canlar bu hafta ikinci olduk. hepinize çok teşekkürederim. inşallah haftaya daha iyi bir sonuçla birinci oluruz. :hooray: alkisalkisalkis
masalcım sende bireysel ikincisisin. tebrik ediyorum hayatım.
alkisalkisalkis a.s.
bu arada işlerimi toparlayıp çıkıyorum. hepinize güzel bir akşam diliyorum. kendinize iyibakın.
rabia canım bu haftaki birincilikte seninde payın çok hayatım. tebrik ederim.
sanırım öyle oluyor rabiacım,adımları sağlam atıyoruz. inşallah birinci oluruzama ondan önceki dua inşallah hepimiz sağlıklı birşekilde en fazla 1.5 kg veririz. (çok şeymi istedim sempatiksalakcinni ) valla ne yalan söyliyim takımımız diğer takımlara göre çok hareketli çok canlı. sürekli birbirimize destek içindeyiz. önemli olan bu değilmi hayatım. dilerim hep böyle gider. :kedi:asumancım, emin adımlarla birinciliğe doğru mu yürüyoruz ne dersin?:))
bu hafta şöyle bir takım toparlanmasıyla haftaya birinciliği biz alırız inşallah.
çıktıysan iyi akşamlar canım, tebrik edilecek ne var ki? hep beraber olmasaydık olur muydu sanıyorsun. bu takımın bana o kadar çok katkısı oluyor ki, anlatamam. özellikle de her durumda moral veren kaptanımızı unutmamak lazım. a.s.a.s.
afiyet olsun canım.aaa çok sevindim hepimizi tebrik ediyorummalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İnşallah çok daha iyi olacak ..
Ben üşenmiştim ama kalktım yemeğimi yedim.
Mercimek çorbası
4 tane hamsi( ama ne yazık ki soslu)
ve salata ...
Çalışıyorsunuz sizin için zor olur ama yemeği belli bir saatten sonra yememenin çok etkisi olduğunu düşünüyorum
sanırım öyle oluyor rabiacım,adımları sağlam atıyoruz. inşallah birinci oluruzama ondan önceki dua inşallah hepimiz sağlıklı birşekilde en fazla 1.5 kg veririz. (çok şeymi istedim sempatiksalakcinni ) valla ne yalan söyliyim takımımız diğer takımlara göre çok hareketli çok canlı. sürekli birbirimize destek içindeyiz. önemli olan bu değilmi hayatım. dilerim hep böyle gider. :kedi:
afiyet olsun canım.
akşam yemek yememe olayına kesinlikle katılıyorum çok güzel kilo verebiliyor insan. ama benim için zor oluyor,çünkü prensime yemek yedirirken kalanları boşa gitmesin diye yiyorum.az koysam fazla yiyeceği tutuyor çok koysam biriki kaşık alıp bırakıyor,gerçi bu sıralarda az koyuyordum tabağına tekrar yerse alıyordum artarsa babasına satıyorum. zonguldaktan geldiğinde aynı tempoya devam edicem inşallah.birazda babası kilo alsın değilmi canım kaydirigubbakcemile3
tamam şimdi çıkıyorum canlar, çok ama çok öpüldünüz. iyi akşamlar.
canım bugun bır tanıdık yetze ılekarsılastık dıuarda doalsıyorduk arkadasımla bebıslerıde aldık
neys teyze sen zayıfladın mı? aa evet yuzun kuculmus bedenın gıtsede olur ama bu yuzun gıtmesın dedı :)çok mutlu oldum
akşam esımle dısarı cıktık cıkmadan once
senın karnın 3 kat oldu 3-4-5 dıe katlanıon dedı dedımkı boyle deme ben cok kırılıyorum uzuluyorum dedım vede ben kılolarımı verdığimde sen bu laflarını yutacaksınaaa gercekten uzuluyon mu dedı
neyse avm ye gıttık defacto da elbıs egordum esımle bız 3 senelık evlıyız ama bırbırımızın gıyım stılını begenmıyoruz bende onun zevkını anlamak ıcın hosuma gıden elbıseyı gosterdım aa bak bu nasıl sence dedım ne dese begenırsınız
bu sana gore degıl bunun buyuk bedenıde sana gore degıl sende boyle durmuyavagını bılıon demı san yakısmaz o dedı
benımde moralımbozuldu bu adamı anlamıyorum benı motıve temek ıcın mı yoksa kırmak ıcın mı dıyor anlamıyorum ama cok kırılıyorum
Gerçekten takım çok hareketli genelde birileri oluyor
Kimsenin sorusu havada kalmıyor hep bir paylaşım var maşallah nazar değmesin?
Babasının kilosu nasıl anneciği?
İyi akşamlar
Bak demek ki kilo vermeye başlamışsın
Eşin belki de seni motive etmek için söylüyordur
Sen yine de kırıldığını çıtlat hafiften istersen ama
Görsün bakalım 3-4 ay sonra nasıl güzel duruyormul o elbiseler karısında ....
yanı canım bende memnun degılımkı halımden 8 matta gorsun bakalım benı kötükedihüsokötükedihüso
bu arad ssabah 3 yk yogurt1/2 omlet ara yok
oğlen5 zeytın 1 dılım ekmek 1/2 yumurta
ara 1/2 dıet buskıvı
akşam salata ve yogurt yıyecegım
O zamana kalmayaz bile bu azimle görürsün.
Koşmaya başladın mı?
bebiş bırakmıo kı dun 25dk+40 dk yaptım
bugun de 5dk+10dk+11dk 1 saat dısardaydım
demınde 40 dk hızlı yurudum
gunde 60 dk yı tamaölamaya calıısıom
bırde masalcım cumaya kadar tartılmayacagım tarılınca aaaaaaa vermısım deyıp yıyorum
bakalım sonuc ne olacak
Ben koşu bandının çok etkisini göreceğine inanıyorum.
Ben de kaç kilo olduğumu görmeyince cumaya kadar merak ediyorum bir de aldıysam diye daha dikkat ediyorum.
Ama geçen dar aldığım pantolunun birisi çok rahat çok güzel olmaya başladı mutlu oldum
Olmuş muuu becerebilmiş miyim?
olmus olmusta boy kac tatlım 48 çok az< degıl mı sımdı kac beden gıyıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?