Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni isten geldim birazdan pilatese gidecem bugün cok az yedim canim birsey istemiyor öglen sadece corba ve salata yedim
gelince görüsürüz

merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni isten geldim birazdan pilatese gidecem bugün cok az yedim canim birsey istemiyor öglen sadece corba ve salata yedim
gelince görüsürüz

Abla-kardeş gelmişsinix :)))))
Nurcum, afiyet olsun. Dondurmadan bi şey olmaz :)

gerçekten az yemişsin karamanlıcım. İyi sporlar.

Ben de şimdi kabak yiyeceğim, ayran içeceğim :)

iyi akşamlar kızlar arkadaşım geldi küçücük bir dilim börek ve yarım kurabiye yeim
akşam ezo gelin çorbası ve enginar salata veyoğurt yemeği düşünüyorum
kızım başımda pc yi istiyor sonra görüşürüz

selam kızlar ya şu ayran detoksuna başaldım ama içim bayıldı valla.bırakıyorum.ayrıca bugün walk at home 5 mil yürüdüm ardındanda 250 mekik.baya iyi spor oldu.bakalım cumaya ne olacak

ben geldim buğün koşturmaca geçti 3gündür misafir vardı hergün değişik börek tatlı derken aatlattım bu akşamda akşam yemeğim küçük börek yarım cay bardağı kola

Günaydın kızlar. Bugün ilk ben uyandım sanırım. Erken yatıp erken kalktım, çok yorgundum.

Şimdi tartılıp sonra da geçmişi okuyacağım.

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1.5 elma (2 olmalıydı)
Öğle: Barbunya, salata, 1 d. ekmek, 1 bardak süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 porsiyon köfte, 1 d. peynir (1 porsiyon protein eksik kaldı), 1 d. ekmek, yarım b. yoğurt (salata yemedim)
Ara: -

Spor: Yok.

Yemek yanlışlarım: İlk arada yarım elma eksik, akşam 1 porsiyon et ve salata eksik, son ara yok.

Şimdi kahvaltı edip bir iş yetiştirmem gerekiyor. Geçmişi hala okuyamadım. Sonra yine gelicem. Öptüm hepinizi.

Yuppiii 69.5 kilo olmuşum hihoyyyt

Tebriklerrrrrhihoyyyt

Dİyetisyenin sana kızacak şekerim :)))

Akşam yemeğin güzel olmuş canım, afiyet olsun :)))

selam kızlar ya şu ayran detoksuna başaldım ama içim bayıldı valla.bırakıyorum.ayrıca bugün walk at home 5 mil yürüdüm ardındanda 250 mekik.baya iyi spor oldu.bakalım cumaya ne olacak

Ethoscum, bugün detoksun 2. günü. Dün nasıldı? Aslında meyve, sebzenin olmadığı detokslardan ben biraz korkarım. Umarım halsiz düşmezsin.

ben geldim buğün koşturmaca geçti 3gündür misafir vardı hergün değişik börek tatlı derken aatlattım bu akşamda akşam yemeğim küçük börek yarım cay bardağı kola

Aman aman elacım. Yedin mi bütün bu börekleri, kekleri? Dikkat etmezsen tartı seni üzmesin?

Taylorcım, bu sabah ilk günaydınımız senden geldi, günün bol güneşli geçsin :)))
Dosbikcim, sen nerelerdesin? Merak ettim.

Klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve.

Hepinize bol güneşli, az soğuklu günler :)))

günaydııııınnnnn a.s.
nac canım geldim :)) özledim ... ama bugünde ben gezmeye çıkıyorum
çok yoğun 2 gün geçirdim uğrayamadım
kilo aldım
çok yedim ayarımı kaçırdım... tuhaf bi gerginlik var üzerimde ...
neyse kahvaltımı yapayım buralardayım

Dosbikim, gerginliğinin sebebi acaba mens döneminin yaklaşması olabilir mi? Umarı geçici bir şeydir. Canım benim, kilo aldım diyorsun, belki onun getirdiği bir gerginlik olabilir mi? Gerçi son bi kaç günde yediklerini kiloya dönüşmeden vücudundan atabilirsin canım. Afiyet olsun :)))

klasik kahvaltımı yaptım hatta çok daha azını canım bişi istemedi
bugün gezmeye gideceğim eminim kaçamağım olcak (

canımmm gerçekten yediklerimden pişmanlık duygusu oluştu ve kiloya dönmese bile kendimi sürekli suçlarken buluyorum...uzun süre diyet yapmak insanı yıpratıyor...
yediklerimden tatda alamıyorum artık...sürekli hata yaptığını düşünen çocuklara döndüm (

günaydın kızlar.dün baya sıkıldım ayran detoksundan.bu detokslar bana göre değil ya.neyse akşama kadar yaptım akşam bıraktım ama bişi yemedim sonrasında.çay 2 kuru kayısı ve biraz da beyaz leblebi.sabah da 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin salatalık azıcık bal yedim.1 çay kaşığı bile olmamıştır yani.

günaydın
nac cnm ben yemedim tutuyoru kendimi inş zayıflamıştım bu hafta malum sebepten şişkinlik vardı spor hiç yapmadım gibi bişe inş vermişimdir

günaydın canlarım,bikaçgündür kopuğum sizden. geliyorum ama iş oluyor yazamıyorum,aslında topiğiaçık bırakıyorum ama malum sebepler yüzünden yazmakta sıkıntı çekiyorum. neyse bu sabah klasik kahvaltı ile güne başladım. şuançay içmek istiyorum. ama önce yarım elma yiyeyim. buralarda olurum öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…