• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar.dün baya sıkıldım ayran detoksundan.bu detokslar bana göre değil ya.neyse akşama kadar yaptım akşam bıraktım ama bişi yemedim sonrasında.çay 2 kuru kayısı ve biraz da beyaz leblebi.sabah da 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin salatalık azıcık bal yedim.1 çay kaşığı bile olmamıştır yani.
günaydın
bende detoks yapamayanlardanım canım
aslında doktor kontrolünde yapılması gerekiyormuş...
en önemlisi 6 öğün yemek ve az yemek
sen çok ii gidiyorsun detoks yapmana gerek yok...boşuna mideni bozma canım

günaydın
nac cnm ben yemedim tutuyoru kendimi inş zayıflamıştım bu hafta malum sebepten şişkinlik vardı spor hiç yapmadım gibi bişe inş vermişimdir
günaydın
vermişsindir canım bi de regl dönemin bitiyorsa çok daha fazla vermişsindir

günaydın canlarım,bikaçgündür kopuğum sizden. geliyorum ama iş oluyor yazamıyorum,aslında topiğiaçık bırakıyorum ama malum sebepler yüzünden yazmakta sıkıntı çekiyorum. neyse bu sabah klasik kahvaltı ile güne başladım. şuançay içmek istiyorum. ama önce yarım elma yiyeyim. buralarda olurum öpüldünüz.

günaydın
sende yoğunsun adcım bu aralar...
havalar güzel olsa da yürüsek belki hayatımıza hareket gelir dimi??

dobacım,işten 6 da çıkıyorum.hergün yanımda spor ayakkabı ve sırt çantası getirip iş çıkışlarında 1 saat eve yürüyeyim diyorum. tempolu bir şekilde yürürsem 1 saatte varırım yada 5-10 dk daha geç. eve gider gitmezde duşumu alırım. sırt çantama elimde poşet falan olursa onları koyarım yada kol çantamı koyarım. :))bişeyler yapmam lazım. böyle olmuyor. takarım kulaklığıda mis gibi hava hem sahil keyfide yapmış olurum böylelikle.ama önemli olan yapabilmem. :)) çok istiyorum,inşallah yapabilirim.

kızlar buğün
kahvaltı 1dilim ekmek peynir zeytin 4tane yarım domates
ara yeşilcay 1kupa
öğlen 1kase mantar corcadı yarım dilimekmek yarı domates
arada krakeryemeği düşünüyorum yürümek istiyoru inş başarırım
akşam misafirliğe gitcez ondan orda yerim diye yemem ne varsa artık yazarım yarın yada gece

ankaradayım bebişim sevdim banyo yaptırdık bi rhatladı sormayın gitsin şimdide annesiyle mışıl mışıl uyuyorr buda bebeğin bir tane resmi teyzeleri

Eklentiler

• $05032010101.jpg
    $05032010101.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 24
canımmm gerçekten yediklerimden pişmanlık duygusu oluştu ve kiloya dönmese bile kendimi sürekli suçlarken buluyorum...uzun süre diyet yapmak insanı yıpratıyor...
yediklerimden tatda alamıyorum artık...sürekli hata yaptığını düşünen çocuklara döndüm :((

Dosbikim, senin biraz ara vermeye ihtiyacın varmış. Bi süre sonra kendini toparlarsın canım.

günaydın kızlar.dün baya sıkıldım ayran detoksundan.bu detokslar bana göre değil ya.neyse akşama kadar yaptım akşam bıraktım ama bişi yemedim sonrasında.çay 2 kuru kayısı ve biraz da beyaz leblebi.sabah da 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin salatalık azıcık bal yedim.1 çay kaşığı bile olmamıştır yani.

Detoks zor iş canım ya. Ben de yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Gerçekten de çok bi şey yememişsin. Afiyet olsun canım.

günaydın
nac cnm ben yemedim tutuyoru kendimi inş zayıflamıştım bu hafta malum sebepten şişkinlik vardı spor hiç yapmadım gibi bişe inş vermişimdir

Tebrikler valla Elacım, kendini tutabilmişsin :)) Ben hamurişine hiç dayanamayanlardanım.

günaydın canlarım,bikaçgündür kopuğum sizden. geliyorum ama iş oluyor yazamıyorum,aslında topiğiaçık bırakıyorum ama malum sebepler yüzünden yazmakta sıkıntı çekiyorum. neyse bu sabah klasik kahvaltı ile güne başladım. şuançay içmek istiyorum. ama önce yarım elma yiyeyim. buralarda olurum öpüldünüz.

