda haklısın, geçen yıl çoğu zaman ayrı hazırlıyordum kendime, menü ve sporlarım çok iyiydi, 96 kilodan 66 'ya düştüm 7-8 ayda. Sanırım bu yıl aynı enerjiyi ve boş vakti bulamıyorum
Menü kontrolü diyetten daha zor canım ama bence şöyle yapmalisin
Gözleme ye bugün ama yarın hafif ye üst üste yersen kilo geliyor
Haklısın canım, inşallah öyle yaparım

Yavaşlatır hatta kilo vermen zorlaşır. Ama tedavisi var. Zayıfladıkça da düzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…