Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
1 domates
1 salatalık

Ekmek yemedim Ellssa

Ara 12.00
4 tane peksimet
1 kupa yeşil çay

Akşam 16.30
1 kase yoğurt
1 porsiyon salçalı makarna
Gözüm dönmüştü açlıktan makarnayıda nezamndır canım çekiyordu.. Ekmek yemeyip makarnaya yumuldum

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Su altınbaşak var ya tatsız tuzsuz bişey o işte
Adını sen mi koydun sunta gibi tatsız olduğu için
Benim diyet felsefem; bişeyi ya ağzımın tadıyla severek az da olsa yemeliyim, yada hiç yememeliyim. Tadını sevmediğim şeyleri diyete uygun diye yiyemiyorum. Onu hiç yemem daha iyi diye düşünüyorum, tabi sağlıklı olan bu olmayabilir
Gel birlikte yürüyelim
Ne güzel olurdu

Ya tadı güzel değil tek başına ama cidden tok tutuyor. Menülerin sonunda 2 3 dilim yiyip üzerine su içtin mi gerçekten baya gideri var. Ben humus sevdiğim için bazen onu humusa batırarak yiyorum. Bazen de labneye batırarak. Ama öyle denk gelirse yani.aklınızda olsun. Ama humusu marula sürüp yemek, havuç batırıp yemek en güzeli canım çekti valla

Humus ta ne ola ki diyecem şimdi ayıp olacak ama?

Kendi kendine canını çektiren ekhion

Aslında genelde sunta derim ama arkadaşlardan da diyenler var aslında tadı güzel sertliğinden dolayı öyle diyorum ben
Senin felsefenle kilo veremiyorum ben canım. Önceden ne yersem yetim fit olduğum zamanlar sanki hiç olmamış gibi oldum ama yine o günlere döneceğim insallah

Döneceksin elbette
Benim felsefe bu aralar bende de işe yaramıyor zaten, haklısın

Sen önceden yediklerini gördüğümde biliyorsun çok Şaşırıyorum nazarim mi degdi yoksa ama porsiyonları o çok iyi ayarlıyordun önceden canım
Sonunda neden öyle gulmusum anlamadim Aysegul 6666 porsiyon ayarlaması önemli sen kalori sayardin önceden öyle hatırlıyorum

Sen önceden yediklerini gördüğümde biliyorsun çok Şaşırıyorum nazarim mi degdi yoksa ama porsiyonları o çok iyi ayarlıyordun önceden canım
Hiç sorma, geçen yıl çok konsantre olmuştum diyete, menülerim düzenli ve dengeliydi. Geçen yıl izindeydim, çalışmıyordum evde yalnızdım ve menülerimi düzenleme imkanım daha çoktu, onun da etkisi var.
Eylül'de göreve döndüm, Kasım'dan beri kayınvalidem sağolsun bizde, çocuk için. Çoğu günler yemekleri o yaptığı için ben de hazır olanları yiyorum, kendime ayrı menü oluşturacak vaktimde motivasyonumda olmuyor sadece dengelemeye, ölçülü yemeye çalışıyorum, o da herzaman mümkün olmuyor. Spor desen hak getire, biliyorsun geçen yıl hergün 1 saat yoğun tempoda yürürdüm ve menülerim daha sağlıklıydı. O günlerdeki gibi olmak istiyorum, bi türlü olamıyorum

Tatlım ben karataycı değilim.. Takdir ediyorum tabii ama karatay düzeninde beslenmiyorum.

Benim şeker 50 nin altına düşmüştü.. Ramazan oruçlarında bile hastanelik olduğum zamanları bilirim.. Bir çok zor hallerim oldu ama o anları hatırlamak istemedim şimdi.. Neyse hamdolsun bugünümüze..

Ve son olarak S salt silkelen kendine gel senden giden kilo beni neden mutlu etsin canikom biz yarışıyoruz
Şaka bir yana, ben gidecek kilodan değil, o kilonun kalıcı gitmesi için beynini doğru kodlamaktan bahsediyorum.. Başkaları için değil, kendin için yap.. Hem sen hem sevdiklerin mutlu olsun

Canım bu ceviz suyunu nasil yapıyorsun. Geceden suya koyup sabah suyunu içip, sonra cevizini mi yiyiyorsun, kaç tane ceviz ne miktar suya bırakılıyor, son sorum faydaları ne
Akşam yatmadan 1 cevizi kırıp kupama ıslatıyorım. Sabah suyunu içip,kahvaltı ile de cevizi yiyorum..

Başta bağırsaklara, troide,cilt sorunlarına, kolesterolü olanlara iyi geliyor ve yağ yakıyor.
1 cevizle birçok güzellik yakalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…