Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar nasılsınız bakalım
benim kızım diş çıkarıyor çok huysuz ben akşam dondurma kaçamağı yaptım
sabah3 ilim kepek ekmeği peynir ve 2 tane zeytin yadim
aradada eti form ve şekersiz çay kahve akşama dışarıdayız
ızgara yemeyi düşünüyorum
merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni isten geldim birazdan pilatese gidecem bugün cok az yedim canim birsey istemiyor öglen sadece corba ve salata yedim
gelince görüsürüz
Yuppiii 69.5 kilo olmuşum hihoyyyt
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1.5 elma (2 olmalıydı)
Öğle: Barbunya, salata, 1 d. ekmek, 1 bardak süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 porsiyon köfte, 1 d. peynir (1 porsiyon protein eksik kaldı), 1 d. ekmek, yarım b. yoğurt (salata yemedim)
Ara: -
Spor: Yok.
Yemek yanlışlarım: İlk arada yarım elma eksik, akşam 1 porsiyon et ve salata eksik, son ara yok.
iyi akşamlar kızlar arkadaşım geldi küçücük bir dilim börek ve yarım kurabiye yeim
akşam ezo gelin çorbası ve enginar salata veyoğurt yemeği düşünüyorum
kızım başımda pc yi istiyor sonra görüşürüz
selam kızlar ya şu ayran detoksuna başaldım ama içim bayıldı valla.bırakıyorum.ayrıca bugün walk at home 5 mil yürüdüm ardındanda 250 mekik.baya iyi spor oldu.bakalım cumaya ne olacak
ben geldim buğün koşturmaca geçti 3gündür misafir vardı hergün değişik börek tatlı derken aatlattım bu akşamda akşam yemeğim küçük börek yarım cay bardağı kola
günaydııııınnnnn a.s.
nac canım geldim :)) özledim ... ama bugünde ben gezmeye çıkıyorum
çok yoğun 2 gün geçirdim uğrayamadım
kilo aldım
çok yedim ayarımı kaçırdım... tuhaf bi gerginlik var üzerimde ...
neyse kahvaltımı yapayım buralardayım
Dosbikim, gerginliğinin sebebi acaba mens döneminin yaklaşması olabilir mi? Umarı geçici bir şeydir. Canım benim, kilo aldım diyorsun, belki onun getirdiği bir gerginlik olabilir mi? Gerçi son bi kaç günde yediklerini kiloya dönüşmeden vücudundan atabilirsin canım. Afiyet olsun :)))