Canım, sen canını sıkma hiç. İşlerine bak. Kalbimiz seninle.

bende şimdi bi elma yiyeyim sonra hava güzel yürüyerek gidebilirim ...tabii terlemezsem :))

Afiyet olsun canım. Yürüdün mü acaba?

kızlar buğün
ara yeşilcay 1kupa
akşam misafirliğe gitcez ondan orda yerim diye yemem ne varsa artık yazarım yarın yada gece

Beslenmen çok dengeli olmuş. Umarım misafirlikte fazla kaçırmana gerek kalmaz:)

ankaradayım bebişim sevdim banyo yaptırdık bi rhatladı sormayın gitsin şimdide annesiyle mışıl mışıl uyuyorr buda bebeğin bir tane resmi teyzeleri

Bebiş maşallah ne kadar tatlı. Analı, babalı, sağlıklı büyüsün :)) Banyodan sonra ne güzel uyumuştur o şimdi :)))

Canlarım, neler yediğimi yazayım sizlere. Kahvaltımı geç yaptığım için ara yapmadım. Öğlen içi çıkarılmış pide arası köfte yedim. (pidenin hepsini bitirmedim)
Şimdi de bir ara yapacağım. Ne yesem diye düşünüyorum

Abla-kardeş gelmişsinix :)))))
Nurcum, afiyet olsun. Dondurmadan bi şey olmaz :)

gerçekten az yemişsin karamanlıcım. İyi sporlar.

Ben de şimdi kabak yiyeceğim, ayran içeceğim :)
evet canim haftaya kardesimin yanindayim insallah evet ya birkac gündür canim birsey istemiyor

canim cok tatli allah anasina babasina bagislasin
ben yeni isten geldim kizlar haftaya cumartesi türkiyedeyim icim icme sigmiyor nact canim türkiyeen dönünce takima katilirim insallah izini kilo alamadan atlatirim insallah

dobacım,işten 6 da çıkıyorum.hergün yanımda spor ayakkabı ve sırt çantası getirip iş çıkışlarında 1 saat eve yürüyeyim diyorum. tempolu bir şekilde yürürsem 1 saatte varırım yada 5-10 dk daha geç. eve gider gitmezde duşumu alırım. sırt çantama elimde poşet falan olursa onları koyarım yada kol çantamı koyarım. :))bişeyler yapmam lazım. böyle olmuyor. takarım kulaklığıda mis gibi hava hem sahil keyfide yapmış olurum böylelikle.ama önemli olan yapabilmem. :)) çok istiyorum,inşallah yapabilirim.
ayyy süper düşünmüşsün canım
ohhh mis gibi de deniz havası... tabii biraz daha havalar ısnırsa daha ii olur
ertelemeyelim artık

kızlar buğün
ara yeşilcay 1kupa
afiyet olsun gayet dengeli beslenmişsin umarım akşam kaçırmazsın

ayyy maşallah :nazar: maşallah
canım zamanın varsa bana da beklerim
benim için öp meleği

Canlarım, neler yediğimi yazayım sizlere. Kahvaltımı geç yaptığım için ara yapmadım. Öğlen içi çıkarılmış pide arası köfte yedim. (pidenin hepsini bitirmedim)
afiyet olsun canım
yürümeyi düşündüm ama kıyafetim uygun değildi başaramadım
şimdi koşubandına çıkmayı düşünüyorum

evet canim haftaya kardesimin yanindayim insallah evet ya birkac gündür canim birsey istemiyor

ben yeni isten geldim kizlar haftaya cumartesi türkiyedeyim icim icme sigmiyor nact canim türkiyeen dönünce takima katilirim insallah izini kilo alamadan atlatirim insallah

Allah kavuştursun canım
şimdi ne heyacanlısındır ne güzel :))

bana gelince
menüde çorba
tavuklu pilav ve 2 çeşit salata vardı
pilavdan 1 servis kaşığı yedim tahmini 3yk kadardır
tek kaçamağım sütlü tatlı yedim :((
ama umduğumdan az oldu... şimdi de sadece çorba düşünüyorum

Ne güzel, sevdiklerinle hasret gidereceksin canım:))))) Burada şimdi herkes sana ikram yapmak isteyecektir. Kilo almamak için uğraşabilirsin. Ama olsun, aileni, arkadaşlarını göreceksin. Bekliyoruz seni :))) Aynı zamanda takımımıza da :)))

bana gelince
menüde çorba

Dosbikim, gayet iyi beslenmişsin. Biliyorsun ki sütlü tatlı diyetlerde bile veriliyor, kaçamak sayılmaz. Ben de etli kabak yedim, yanında da 2-3 kaşık makarna vardı.
Ama öğleden sonra arasında da 2-3 kaşık makarna yedim. Yani, abarttım maalesef.

evet kızlar arada bir ceviz 1 kayısı sonra öğlen kurufasulye 1 dilim tam buğday ekmeği ve marul arada maalesef bir muuhallebi yedim ama küçüktü kase.sonra 2 fincan yeşil çay 1 kayısı ve yarım galeta akşam da 1 kaseden fazla çorba ve haşlama bakla ve 1 dilim ekmek ve yeşillik.bugün bir türlü doymadım nedense.hadi hayırlısı

