Sahurda bütün bunları yiyip nasıl uyuyacaksınşeker yüklemesi bana da yapılmıştı, şeker düşünce çok fena gözlerim karardı ve bayılacaktım
sonucunda bir süre ilaç kullandım, zayıfladım ve kendime geldim, şuan ilacı bıraktım
kesinlikle karbonhidratı doğal olanından ve sınırlı almak gerekiyor, yağdan ve proteinden zengin beslenince şekerim oynamıyor ve uzun süre açlığa daha dayanıklı oluyorum ama yine gün içinde basit ve kötü karbonhidrat alırsam şekerim dalgalanıyor
ramazanda sahurda yumurta+yulaf+yoğurt+peynir+zeytin+fındık+badem+ceviz tarzı beslenme planlıyorum bakalım nasıl olacak
Ben de koruma diyeti yapmaya çalışıyorum ama, gözlemelerin mantıların su böreklerinin arasında çok zor oluyor, 65.8 ile mezun olmuştum biliyorsun, şuan 3,5 kilo fazlam var. Buraya menü yazmasam, eminim ki çok daha fazla alırdım.Kayınvalide yemek hazırlayacak ve gelin yemeyecektoparlarsin sen diyet olarak değil de koruma diyeti şeklinde yapmalısın mezun olup bitti gibi düşünme canım verilen kiloları korunması daha önemli
Evet canım ben de ne zaman kötü karbonhidrat alsam şekerim oynuyor. Şeker yuklemesinde olan oluyor sanırım önce zirve sonra dip.şeker yüklemesi bana da yapılmıştı, şeker düşünce çok fena gözlerim karardı ve bayılacaktım
sonucunda bir süre ilaç kullandım, zayıfladım ve kendime geldim, şuan ilacı bıraktım
kesinlikle karbonhidratı doğal olanından ve sınırlı almak gerekiyor, yağdan ve proteinden zengin beslenince şekerim oynamıyor ve uzun süre açlığa daha dayanıklı oluyorum ama yine gün içinde basit ve kötü karbonhidrat alırsam şekerim dalgalanıyor
ramazanda sahurda yumurta+yulaf+yoğurt+peynir+zeytin+fındık+badem+ceviz tarzı beslenme planlıyorum bakalım nasıl olacak
Sahurda bütün bunları yiyip nasıl uyuyacaksın
Hayır. Akşam koyup sabah iç balım.
Kuralı bu.. Sabah aç karnına içilir.
Islattıysan beklesin canım. Yarın sabah içersin. Daha iyi yopunlaşır.hadi yaa bi heves koymuştum suya neyse bugünlük böyle olsun akşam yenisini hazırlar sabaha içerim
teşekkür ederim
Islattıysan beklesin canım. Yarın sabah içersin. Daha iyi yopunlaşır.
Tatlım neden zor olsun. Bizler de ailecek diyete girmiyoruzki..Ben de koruma diyeti yapmaya çalışıyorum ama, gözlemelerin mantıların su böreklerinin arasında çok zor oluyor, 65.8 ile mezun olmuştum biliyorsun, şuan 3,5 kilo fazlam var. Buraya menü yazmasam, eminim ki çok daha fazla alırdım.
Aslında şeker yüklemesi de çok sakıncalı bir durum.Evet canım ben de ne zaman kötü karbonhidrat alsam şekerim oynuyor. Şeker yuklemesinde olan oluyor sanırım önce zirve sonra dip.
Ramazanda ben de seninki gibi beslenmeyi planlıyorum
Menü kontrolü diyetten daha zor canım ama bence şöyle yapmalisinBen de koruma diyeti yapmaya çalışıyorum ama, gözlemelerin mantıların su böreklerinin arasında çok zor oluyor, 65.8 ile mezun olmuştum biliyorsun, şuan 3,5 kilo fazlam var. Buraya menü yazmasam, eminim ki çok daha fazla alırdım.
İnşallah 87 yi görürüm bugun itibariyle biraz şişlik hissediyorum adet olursam ne ala ama olmazsam ödem artışı olur bu hafta2 Nisan Cuma Belirlenen Hedefler
berceste_ 86 (88,1)
Ellssa 79 (80,4)
polokey2244 70 (71,3)
K kahvevekitapsever 66,9 (68)
Mehtoskuzu 77 (77,6)
S salt 85 (86)
afrasyab08 63 (64,3)
Sibal57 81,8 (82,8)
bi-zuzu 56,5 (57)
ekhion 63,7 (64,2)
@knickerbockerbonde 83 (85,1)
Dikkatimi çeken birşey daha; menüsüne dikkat eden erkenden bildirim yapıyor. Dikkat etmeyen geç saatlerde..
Lütfen kendinize saygı duyun.. Menüleriniz bol sağlık içersin ve erkenden bildirim yapalım olur mu?
Akşam 10:00 dan önce menü bildirimi yapalım..
Ben de koruma diyeti yapmaya çalışıyorum ama, gözlemelerin mantıların su böreklerinin arasında çok zor oluyor, 65.8 ile mezun olmuştum biliyorsun, şuan 3,5 kilo fazlam var. Buraya menü yazmasam, eminim ki çok daha fazla alırdım.
İnşallah 87 yi görürüm bugun itibariyle biraz şişlik hissediyorum adet olursam ne ala ama olmazsam ödem artışı olur bu hafta
Olur tabi kaptanımAllahın izniyle o mezuniyeti görürüz inşallah
İlk üye olurken Ayşegül yazdım, bi çok kişi Ayşegül olduğu için sistem kabul etmedi, bi kaç şey daha denedim yine olmadı, benimde Kur'an daki ayet sayısı aklıma geldi, 6666 Kur'an'daki ayet sayısı yani canım.Tatlım neden zor olsun. Bizler de ailecek diyete girmiyoruzki..
Eş ayrı ister çocuklar ayrı ister.. Aileden gelenlere ayrı hazırlanır çeşit çeşit..
Kilo vermeyi gerçekten istiyorsak menümüzü belirlemek bize düşer... Hem öz saygımız gelişir hem de başkalarının saygısını kazanırız.
Sen önce kararını ver.. Odaklan.. Bu şekilde mutsuz ve şikayet ederek nereye kadar dayanıcaksın.
Bir de baştan bu yana dikkatimi çekiyor. Menü paylaşıp sohbete katılmayınca soramıyorum. Nicindeki 6 ların manası nedir acaba?
Haklısın canım, inşallah öyle yaparımMenü kontrolü diyetten daha zor canım ama bence şöyle yapmalisin
Gözleme ye bugün ama yarın hafif ye üst üste yersen kilo geliyor
Kizlar bir şey soracağım benim 2 hafta önce tahlillerimde insülin direncim 4.2 çıktı. Yarın doktora gidip sonuclarimi göstereceğim ama sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Kilo vermemi yavaslatir mi mesela insülin direnci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?