Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ada çayı canım. Söktürür..
Içiyorum hemen

Yok yavrum ya benim hormonlarım sıkıntılı ilacımı bir gün unutuyorsam bunu düzeltmek bir ayımı alıyor. Birde bu ara stresliyim biraz stres direkt etkiliyor beni bekarken stresten 3 ay olmadığımı biliyorum. Ama artık karın şişliği rahatsız ediyor o yüzden söktürücü bitkisel aramalara başladım soğan suyu falan da içtim ama bakalım.

Canım hayırdır? Bu menü ne böyle. Cuma eksilerek gelecektik hani!
100 gr eksiyi görünce sabh şımardım sanırım. Çok fazla kısıtlamak istemiyorum kendimi ramazanda geliyorya bu hafta son kez yiyeyim psikolojisindeyim sanırım.. Evde hiç aburcubur yoktu bugün 2 poşet aldım az az yiyelim canımız çekince diye çikolataya dayanamıyorum olmayınca resmen kriz gibi geliyor içten içten elim ayağım titriyor yoksunluk çekiyorum sanırım..

Kahvaltı9. 00
Yarım litre limonlu sirkeli su
Bir su bardağı soğan suyu
1haşlanmış yumurta
1dilim tb ekmek

Öğle 13.30
2 ızgara köfte

Arada 1 diyet manolya bol meyveli 2 kaşık muhallebili

Akşam 18.00
Gliko diye bir bulgur ile yapılan yemek 4 kaşık

2bardak çay
Su 2 lt olmamıştır bile bugün o yüzden başım ağırıyor şuan

Şimdi adaçayı içicem

Maşallah ya 3 saat yürüyüş. Birinciliğe mi koşuyorsun
Hangi yemekleri seviyorsam menünde

Merhabalar kızlar. İki gündür yoğun çalışıyorum çok giremiyorum. Menümü yazmaya geldim.
9:00
1 yumurta+ 3 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Domates + salatalık
14:00
Kahve + 2 hurma + bir avuç çiğ badem
17:00
Detoks içeceği
20:00
Activia+böğürtlen+keten tohumu
Spor
40dk bisiklet çevirdim.
Su
2lt+

pazartesi menusu Ellssa
09:30 1 has yumurta,peynir,5 zeytin
12:00 14 kaju
15:00 1 bardak (kefir+ceviz+muz+ yulaf karisimi
17:00 2 tabak tarhana,salata
20:00 2 yaprak marul,2 dilim hindi fume,1 parca peynir
3 litre su

Adi Ekmek ama içinde karbonhidrat yok tatlım kendim yapıyorum 1 tatli kasigi badem yumurta glutensiz kabartma tozu içeriği o kadar
İçeriğinin farkındayım şekerim ama işte adı ekmek.. Beynin ekmek ismini duyaraktan hayatında hep ekmek olmasına kodlanıyor. Bugün olmazsa yarın

Benim de hep çektiğim ağaç fotosu bu bayılıyorum hele yeşillendigi zaman daha güzel bu ağaç yarın farklı bir parkura gidecem oradaki ağacını da yarın atacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…