Canlarım, dün akşam bi ara midem kötü oldu. Maalesef 1 dilim ekmek ve peynir yedim.
Şimdi de klasik kahvaltı yapıyorum.
Bu sabah güneş kendini bi gösteriyor, bi saklanıyor :)))
Hepinize güzel günler :)))

Canım ben de gece çok acıkırsam ekmek-peynir yiyorum, diyetisyen ona pek birşey demiyor.

alkisalkisalkisgünaydın bugünden sonra salıya kadar yokumm cuma istanbuldayım

Hoşgeliyorsun melzeyitcim. ınşallah hava da çok güzel olur da bol bol gezip dinlenirsin.

merhaba kızlar bu gün şu ana kadar bir kaçamak yapmadım çok şükür ama birazdan arkadaş gelecek inş kaçamak yapmam yediklerimi yazayım
sabah 1dilim ekmek pennirve yeşillik yedim
öğle hardal otunu haşladım limon biraz yağ tuz onu yedim herhalde salata yemiş sayılırım

Hardal otu nasıl birşey? Tadı nasıl, güzel mi?

Canım, bu akşam erken yatmaya çalış. Gecen haftalarda 3 hafta sonra yapmam gereken bir işim var demiştin, ne oldu canım?

Yaa doğru söylüyorsun canım. Gelecek hafta Cuma gününe o iş. Neredeyse 1 hafta kaldı ve ben hala başlamadım bile. Şu canımı sıktığım konu yüzünden kendimi sosyal hayata verdim. Öyle olunca da işler kaldı. Normal gündelik işlerim bile birikti. Off inşallah yine aynı duruma düşmem. Çok sağol canım hatırlattığın için.

selam kızlar ya şu ayran detoksuna başaldım ama içim bayıldı valla.bırakıyorum.ayrıca bugün walk at home 5 mil yürüdüm ardındanda 250 mekik.baya iyi spor oldu.bakalım cumaya ne olacak

Ayran detoksunu bıraktığın iyi olmuş canım. Spor için tebrikler.

ben geldim buğün koşturmaca geçti 3gündür misafir vardı hergün değişik börek tatlı derken aatlattım bu akşamda akşam yemeğim küçük börek yarım cay bardağı kola

Hem börek hem kola kötü olmuş canım. Keşke salata falan da yeseydin.

Tebriklerrrrrhihoyyyt

Dıyetisyenin sana kızacak şekerim :)))

Yaa kızcak evet. Ama iştahım yeniden normale döndü. Bugün eksik yemedim çok şükür. Şimdi normal yiyince o verdiklerimi geri almam inşallah.

Taylorcım, bu sabah ilk günaydınımız senden geldi, günün bol güneşli geçsin :)))
Dosbikcim, sen nerelerdesin? Merak ettim.

Klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve.

Hepinize bol güneşli, az soğuklu günler :)))

Sağol canım, bugün hava güzeldi çok şükür. Aslında en iyisi erken yatıp erken kalkmak. Hep istiyorum ama her zaman yapamıyorum.

canımmm gerçekten yediklerimden pişmanlık duygusu oluştu ve kiloya dönmese bile kendimi sürekli suçlarken buluyorum...uzun süre diyet yapmak insanı yıpratıyor...
yediklerimden tatda alamıyorum artık...sürekli hata yaptığını düşünen çocuklara döndüm :((

Ya canım boşver. Yediğinden zevk al bari, bir işe yarasın yediğin. Benim arasıra kaçamağım oluyor. Onda da yediğim şey çok güzel ve lezzetliyse, yememi haketti diye düşünüyorum. Tabii her zaman kaçamak yapmıyorum biliyorsun. Asıl yediğim şey lezzetsizse, yememi hakedecek kadar kaliteli değilse vs. asıl o zaman suçluluk duyuyorum, ben bunun için mi kaçamak yaptım diye. Senin yaptığın şeyler hep güzeldir eminim. Keyfini çıkar. Yedin, güzeldi, bitti, boşver. Ertesi gün sağlıklı yiyince daha da iyi hissediyor insan.

ınşallah böyle bir düzen oturtursun canım. Çok büyük fark yapar eminim.

Çok tatlı maşallah. ınşallah darısı ben dahil tüm isteyenlerin başına.

