Içiyorum hemenAda çayı canım. Söktürür..
Yok yavrum ya benim hormonlarım sıkıntılı ilacımı bir gün unutuyorsam bunu düzeltmek bir ayımı alıyor. Birde bu ara stresliyim biraz stres direkt etkiliyor beni bekarken stresten 3 ay olmadığımı biliyorum. Ama artık karın şişliği rahatsız ediyor o yüzden söktürücü bitkisel aramalara başladım soğan suyu falan da içtim ama bakalım.Belki hamilesin
100 gr eksiyi görünce sabh şımardım sanırım. Çok fazla kısıtlamak istemiyorum kendimi ramazanda geliyorya bu hafta son kez yiyeyim psikolojisindeyim sanırım.. Evde hiç aburcubur yoktu bugün 2 poşet aldım az az yiyelim canımız çekince diye çikolataya dayanamıyorum olmayınca resmen kriz gibi geliyor içten içten elim ayağım titriyor yoksunluk çekiyorum sanırım..Canım hayırdır? Bu menü ne böyle. Cuma eksilerek gelecektik hani!
Maşallah ya 3 saat yürüyüş. Birinciliğe mi koşuyorsunMenüm
10:30
Ceviz suyu+Sade kahve
12:30
2 yumurta ile kıymalı yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz+7 badem+7 fındık
1 salatalık+yeşil soğan+domates
18:45
4 et köfte ızgara
1,5 porsiyon humus
Bol salata
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 7 tekrar
3 saat yürüyüş
Hangi yemekleri seviyorsam menündeselam kizlar
10.00 iki dilim ekmek, sucuklu yumurta
15.00 bes tane yaprak sarma, iki tane biber dolmasi
19.00 iki tane karniyarik, bir tabak pilav
2 lt su
2 saat yuruyus disardaydim ve cok yurudum.
menum kotu ama insallah yuruyusle yakmisimdir gerci sabah kahvaltisindan sonraydi bu yuruyus
Bugün biraz rahatsızlandım uyumuşum basım agridi iyiyim canımberceste_ nerdesin?
Bayıldım yeşile
Çok güzel ya 66.9 muydun cuma günü?bugün sabah 65.2 çıktım tartıda:) 10 dk yoga yaptım işe de yürüyerek geldim.
1 avodako, soğan, 30 gr tulum peyniri, 1 tam limonun suyu, nane, pul biber, tuz ve kekik ile guacomole yaptım. sabah yarısını yedim şimdi de kalanını yiyorum:)
İçeriğinin farkındayım şekerimAdi Ekmek ama içinde karbonhidrat yok tatlımkendim yapıyorum 1 tatli kasigi badem yumurta glutensiz kabartma tozu içeriği o kadar
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınBugün biraz rahatsızlandım uyumuşum basım agridi iyiyim canım
Sabah aç karnına
Aspir yağı sıcak su
Haşlanmış yumurta 4 zeytin kapya biber tere turp
Türk kahvesi
Öğlen yok
Soda portakal muz
Akşam
2 tabak pirasa
Tibet yok muSabah aç karnına
Aspir yağı sıcak su
Haşlanmış yumurta 4 zeytin kapya biber tere turp
Türk kahvesi
Öğlen yok
Soda portakal muz
Akşam
2 tabak pirasa
Bugün spordan sonra başladı neden olduğunu bilmiyorum uyuyunca biraz daha iyiyim canımGeçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?