• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tartılamazsan sorun olur canım. Bu hafta seni listede izne ayırıyorum ama diyeti bırakmıyorsun. Dönüşte tekrar listeye alacağım seni. Hatta tatilde daha dikkatli olmanı istiyorum. Çünkü izne ayrıldığın kilonun üstünde olursan listeye giremiyorsun.
Yaa😬 tamam canim dikkat etmeye calisicam🙏

Eklentiler

• 25m.webp
    25m.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 32
pessinus pessinus Canım sakın bozma moralini. Senin bütün problemin uykusuzluk gerçekten. Bebişin diş problemleri seni yoruyor seni çok iyi anlıyorum ama buradan ayrılırsan daha cok kilo alırsın burada en azından kontrollü bir şekilde ilerliyorsun. Bebişin de uyumamasının sebebi acı çekiyor yavrucak. Uyumadan önce 1 kaşık ağrı kesici içir canım rahat uyur inşallah.

Senden daha zayıf olmanın keyfini çıkartıyorum şu an :KK48::KK48::KK48::KK53::KK53:
Valla hayretle izliyorum gidişin pardon uçuşun mükemmelll :KK57: ama yetişcem canısı az kaldı
Bide şöyle bak ilk başladığımızda fark 5 kilo ikeeen bugün fark 3.5 kilo koşa koşa geliyorum
Ver dondurma emojisini :KK48: :dondurma::dondurma::dondurma:

LAydLiNe LAydLiNe canısı şaka bir yana maşallah gerçekten gayet güzel gidiyorsun ve istikrarlısın. Tebrik ederim seni. Kendini şu an bu kiloda nasıl hissediyorsun? Mesela ben 1 kilo verince bile kendimi kuş gibi hafif hissediyorum nefes alışım bile farklı geliyor

candy_candy candy_candy Aysegul 6666 Aysegul 6666 kızlar bildirim yapmayı unutmayın lütfen.

K krtp86 canım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyor, iyi misin?
İyiyim kaptanım evdeydim 1 haftadır, müdürlükte pozitifler arttı eve yolladılar bizi, pazartesi başlıcam geri ama 😌 karman çorman bi düzende çalışmaya çalışıyoruz valla, pazartesi tartılıp başlıcam buraya yeniden, kabul ederseniz bu kaçağı tabi 🙃, kim bilir kaç kilo oldum 🤦

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
ben 3 aydir burdayim sadece 2 bucuk kilo verebildim. ama en azindan almadim. cunku ara ara 70 leri gordugum oluyordu. 64 lere kadar dustum burda ama 70 i gormedim hic. birakmamalisin canim. burda kontrollu oluyorsun en azindan

Selam kızlar. Geçen hafta 85.3'tüm. Bugün reglim ve aç karna unuttum, kahvaltıdan sonra tartındım.
Kahvaltıdan önce tartilmis olsaydın, kilo vermiş olduğunu görecektin. Biz de 1 kilo altını düşünelim, tebrik edelim👏👏
Eki Görüntüle 2809837
Günaydın kızlar
geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark -500 gr.
Aslında daha cok bekliyordum ama regl dönemi sanırım ödem oluyo. Buna da şükür
Tebriklerr canim😉
Bugünkü tartım 😊
Az belki -700 gr ama onca kaçamağı bir şekilde toparlamışım neyseki🌼
Tebriklerr 🖒

IMG_20210326_093831.jpgIMG_20210326_093831.jpg
candy_candy candy_candy Aysegul 6666 Aysegul 6666 kızlar bildirim yapmayı unutmayın lütfen.

K krtp86 canım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyor, iyi misin?
Kaptanım valla tam görseli düzenledim gruba atıcam müdür geldi arşive indik aha şimdi geldim 2014ten beri dosyaları taradı hala sistemi tarıyorum bulamadık aradığımızı

Tabi beni üzebilir mi üzemez çünkü 2 kilo vermişim bu hafta :KK71:

Back