Canım öğlenleri hep bu tarz yiyorsun. ışyerinde hep böyle mi çıkıyor? Yediğin kötü birşey değil ama keşke yanında salata sebze falan yeme imkanın da olsa.

bana gelince
menüde çorba

Korktuğun gibi olmamasına sevindim. Afiyet olsun.

evet kızlar arada bir ceviz 1 kayısı sonra öğlen kurufasulye 1 dilim tam buğday ekmeği ve marul arada maalesef bir muuhallebi yedim ama küçüktü kase.sonra 2 fincan yeşil çay 1 kayısı ve yarım galeta akşam da 1 kaseden fazla çorba ve haşlama bakla ve 1 dilim ekmek ve yeşillik.bugün bir türlü doymadım nedense.hadi hayırlısı

Bugün ben de doyamadım. Bi şeyler yememek için kendimi tutyorum :))) Meyveli yoğurt mu yesem acaba?

ethos bence gayet sağlıklı olmuş. Bugün benim de iştahım açıldı kızlar. Daha doğrusu normale döndü. Nachtigall meyveli yoğurt iyi fikir bence de.

Son düzenleme:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 1.5 elma
Öğle: 3 porsiyon et, yarım bardak yoğurt, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 küçük sayılabilecek yumurta (2 porsiyon et yerine), 1 d. ekmek, söğüş salatalık, 1 bardak süt
Ara: 2.5 elma

Spor: Yok.

Yaa doğru söylüyorsun canım. Gelecek hafta Cuma gününe o iş. Neredeyse 1 hafta kaldı ve ben hala başlamadım bile. Şu canımı sıktığım konu yüzünden kendimi sosyal hayata verdim. Öyle olunca da işler kaldı. Normal gündelik işlerim bile birikti. Off inşallah yine aynı duruma düşmem. Çok sağol canım hatırlattığın için.

Yaa kızcak evet. Ama iştahım yeniden normale döndü. Bugün eksik yemedim çok şükür. Şimdi normal yiyince o verdiklerimi geri almam inşallah.
Canım öğlenleri hep bu tarz yiyorsun. İşyerinde hep böyle mi çıkıyor? Yediğin kötü birşey değil ama keşke yanında salata sebze falan yeme imkanın da olsa.

ethos bence gayet sağlıklı olmuş. Bugün benim de iştahım açıldı kızlar. Daha doğrusu normale döndü. Nachtigall meyveli yoğurt iyi fikir bence de.

Şekerim, iştahının açılmaya başlamasına sevindim, demek ki moralin düzelmeye başlıyor:))
Bence yemen gerekenleri yersen kilo almazsın canım.
Maalesef okulda yemek çıkmıyor. Ya kantinden ya karşıdaki köfteciden ya da evden yemek getirmem lazım. Aslında evden yemek götürürüm genelde. Ama bu iki haftadır tembelimmm tembell!!
Akşam kaçamak yapmadım, çilekli yoğurt yedim. İnşallah meyveli yoğurtla hata yapmıyorumdur :)))

Ve kilom istediğim gibi değil ama 62.1 Keşke 61.9 olsaydı :((

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 1.5 elma
Öğle: 3 porsiyon et, yarım bardak yoğurt, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 küçük sayılabilecek yumurta (2 porsiyon et yerine), 1 d. ekmek, söğüş salatalık, 1 bardak süt
Ara: 2.5 elma

Spor: Yok.

Kaçamak yok canım, afiyet olsun :)))

Canlarım, bu hafta melzeyit de yok. Benim internet zaten kağnı hızında. Tabloyu aşağı kopyalıyorum. İsterseniz tabloya yazın, isterseniz kilonuzu yazın, ben tabloya işlerim. Kilonuzu tam olarak yazarsanız işim çok kolaylaşır canlarım :))))

13.TAKIM 148 .ETAP
ad1 ( 55.5 / / / % )
Nachtigall ( 63.2 / 62.1 / 1.1 / 1.7 % )
fikriye_bg ( 69.4 / / / % )
emirel ( 60.4 / / / % )
CheGuevera ( 68.2 / / / % )
taylor( 70.8 / / / % )
ethos ( 79.7 / / / % )
Ela ( 64.5 / / / % )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 531.7 / / / % )

günaydın herkese dün akşam misafirliğe gittik yedim biraz tatlı yemedim tuzlu merciek köftesi yedim 5tane kacamak oldu
kiloma gelirsebu hafat hiç spor yok bide malüm dönemdeydim ağrılı gectiği için fazla haraket etmedim almamışım sevindim
kilom 63.800 nacekleyebilirsem ekleyeyim ekleyemezsem burdan alırsın cnm

13.TAKIM 148 .ETAP
ad1 ( 55.5 / / / % )
Nachtigall ( 63.2 / 62.1 / 1.1 / 1.7 % )
fikriye_bg ( 69.4 / / / % )
emirel ( 60.4 / / / % )
CheGuevera ( 68.2 / / / % )
taylor( 70.8 / / / % )
ethos ( 79.7 / / / % )
Ela ( 64.5 /63.8 / / % )

Back