Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok ben yürüyüşüme renk katmak için uğradım yarıştayım

Anladım canım yarın doktora gideceğim bakalım aonuclarimi göstermek için.

Kayınvalide yemek hazırlayacak ve gelin yemeyecek toparlarsin sen diyet olarak değil de koruma diyeti şeklinde yapmalısın mezun olup bitti gibi düşünme canım verilen kiloları korunması daha önemli

Eee ne anladıkki.. Ekmek yemedim deyince bi sevinmiştim.
Peksimet?
Makarnaya yumulma? Üstelik akşam?

Benim de.. O yüzden dün yaptım. Dünden buyana öğünüme eşlik ediyor☺

06.04.2021 Salı menüm
Ellssa

09:00 Kahvaltı
2 yumurta
peynir
çok az karışık çerez

11:00 Ara Öğün
2'si bir arada nescafe
5 fındık

13:00 Öğlen Yemeği
tas kebabı
salata

20:30 Son Öğün (bunun hiç olmadığının farkındayım, özel bir gündü biraz mecburiyetten oldu, diyet bunu affedermi bilemiyorum )
1 köfte
1 dilim yaş pasta

karışık çerez

dünkü menüm

kahvaltı 8.30
bir ankara simidi (susamlı galeta gibi düşünün baya sert bir simit)
bir sandviç
çay

ara 10.00
sade Türk kahvesi
bitter 80 cal

öğlen 12.00
1 tabak kağıt kebabı
1 kase yoğurt
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 kase mercimek çorbası
2 dilim b.ekmek

ara yok

akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
6-7 kaşık pirinç pilavı
5-6 tane mini kornişon

spor yok

su 2 lt

diyet menüsü değil sanırım

şeker yüklemesi bana da yapılmıştı, şeker düşünce çok fena gözlerim karardı ve bayılacaktım
sonucunda bir süre ilaç kullandım, zayıfladım ve kendime geldim, şuan ilacı bıraktım
kesinlikle karbonhidratı doğal olanından ve sınırlı almak gerekiyor, yağdan ve proteinden zengin beslenince şekerim oynamıyor ve uzun süre açlığa daha dayanıklı oluyorum ama yine gün içinde basit ve kötü karbonhidrat alırsam şekerim dalgalanıyor

ramazanda sahurda yumurta+yulaf+yoğurt+peynir+zeytin+fındık+badem+ceviz tarzı beslenme planlıyorum bakalım nasıl olacak

bunu bende denemek istiyorum
hatta şuan cevizi suya koyayım akşam içerim

Öyle Allah'a emanet bir menü

bugün telafi edersiniz biliyorum
yerken k.hidrattaları daha az proteinleri daha çok almaya bakın, değişimleri menüdekilere göre kendinizce yapın
ekmeğe elinizi sürmeyin onun yerine bulgur daha güzel bir seçenek mesela bunun gibi, başaracağınıza eminim, bir adım atın yeter inanın gerisi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…